|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Slavne mamice, ki bodo rodile v letu 2019!

Uredništvo Ringaraja.net, 12.12.2018
Preverite, katere slavne mamice in očki se bodo v letu 2019 razveselili dojenčka.

image
Meghan in Harry pričakujeta dojenčka spomladi 2019.
/61


V letu 2019 se bodo otroškega joka razveselili mnogi slavni starši. Med njimi nekateri pričakujejo prvega otroka, nekateri pa bodo svojo zvezdniško družinico povečali za še enega člana.

Kateri so ti srečni starši, preverite v galeriji, več o njih pa si preberite v članku.

 

Princ Harry in vojvodinja Meghan

Pa smo le dočakali! 15. oktobra letos je Kensingtonova palača oznanila, da princ Harry in vojvodinja Meghan skoraj pet mesecev po poroki pričakujeta prvega otroka. V palači se bodo naraščaja razveselili spomladi 2019, saj je ob javni objavi nosečnosti Meghan že imela za sabo ultrazvok pri 12 tednih nosečnosti in se po poročanju počuti ok.

 

Richard Gere z novo ženo

Richard Gere(69) in njegova 33 let mlajša žena Alejandra Silva, s katero sta se poročila letos aprila, v letu 2019 pričakujeta svojega prvega skupnega otroka. Njunega še nerojenega otroka je septembra blagoslovil sam Dalai Lama.

 

Jessica Simpson pričakuje deklico

Jessica Simpson s svojim možem Ericom Johnsonom pričakuje že tretjega otroka, za katerega že vedo spol - deklica bo. Maxwell in Ace bosta tako dobila sestrico, ki se je je Jessica razveselila z roza baloni.


PREBERITE TUDI: 7 zvezdnic, ki so imele težave z zanositvijo

 

50 odtenkov sive že tretjič oče

Zvezdnik 50 odtenkov sive Jamie Dornan s svojo glasbenico-igralko Amelio Warner pričakuje že tretjega otroka, ki se bo v letu 2019 pridružil sestricama Dulcie (4) in Elva (2).

 

Amy brez strahu pred poporodnimi kilogrami

Poporodnih kilogramov se zagotovo ne boji igralka Amy Schumer, ki jo poznamo po filmu I feel pretty. S svojim možem Chris Fischerjem pričakujeta prvega otroka, kar je Amy oznanila na zelo zabaven način preko politične objave na Instagramu.

 

Novo poglavje v igralkinem življenju

Igralka Janet Montgomery, znana po svoji vlogi v uspešni nanizanki New Amsterdam, s partnerjem Joe Foxom pozno pozimi 2019 pričakuje prvega otroka. Igralka, ki je igrala v "This Is Us," "Salem" in "The Romanoffs" se veseli novega poglavja v njenem življenju.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Resnična zgodba: Za mojo novorojenko, poko...
Žalostna, prežalostna zgodba mame, ki ji je otrok umrl v trebuhu! Hkrati pa poziv vsem staršem, naj sprejmejo vse nepres...
16
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
8
Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
5
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
5



Dobrodelni Baby bazar v organizaciji Ringe...
Dobrodelnost Ringarajine skupnosti v Bosni. Baby bazar poteka vsako prvo soboto v mesecu, tokrat so denar zbirali za dru...
Nov Center za nosečnice v porodnišnici Pos...
V porodnišnici Postojna bodo odslej za zdrave in ogrožene nosečnice skrbeli v sodobno opremljenem Centru za nosečnice, v...