|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

VIDEO: 10-minutni trening za mamico po porodu - vadba in raztezanje

Nuša Gnezda, NOOSHEE FIT, 24.11.2023
Dobila si darilo in velik izziv, poleg tega se srečuješ s popolnoma novim telesom, ki ga enostavno ne prepoznaš več. Rada bi si povrnila moč trupa, dobila več energije, pa enostavno ne veš kje začeti. Naj ti bo v pomoč video s preprostimi vajami.

/11


Rojstvo otroka je res čudež in velika sprememba v življenju, ki prinese solze sreče in solze obupa. Poleg vseh čudovitih stvari, se srečuješ s popolnoma novim telesom, ki ga enostavno ne prepoznaš več. Rada bi si povrnila moč trupa, zacelila diastazo, dobila več energije, pa enostavno ne veš kje začeti.


PREBERITE TUDI: Vaje za lepo držo po porodu


Če te boli križ, ti to jemlje dragoceno energijo. Vsaka bolečina v telesu ti vzame energijo ter te tako popelje v začaran krog utrujenosti. Nestabilen trup ti lahko v trenutku poškoduje hrbet, diastaza trebušnih mišic pa lahko vpliva na medenično dno.

Zato je nujno, da si vzameš 10 minut na dan in prekineš z bolečinami ter tako pridobiš več energije in boljše počutje. 


S preprostimi vajami, po katerih te vodim v videu zgoraj, boš okrepila trup, ki ti bo omogočal boljše dvigovanje in nošenje dojenčka. 10 minut in tvoj dan bo 100-odstotkov boljši.


POMEMBNO! Zelo pomembna je pravilna aktivacija mišic medeničnega dna, globoke trebušne mišice ter pravilni dihalni vzorci med izvajanjem vaj.


PREBERITE TUDI: Miti in resnica o diastazi rektusa


Video je del programa FIT mami in je brezplačno in ekskluzivno na voljo samo bralkam spletne strani Ringaraja.net.


FIT MAMI: Program poporodne vadbe z Nušo Gnezda

fit mamiProgram, ti bo pomagal učvrstiti trebušne mišice, učvrstiti medenično dno in vrnitl moč. Ne gleda na to ali si po carskem rezu ali vaginalnem porodu. Povrnil ti bo moč in energijo, ki jo potrebuješ za otročka. Vse kar moraš storiti je, da slediš mojim navodilom, ki sem ti jih pripravila v programu. Po končanem progamu, se boš lahko vrnila na aktivnosti, ki jih imaš rada. 


Poporodni program traja osem tednov in zajema naslednje:

- Vodene treninge z vajami za zmanjšanje diastaze, krepitev medeničnega dna, stabilizacijo trupa ...

- VIDEO: kako pravilno dvigovati bremena in pravilno nošenje

- Vaje za celo telo ( za splošno telesno moč, povrnitev moči, reaktivacijo mišic ...)

- VIDEO: Kako pravilno aktivirati medenično dno, pravilno dihanje in sproščanje

- Nasveti glede prehrane in hidracije

- Uvod v program in navodila za uporabo programa

Več informacij o vadbi po porodu dobite na spletni strani www.fitmami.si/po-porodu, o vseh programih pa najdete na www.fitmami.si ali blogu www.nusagnezda.com.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
7
Povijanje v štručko (swaddling)
Če je vaš dojenček nemiren, pogosto joka in ne more spati, potem ga lahko poskusite umiriti tako, da ga povijete v štruč...
7
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
5
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...
5



FOTO: Resnične fotografije mater po porodu
photo
Takšna je resnična ženska po porodu. Lepa in polna ljubezni, četudi z nepopolnim telesom … Poglejte si fotografije čudov...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?