|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

IDEJE ZA IGRO

Igranje v pesku je za otroka koristno

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.6.2023
image

Pesek vedno privlači otroke in peščene plaže so raj za male gradbenike, da delajo potičke, kopljejo rove in ustvarjajo skulpture iz peska. Pesek ponuja otroku nešteto možnosti za igro, ob kateri lahko uporabi vso svojo otroško domišljijo.

NAREDIMO SAMI

Nasveti za načrtovanje zabavnega otroškega vrta

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 22.3.2022
image

Vrt je lahko tudi otroška soba, če je seveda oblikovan in urejen tako, da zagotavlja varno igro z različnimi igrali. Ponujamo vam nekaj nasvetov, kako narediti zabaven predvsem pa varen prostor na vrtu.

MAMIN KOTIČEK

Tudi njiva je lahko peskovnik

Avtor: Tina Južnič | 26.7.2010
image

Otroci obožujejo peskovnike. Kako tudi ne, saj lahko v njih po mili volji kopljejo in, kar je najlepše, v peskovniku so lahko tudi umazani.

STRAN 1 OD 1

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Ko otrok raste, z njim tudi mi in naše sku...
photo
Otroci se v prvih letih zelo hitro razvijajo, zato moramo njihovemu razvoju posvetiti posebno pozornost. Nudimo jim varn...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?