|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.10.2007 19:14:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Domače mleko in smetana
15.10.2007 20:07:27   
tascha
Mleko je obstojno cca 4-5 dni. Smetano pa jaz večkrat hranim tudi po 14 dni, potem pa jo porabim npr. za pripravo testa za palačinke.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Domače mleko in smetana
15.10.2007 22:57:08   
Balonchy
Sorry, k vmes skačem in ti smetim temo - ampak moram napisat.
Men je smetano včasih moja pokojna Nona na kruh dala (namazala) in jo posula s sladkorjem!

Kako je bilo to dooooooooobbbbbrroooooooo...


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Domače mleko in smetana
15.10.2007 23:01:43   
Anonimen
Ene tri do štiri dni, če se prav spomnim.

Smetano za stepanje smo nabirali dan ali dva, potem smo mleko prevreli.
Prekuhano smetano pa lahko hraniš v zmrzovalniku. Najbolj lušno jo je pa kar takoj pojest.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
16.10.2007 10:57:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Domače mleko in smetana
19.10.2007 22:11:32   
Gina
Ta domača smetana je včasih tako mastna in čez par dni se malo strdi, da jo lahko uporabiš tudi v receptih namesto putra - npr. v mufinih. Jaz to vedno počnem. Sicer pa za zabeliti vse sorte, od pire krompirja, do smetanovih omakc naredit, ...ma zakon je. Stoji pa meni ne 14 dni v hladilniku. Sem se enkrat takole zafrknila, ko sem jo v krasno gobovo omako not dala - je bila pa skisana - omaka pa za stran vržt. Tako da, nujno jo prej probaj, če nisi zihr v rok uporabe. Jaz smetano pobiram ves čas, dokler mleka ne porabimo, saj se sproti gor dela.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Domače mleko in smetana
19.10.2007 22:18:34   
malecka
oj zelo zanimiva tema, povejte mi kaj to pobirate iz prekuhanega mleka ali surovega. bom tud jaz to poizkusila!

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Domače mleko in smetana
19.10.2007 22:36:24   
Gina
ja smetanouser posted image , ampak iz domačega, ne na-drobce-seciranega industrijskega

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Domače mleko in smetana
19.10.2007 22:38:25   
Anonimen
Iz obeh:

Iz surovega je dobiš smetano za stepanje ali za na kavo.
Iz kuhanega za kuhanje, namaz na palačinkah, štrudel, štruklje.

Več se zdele ne spomnim, a je ziher še za kaj mljaski mlajski dobra.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Domače mleko in smetana
19.10.2007 22:42:46   
Gina
Če dodajaš sol, dobiš kajmak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?