|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šamrole
20.12.2006 17:16:04   
*biba*
Pozdravljene!
Jaz bi pa tako rada znala narediti ŠAMROLE pa jih ne znam!!user posted image user posted image
Imam tiste rolce in sem jih tudi enkrat probala naredit pa mi je testo kar razpadlo od rolc,[sm=smiley9.gif" border=0>

Prosim za kakšen nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šamrole
20.12.2006 19:45:40   
nynna
kupiš listnato testo ga razvaljaš in narežeš na trakove. nato jih naviješ na tiste palčke in jih pomažeš z jajcem ter daš pečt. nafilam jih pa jaz z vanilijevo kremo iz vrečke (brez kuhanja) in stepeno sladko smetano (skupaj zmešaš). ful dobre!user posted image

(odgovor članu *biba*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Šamrole
20.12.2006 21:15:56   
2 Sraki
Jaz razrežem trakove 2 cm široke in približno 25 cm dolge. Modelčke dobro premaži z oljem, navij trak od ožjega konca proti debelejšemu in zadnje dva cm traku premaži z vodo, da se sprime skupaj s spodnjim testom. Položi rolco na peki papir tako da imaš spodaj tisti konec kjer se konča trak.

Ko je pečeno napolniš z beljaki kuhanimi nad soparo (cca 20 minut). Na en beljak daš 7 dag sladkorja, jaz za 1 testo (500g) rabim priblizno 3-4 beljake.

Dober tek

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Šamrole
20.12.2006 22:31:32   
lelaval
Ne uporabljaj razvaljanega listnatega tesa, ampak nerazvaljano. Jaz naežem trakove 2,5 - 3 cm, jih namažem z jajčko in potem navijem na modelčke tako, da se obovi malo pokrivajo. Pa nič ne razpadejo (jajčka pa da še lepo barvo). Ko pa jih jemljem z modelčkov - moraš jih takoj, ko so še vroči, pa modelček malo stisnem, da testo odstopi. Se mi nič ne lomijo.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Šamrole
22.12.2006 6:43:06   
CUKRČEK
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=5687


Kaj pa če bi namesto šamrol naredila tole?? Nekako sličijo na šamrole , pa m še bolj preprosto so za naredit.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu *biba*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?