|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

VIDEO: Dišeča svečka iz pomarančne lupine

Uredništvo Ringaraja.net, 6.12.2023
Tudi vi obožujete eterični vonj pomaranče? Pričarajte si ga s tem enostavnim trikom in samo s pomočjo olja in pomarančne lupine. Vaš dom bo odslej, kadarkoli boste želeli, dišal, kot da bi se sprehajali v nasadu sočnih, dišečih pomaranč.

/11


Ko lupimo pomarančo se vedno po stanovanju širi prijeten vonj po citrusih, ki ga mnogi obožujemo. S pomočjo eteričnega olja lahko kadarkoli z vonjem pomarančen odišavimo dom, najbrž pa niste vedeli, da si lahko ta čudoviti vonj pričarate tudi s pomočjo olja in pomarančne lupine.

 

Odličen trik, ki skoraj nič ne stane

S pomočjo preprostega trika lahko kadarkoli uživate v čudovitem vonju pomaranče, poleg tega pa bo za ščepec romantičnosti poskrbela svetloba, ki jo boste ustvarili s to posebno dekorativno svečko.

Vse kar potrebujete za izdelavo dišeče lučke imate zagotovo doma – potrebujete le pomarančno, nož in oljčno olje. Poglejte si video navodila za izdelavo in se prepričajte, zakaj so številni ljudje po vsem svetu tako zelo navdušeni nad pomarančnim dišečin okrasjem.


PREBERI TUDI: Kako posušiti rezine limone in pomaranč za dekoracijo?

 

Vonj pomaranče deluje pozitivno na počutje in izboljšuje razpoloženje, zato boste s tem trikom poskrbeli še, da se bodo odlično počutili prav vsi člani družine.

 

Pozor: Pomarančne svečke ne postavljate na doseg otroških rok, saj je to kljub vsemu ogenj in se lahko na njej otrok precej močno opeče!

 

VIR: Youtube.com

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Malčkov tek letos praznuje skupaj z Modrim...
Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi...
9
5 razlogov ZA počitniški dolgčas
Sodobni otroci zaradi vsakodnevnih intenzivnih stimulacij iz okolja še toliko bolj potrebujejo počitniški dolgčas. Preve...
5
Spodbudite otroka k varčevanju
Starši se še posebej radi izkažemo z radodarnostjo do svojih otrok, kar pa dolgoročno zanje ni vedno dobro. Če se sprašu...
4
Kako otroka pravilno zaščititi na soncu?
Je zares treba izbrati zaščitno kremo z najvišjim faktorjem? In na plaži otroka poleg kreme obleči še v zaščitna oblačil...
4



Kdaj se odločiti za poslikavo obraza?
Starši v iskanju popestritve zabave za otroka raziskujejo različne ideje. Poleg animacije otrok, je poslikava obraza pri...
Malčkov tek letos praznuje skupaj z Modrim...
photo
Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi...




Numerologija imena
mel79

Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.

Da (17%)

Ne (83%)


Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!