|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

AKTUALNO

Nosečnice optimistične glede poroda

Avtor: Ana Kotnik | 23.9.2010
image

Slovenske nosečnice so v splošnem optimistične glede poroda, so ugotovili v raziskavi, ki jo jo izvedla agencija GFK spomladi 2010 pred uvedbo Dianatala na slovenski trg.

image

Slovenske nosečke v splošnem poznajo 3 do 4 metode za lajšanje porodnih bolečin. Nosečnice največ vedo o epiduralni analgeziji in so ji tudi najbolj naklonjene (uporabilo bi jo 37 % vprašanih žensk).

image

Od maja dalje je popolna novost na področju porodništva - porodni gel Dianatal dostopen tudi v Sloveniji.

STRAN 1 OD 1

Dobra novica - donacija Pediatrični kliniki
S predajo dveh aparatov za črpanje mleka Pediatrični kliniki UKC Ljubljana se je zaključila letošnja dobrodelna akcija L...
Kate in William pričakujeta drugega otroka
photo
Kot so sporočili iz Buckinghamske palače, bo princ George dobil bratca ali sestrico. Kate, vojvodinja Cambriška, žena pr...