|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Zmajčkovo nenavadno popotovanje: novo zabavno doživetje za družine v Ljubljani

Uredništvo Ringaraja.net, 2.11.2021
Ste pripravljeni na razburljivo mestno pustolovščino? Čaka vas družinska dogodivščina z zmajčkom Ljubom na čelu, ki bo zgolj z vašo pomočjo razvozljal težke naloge in rešil svojo zmajevsko čast.

image
/11


Otroci in starši boste skupaj z zmajčkom, ki je bil tako zelo utrujen, da je prespal pomembne dogodke zadnjih stoletij, spoznavali zanimivo zgodovino Ljubljane na drugačen in zabaven način

Podajte se na lov za najbolj zanimivimi zgodbami mesta Ljubljane in pomagajte dobrodušnemu zmajčku, da reši težak izpit iz mestne zgodovine. 

Zanimive igre, logične uganke in naloge so pisane na kožo tako mlajšim kot tudi nekoliko starejšim zmajevskim pomočnikom. 

Če boste na zabavnem sprehodu skozi mestno jedro zares pozorno opazovali okolico in zmajčku prišepnili pravilne odgovore, bo Ljubo zagotovo presrečen in bo za vedno ostal vaš zvesti prijatelj in varuh.

 

Pomagajte zmajčku Ljubu, da se zapiše v ljubljansko zgodovino.

Več informacij in nakup doživetja: Turistično informacijski center Ljubljana ali na zmajcek.visitljubljana.com.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
24
13 slik, ki bodo nasmejale vsakega starša
Spodaj je 13 slik, ki vas bodo zagotovo nasmejale - sploh, če imate slab dan.
14
Kdaj je pravi čas za otrokove počitnice zd...
Je moj otrok že zrel za počitnice pri babici in dedku? Bo zdržal več noči brez domače postelje in maminega poljubčka za ...
12
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
11



Premiera filma Robotove sanje
Animirani film, ki brez besed naslika barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva in njegovi krhkosti.
5 razlogov ZA počitniški dolgčas
Sodobni otroci zaradi vsakodnevnih intenzivnih stimulacij iz okolja še toliko bolj potrebujejo počitniški dolgčas. Preve...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?