|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.3.2008 12:20:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj potica poči
22.3.2008 12:36:57   
Anonimen
Mogoče je bila preveč vzhajana ali prevelika temperatura v pečici? Jaz jo vedno pokrijem z alufolijo in jo ene 15 minut pred koncem pečenja odkrijem, da skorja ni preveč zapečena. Pa mi še ni razpokala, ne vem, pa če je to zaradi folije.

Sicer pa ni važen videz, važen je okus. Jaz jo grem ravno zamesit. Njam

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zakaj potica poči
22.3.2008 15:44:17   
buči
Če potica vzhaja že zunaj, potem pa še v pečici, poči ali pa odstopi skorja. Ko se pečica segreva in je že malo ogreta, daš potico kar notri in tam najprej vzhaja, medtem se pečica segreje in se začne potica peči.

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zakaj potica poči
22.3.2008 16:24:33   
žigolino
Definitivno premalo vzhajana.Pa ne je v preveč vročo pečico dat.peče se naj na 150°C eno uro in petnajst minut,pa sigurno uspe.
Danes preverjeno!!!(v službi)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Je uživanje medu res nevarno za dojenčka?
Med je poln antioksidantov in kot tak super hrana za ljudi, vendar smernice za prehrano dojenčkov navajajo, da je med za...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?