|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Regresija, regresoterapija in celonočna gong kopel

www.plesnomesto.si, 29.3.2011
Vabimo vas na delavnico regresije, regresoterapije in celonočno gong kopel.

image
/11



 

Kdaj:
v soboto, 16.4.2011 ob 18.00 pa vse do naslednjega jutra

 

Kje:
v soboto v PLESNEM MESTU – Mercator center Šiška, I. nadstr.

 

 Kaj prinesem s seboj:
veliko brisačo ali rjuho, toplo odejo, oblačila iz naravnih materialov, vodo.

 

Izvedba:
Plesno mesto, IgorT in Dušan M.B.Z
s sodelavci

 

Cena celotnega dogodka je 60 EUR


 


Reinkarnacijska analiza (po sistemu nehipnotične regregresije) predstavlja psihotehniko, na kateri pravzaprev ni nič ezoteričnega, če izvzamemo dejstvo, da je reinkernacija sama po sebi ezoterični pojem. Reinkarnacijsko analizo bi brez težav lahko primerjali s klasično psihoanalizo freudovskega tipa, s tem, da je pri slednji polje notranjega raziskovanja drugačno.
Psihoanaliza (kakor večina psihoterapevstkih metod nasploh) se ukvarja z odkrivanjem človekovega doživljajskega spomina do otroštva oziroma rojstva (morda še v čas bivanja v maternici), regresija pa seže onstran točke spočetja, torej v obdobja in stanja psihe, za katera sodobna znanstvena psihologija še ni povsem prepričana, da zares obstajajo; morda so le plod bogate človeške domišljije in igra asociacij ter simbolnih kompenzacij.
Tudi jungovska pshologija, ki je ezoterčnim pogledom na svet še najbolj sorodna, noče jasno definirati možnosti psihološkega (se manj seveda fiziološkega) dejstva reinkarnacije; govori samo o arhetipskih dominantah v človekovi podzavesti, o kolektivnem nezavednem ipd.

 

Spoznali in doživeli boste različne metode regresije in regresoterapije, se znanili z možnostmi in učinki uporabe regresoterapije, predvsem pa s tem, kdaj jo uporabljamo in kdaj vaši problemi nimajo karmičnega vzroka ter se skupaj v parih sprehodili skozi eno od vaših prejšnjih življenj, kjer boste aktivno sodelovali. Predpriprava na regresijo bo intenzivno enourno sproščanje, ki vas bo pripravilo za to pot.

IgorT, 63-letni ljubljančan po rodu, se že več, kot 35 let, ukvarja z ezoteriko.

Njegovo področje je komparativna teozofija, na zunaj pa njegove aktivnost najbolj občutijo in spoznavajo njegovi učenci na urah vadbe INTEGRALNE JOGE (učenec Duše Terzija, Sri Chinmoya, Swamija Mahashwaranande in Dona Conreauxa) in tečajih TAI JI QUANA (učenec Janija Osojnika).

S svojim poglobljenim poznavanjem avtentične jogijske filozofije, psihologije in fiziologije vnaša v naš prostor nove dimenzije te starodavne umetnosti  za izboljšanje kvalitete življenja.
Prav REGRESIJA je bila njegov prvi stik z ezoteriko (Aristid Havliček), kjer je njegov nemirni duh zaznal svoje poslanstvo ter ga napotil na pot učenja in spoznavanja številnih novih dimenzij.
S svojimi sodelavci bo predstavil svoje izkušnje s področja regresije in regresoterapije ter reinkarnacijske analize s praktičnim vodenjem individualne regresije in predvsem sproščanja.

 

 

Planetarni gong je starodaven instrument, katerega zvok OM se je širil po Zemlji že 3500 let pred našim štetjem. Je najbolj resonanten glasbeni instrument izredne transformacijske moči, zato ga celo imenujejo motor zdravilnih moči. Ključ gongove izredne resonance je v tem, da ob igranju poleg resonance osnovnih tonov nenehno proizvaja nove tone.
Slušni občutek je, kot da poslušamo kozmični orkester.

 

Zvok gonga se je od nekdaj uporabljal za pospeševanje procesa duhovne evolucije človeštva, kakor tudi za prenovo življenjske moči starajočega telesa.
Njegov holističen zvok, čista kozmična energija, nas objame v zvočno polje, v katerem postanejo naše fizično, čustveno in mentalno telo super prevodni in regenerativni. Obda nas z gostimi nadtoni, ki ustvarijo ocean zvoka, v katerem se naše celostno bitje na vseh ravneh preporaja in harmonizira.

 

Gongov zvok Om ne le da slišimo, pač pa ga čutimo znotraj teles; vzvalovi kožo, mišice, kosti in tekočine telesa, vsak organ in vsako celico, vsak atom našega bitja. Upočasni možgansko valovanje in nas vodi v stanje zavestnega sanjanja. Omogoča nam, da doživimo sebe izven okvirja fizičnega telesa. Osvobaja nas omejenosti na tri-dimenzionalni svet, ko nas povede v naše štiri-dimenzionalno sanjajoče telo. V meditativnem stanju budnega sanjanja se pospešijo procesi regeneracije, pomlajevanja; osebni ego doseže stanje nevtralnosti. Gre za stanje popolne harmonije telesa, uma in duha.

 


Dušan Mamut Badovinac Zupanjič je po rodu iz Bele krajine.

Svoje delovanje zadnja leta posveča zvoku.
Gong kot transcendentno orodje že iz davnine kraljev vzhoda in ostala prvinska zvočila (Didgeridoo, Fujara, Shruti, ...) so mu sredstva za prečiščevanje starih energetskih vzorcev in središče za soustvarjanje nove zavesti - zavedanja o človekovem biopolju - prostoru in ponovnem povezovanju z inteligenco narave.

Duško deluje podobno kot naravna voda, ki je podlaga za uravnoteženo delovanje in bivanje na Zemlji.

 

 

 

 

 

 

 



 

 

Zjutraj vam bomo za zajtrk, postregli z originalno indijsko jedjo »DAHL«, ki vam bo dvignila notranji ogenj (AGNI) in vas popolnoma prerojene popeljala v nov dan, v novo življenje.

 

PREDPRIJAVE SO OBVEZNE na številki 01 510 84 84 ali po e mailu info@plesnomesto.si

Plačilo je treba urediti najkasneje do 14.4.2011 na naslovu:

PLESNO MESTO
cesta Ljubljanske brigade 33,
Ljubljana, Mercator Center Šiška,
I. nadstropje

 

V kolikor nabavite vstopnice v predprodaji do 31. marca 2011, vam priznamo 10€ popusta.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Razlika med ekološkim in konvencionalnim m...
V čem se ekološko mleko razlikuje od konvencionalnega.
3
Avtizem naš vsakdanji
Vsakdanja zgodba … Dogaja se v različnih niansah tudi po Sloveniji in po najnovejših podatkih o pogostosti pojava avtize...
3
Gremo v savno
Pred nami so dnevi, ko bo obisk savne omilil nizke zunanje temperature in povečal našo odpornost, splošno počutje.
3
Sprejeta Uredba o zelenem javnem naročanju
Vrsta okoljskih organizacij, združenih v Mreži Plan B za Slovenijo – Pobuda za trajnostni razvoj, s pohvalami sprejema i...
3



Življenje na ekološki kmetiji
videophoto
Ekološka kmetija je kraj, kjer ljudje živijo v sožitju z rastlinami in živalmi, ob tem pa pridelujejo okusno hrano in pi...
Dren – zdravilen za ljudi,tudi ptice ga im...
Ljudski rek ¨Zdrav kot dren¨ je še kako resničen, ko spoznamo zdravilne učinke, ki nam jih nudi ta rastlina.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?