|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Mama in otrok – katera znamenja horoskopa so najbolj kompatibilna?

Uredništvo Ringaraja.net, 13.8.2023
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
Ključne besede:

image
Kako se mame razumejo z otroci glede na horoskop? (Freepik.com)
/11


Ujemanje horoskopskih znamenj vpliva na različna področja v življenju, vključno z odnosom mame in otrok. Če poznamo različne lastnosti znamenj, bomo lažje komunicirali, bolj razumeli svojega otroka in prilagodili vzgojo, da bo lažje za vse.

 

Oven

Ko je mama rojena v znamenju ovna, ima izrazite vodstvene sposobnosti, rada organizira in je izjemno avtoritativna.

Kompatibilnost: najlažje se ujame z otroci, rojenimi v znamenju dvojčka, tehtnice, vodnarja ali strelca. Najtežji odnos ima z otrokom, rojenim v znamenju ovna, saj oba vztrajata pri svojem, prav tako se težje razume z raki, škorpijoni in ribami.

 

Bik

Bikice ves svoj čas posvetijo otrokom in jim nudijo brezpogojno podporo, hkrati pa so izjemno stroge in zahtevne.

Kompatibilnost: najlažje z ribami, rakci in škorpijoni, medtem ko se težko ujame z ognjenimi znamenji: ovnom, levom, strelcem ter zračnima: nemirnimi dvojčki in zasanjanim vodnarjem.

 

PREBERITE TUDI: FOTO: Na te situacije starši nikoli ne bomo pripravljen

 

Dvojčka

Mame, rojene v znamenju dvojčka, so s svojimi otroci v prvi vrsti prijateljice. Zelo redko so stroge.

Kompatibilnost: zlahka vzpostavi dobre stike z vsemi znamenji, najbolj z dvojčki, tehtnicami, vodnarjem, levom, ovnom in strelcem, malo pa šepa pri ribicah, škorpijonih in devicah.

 

Rak

Rakice so popolnoma predane družini, zato vez z otroci traja celo življenje.

Kompatibilnost: Z vsakim otrokom z lahkoto vzpostavi srčen odnos, malce težje ji bo šlo le pri ovnih, dvojčkih in strelcih.

 

Lev

Levinje so odločne in predane, zato tudi od svojih otrok zahtevajo podobno, predvsem pa to, da zasijejo na vseh področjih.

Kompatibilnost: najlažje se ujamejo z dvojčki, vodnarjem, devico in ovnom, težje pa z ribami, škorpijoni in kozorogi. Najtežje se razume z malim levčkom: saj vemo, dva leva na skupnem ozemlju …

 

PREBERITE TUDI: 10 resničnih in zabavnih razlogov, zakaj so triletniki zahtevnejši od dvoletnikov

 

Devica

Mame, rojene v znamenju device so odgovorne in pedantne, ne pa preveč čustvene. Njihovi vrednoti sta delo in disciplina.

Kompatibilnost: najtežje se ujame z močno čustvenimi znamenji: dvojčki, tehtnico, vodnarjem in ribami, lažje pa razume znamenja Zemlje: device, bike in kozoroge.

 

Tehtnica

Tehtnice so nežne in skrbne mame, ki so poleg tega tudi prijateljice, svetovalke in psihologinje.

Kompatibilnost: Kljub temu, da se z lahkoto ujame z drugimi znamenji, ji bodo največ težav povzročali mali bikci, kozorogi in raki, medtem ko bo najlažje odnos vzpostavila s tehtnicami, vodnarjem, dvojčkom, škorpijonom in devico.

 

Škorpijon

Mamice, rojene v znamenju škorpijona so zahtevne, stroge pri vzgoji in avtoritativne.

Kompatibilnost: ker niso tako zelo potrpežljive, se težje ujamejo z levčki, strelci in ovni ter pa seveda škorpijoni. Z ribami, rakom, devico, bikom in kozorogom pa je odnos harmoničen.

 

Strelec

Strelke so izjemno razumevajoče mame, dajo koristne nasvete in so vedno pripravljene na zabavo in zanimive pustolovščine.

Kompatibilnost: najlažje se ujamejo z ovni, levi, strelci, dvojčkom, tehtnico in vodnarjem, medtem, ko se mora precej bolj potruditi pri malih škorpijonih, rakcih in ribicah.

 

PREBERITE TUDI: So srednji otroci res najbolj problematični?

 

Kozorog

Mamice, rojene v znamenju kozoroga imajo rade jasno rutino, držijo se strogih pravil, malo pa šepajo pri izražanju čustev.

Kompatibilnost: dobro se ujamejo z bikci, devicami, kozorogi, škorpijoni in raki, medtem ko njeno potrpežljivost ves čas preizkušajo levi, strelci in ovni.

 

Vodnar

Vodnarke veliko pozornost namenjajo individualnosti svojih otrok, mirno razpravljajo o konfliktih in nasprotujejo kaznim.

Kompatibilnost: odlično se ujamejo z otroci, ki so rojeni v znamenjih vodnarja, ribe, dvojčka, tehtnice, škorpijona in raka, malo slabše pa z malimi kozorogi, devicami, levi in biki.

 

Ribi

Ribice so zaupnice in prijateljice svojih otrok. Imajo izjemno čustveno povezanost in se ves čas posvečajo razvoju otroka.

Kompatibilnost: težje so združljive s predstavniki ognjenih znamenj, saj ne razumejo njene »vodne« energije: z ovnom, levom in strelcem. Z ostalimi vzpostavljajo harmonične odnose, še najbolj pa z ribicami, rakci, škorpijoni ter vodnarjem, tehtnico in bikcem.

 

PREBERITE TUDI: 10 lastnosti otrok, rojenih septembra

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Malčkov tek letos praznuje skupaj z Modrim...
Udeležba na Malčkovem teku bo za vse mlade športnike brezplačna, kar omogočajo številni zvesti partnerji dogodka. Zaradi...
32
GZS v javnem pismu proti krčenju sredstev ...
Slovenski založniki in knjigotržci odločno in enotno nasprotujemo krčenju javnih sredstev za pisano slovensko besedo, so...
14
"Otrokov dolgčas predstavlja tretjino ...
Psihologi trdijo, da je dolgčas največji vir vseh težav tudi pri odraslih, še posebej pa pri otrocih.
7
Nenavadne žverce: hobotnica Dumbo
Otroci, kako dobro poznate hobotnico? V Ringarajinem živalskem kotičku lahko preverite svoje znanje.
6



Sprejemanje čustev in čustveno izsiljevanje
Popolnoma nič ni narobe, če jok spremlja bolečino, žalost (tudi pri odraslih). Vseeno pa otroka moramo naučiti, da jok n...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?