|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   15mesecev še ne hodi
5.5.2009 20:26:36   
brina2006
Pozdravljene!

Naš krofek noče in noče sam hodit ima pa že 15 mesecev.
Počasi me že malo skrbi da ni kaj narobe najraje bi kar poklicala zdravnico , kakšne so pa vaše izkušnje?
Saj nakaj se trudi vendar nima ravnotežja in se kar lepo na ritko usede in po vseh 4ih naprej ,počasi ratavam že kar malo živčna, kaj pravite vi?

HVALA!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 15mesecev še ne hodi
5.5.2009 20:28:02   
Netopirčy81
Vsak otrok različno shodi. Pač eni prej, drugi kasnej. Veliko je bilo o tem že govora, malo pobrskaj.

_____________________________

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 15mesecev še ne hodi
5.5.2009 20:29:31   
Anonimen
otroci shodjo eni tko, drugi tko...čist odvisno....za krofke pa ne vemuser posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 15mesecev še ne hodi
5.5.2009 21:25:27   
branči
Oj.Naš je shodu pri 16.mescih.Plazit po kolenih se je začel pri 14.,prej se je pa puzal kot vojak po trebuhu.Baje da je normalno če shodi otrok do 18.meseca.Zdr. nam je zaradi plazenja ful zatežila tak da smo mogl hodit na fizioterapijo.user posted image

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 15mesecev še ne hodi
5.5.2009 22:02:02   
botrca
Pusti otroka, naj sam raziskuje svet pred sabo. Ko bo sam pripravljen bo shodil, ne ga silit. Meni je moja fizioterapevtka, ko sem hodila predkratkim na terapije za hrbtenico rekla, da če bi starši pustili da otroci čim bolj dolgo puzajo in da se sami dvignejo na noge, ne bi bilo toliko težav s hrbtenico in nogami ko odrastejo.
Najin je shodil pri 14 mesecih in to sam, brez "vlačenja" rok in siljenja. Pustila sem naj se sam odloči kdaj bo shodil. 

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu branči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 15mesecev še ne hodi
5.5.2009 22:35:46   
gita10
moj je shodil z 10 meseci od svakinje z 18 meseci. Danes par let kasneje je od svakinje ima bolj motoriko razvito od mojega. Ni pravila. meni se je zdelo kot, da se njemu niti ni dalo shodit da mu je bilo čost uredu , da smo ga vsi prenašal iz enega konca v drugega. Niti se mu ni dalo plazit preveč. Danes je pa živ vragec. ne obupaj, mogoče shodi že jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?