|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

VIDEO: Očkova metoda obvladovanja hčerine trme

Uredništvo Ringaraja.net, 20.11.2018
Tale video 29-letnega očka Terrela Crawforda si je v mesecu dni pogledalo več kot 20 milijonov ljudi, ki so ga delili več kot 300-tisočkrat!

image
Se znate ustrezno odzvati, ko vaš otrok trmari?
/11


Otrok se vrže v trgovini po tleh, starši pa pogosto naredimo vse, da bi otrok čim prej prenehal s to »sceno«, morda celo popustimo pri stvari, zaradi katere trmari. Poznano?

Ta očka, Terrel Rico Relz Crawford, se je navala besa pri svoji triletni hčerki Ari Crawford lotil nekoliko drugače in svoj odziv na hčerino trmo v živo posnel.

Triletnica Ari, tako kot veliko otrok pri teh letih, ni bila najbolj navdušena, ko sta ji starša odvzela mamin telefon, medtem ko so nakupovali. Nezadovoljna s to odločitvijo staršev je deklica pričela na ves glas kričati, zato jo je očka Tarrel odnesel iz trgovine, da bi se pomirila.


PREBERITE TUDI: Kaj storiti, ko otrok besni in se trmari?

 

Devetindvajsetletni očka se je odločil, da bo vključil snemanje v živo prek družabnega omrežja, da bi svojim prijateljem pokazal, kako izgleda vzgajanje triletnice, ko začne trmariti. Njegov video je postal pravi hit med starši, saj si ga je v mesecu dni pogledalo več kot 20 milijonov ljudi, ki so ga delili več kot 300-tisočkrat.

In zakaj takšno navdušenje nad tem videom? Ker je očka deklični izpad obvladal kot profesionalec – brez povzdigovanja glasu, kaznovanja ali podkupovanja. V videu očka svoji vreščeči in jokajoči hčerki popolno umirjeno pojasni, da se ne bosta vrnila v trgovino, dokler se ne umiri.  

»Ko do konca razvadite svojega otroka, se zgodi tole,« je v kamero povedal Tarrel: »To je napaka vseh nas staršev, ki v času odraščanja nismo imeli ničesar. Ko morate biti strogi, otroku pa to ni všeč, se prične obnašati takole,« je povedal očka. Sicer priznava, da ga je njegova mama kot otroka pogosto udarila, za kar ji je sicer hvaležen, ampak sam te metode pri svojih otrocih ne uporablja: »Svojih otrok ne udarim, ampak jim vzamem stvari.«

 

PREBERITE TUDI: Blog: Ko pride "obdobje trme" ... 

 

Do konca video posnetka je tudi mala Ari ugotovila, da ji ne bo preostalo drugega, kot da se pomiri. Žal pa ji pri tem oče ni znal pomagati in se je morala pomiriti sama. Oče pri tem hkrati priznava, da svojim otrokom kupi, kar si želijo, toda jim potem to odvzame, ko si tega več ne zaslužijo, ker se "grdo" vedejo.

Je to zares pravo sporočilo, ki ga želimo starši dati otrokom - uresničim ti vse tvoje želje, toda moraš se vesti tako kot jaz hočem?!?  

 

Poglejte si video in v komentar pod člankom zapišite, kako pa vam gredo od rok takšne situacije in kaj menite o odzivu tega očeta:


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Jezna sem, ker vzgajate otroke, ki se jih ...
Bila sem otrok v letih, ko je bilo biti otrok izjemno težko in ne želim, da bi se to obdobje ponovilo. Kljub temu, ko se...
18
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
13
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
11
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
10



Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?