|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

POČITNIŠKI NAMIGI

Pomurska dogodivščina za otroke

Avtor: Helena Primic | 2.6.2017
image

V Pomurje smo se odpravili, da bi našli petkovo idejo za družinski vikend. Našli pa kopico idej za poletni dopust v čudovitem koncu Slovenije - tam »f Prekmürji«, ki bo otroke zagotovo navdušilo!

ČUDOVITA SLOVENIJA

Vodna učna pot Selo

Avtor: Katarina Vinšek | 6.10.2010
image

Naselje Selo leži v občini Moravske Toplice v goričkem delu občine, na nadmorski višini 300 m. Nahaja se neposredno ob cesti Martjanci – Prosenjakovci, od madžarske meje je oddaljeno 3 km, od centralnega naselja regije, Murske Sobote pa 15 km.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Bukovniško jezero

Avtor: Katarina Vinšek | 1.10.2010
image

Bukovniško jezero leži južno od naselja Bukovnica na jugovzhodu Goričkega. To je umetno jezero, ki je nastalo kot protipoplavni ukrep, z regulacijskimi deli ob reki Ledavi in njenih pritokih.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Jeruzalemske gorice

Avtor: Katarina Vinšek | 29.9.2010
image

»Potujemo v Jeruzalem in kdo gre z nam? Od tam naprej pa v Betlehem in ti greš z nam!«, poje priljubljena otroška ljudska pesem.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Bogojina

Avtor: Katarina Vinšek | 24.9.2010
image

Cerkev Gospodovega vnebovzetja v Bogojini je rimskokatoliška cerkev, ki je župnijska cerkev Župnije Bogojina. Cerkev se nahaja v Občini Moravske Toplice.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Otok ljubezni, Ižakovci

Avtor: Katarina Vinšek | 22.9.2010
image

Reka Mura se je skozi stoletja ob svojem koritu poigrala z naravo in ustvarila naravni otok, ki so ga domačini poimenovali OTOK LJUBEZNI. Otok, ki je po svoji vsebini, lepoti in neokrnjeni naravi znan bližnji in širši okolici.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Lončarska vas Filovci

Avtor: Katarina Vinšek | 17.9.2010
image

Lončarska vas (prekmursko Lončarska ves) je muzej na prostem v Filovcih v Prekmurju. Lončarstvo Bojnec je leta 2005 ustanovilo zavod za turizem in proizvodnjo keramike Lončarska vas Filovci.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Ledavsko jezero

Avtor: Katarina Vinšek | 10.9.2010
image

Ledavsko jezero, imenovano tudi Kraško jezero, je umetno akumulacijsko jezero, na reki Ledavi. Jezero leži na nadmorski višini 234 m na območju vasi Ropoča in Krašči v Krajinskem parku Goričko. Njegova površina meri 1,3 km2.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Grad pri Gradu

Avtor: Katarina Vinšek | 8.9.2010
image

Je eden največjih gradov na Slovenskem. Stoji v istoimenskem naselju Grad na Goričkem. Je najobsežnejši grajski kompleks na Slovenskem in ima 365 sob. To je toliko, kot je dni v letu.

ČUDOVITA SLOVENIJA

Plavajoči mlini na Muri

Avtor: Katarina Vinšek | 3.9.2010
image

Sožitje med reko in človekom je na reki Muri prineslo postavitev plavajočih mlinov že v 4. stoletju. Plavajoči mlin pomeni svojevrsten izum, saj smotrno izkorišča naravno energijo vode, kmetijstvu pa daje možnost pridobivanja polnozrnatih mlevskih proizvodov.

STRAN 1 OD 1

Po novem cenejši pogovori v EU – tudi na H...
Počitnic brez mobilnega telefona si ne moremo več predstavljati. Z nami je vedno, tudi v tujini. Zelo dobra novica je pa...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?