|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 20:57:32   
lenika
Torej stvar je sledeča. Tast in tašča živita v isti hiši kot mi (odspodaj). Razumemo se dobro in tudi naš 3-letnik je navezan na njih in brez problema ostane za kakšen popoldan pri njih, prav tako pa je že nekajkrat (ko sva šla na kakšno poroko ali kaj podobnega) prespal pri njiju.
Ker v zelo kratkem času pričakujemo novega družinskega člana, sta predlagala, da bi šel v avgustu mesecu večji z njima na morje (imamo vikend na morju). Predlagala sta en teden in midva sva se s tem strinjala. Sedaj pa je tašča prišla s predlogom, da bi ostali na morju 2 tedna. Da bi mi prišli za njimi čez vikend ni mogoče, ker gre za garsonjero, kjer ni prostora za 6 ljudi. Mi vsi štiri bomo šli pa tako ali tako na morje  začetku septembra ali čisto na koncu avgusta.
No v glavnem, meni se zdita 2 tedna odsotnosti od staršev za otroka, ki bo takrat star 3 leta in 3 mesece preveč, sploh pa zato, ker do sedaj ni bil stran od naju še niti 2 dneva. Kaj vi mislite o tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 21:00:29   
benika
Jaz ga z mojimi starši pošljem brez problema na morje tudi za 14 dni, saj vem, da se ima še boljše kot doma.

Je pa res vse odvisno od otroka samega. Če meniš, da je 14 dni zanj preveč, potem brez slabe vesti zavrni ponudbo. Lahko pa se zmenite tako, da naj ostane z njima 2 tedna, če bo pa imel domotožje ga pa pridete iskat. Pri 3 letih je pa tudi dobolj velik, da se počasi pretrga popkovina.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 21:01:52   
blazka
Pa ga pusti za en teden, pa ga pojdita iskat, če bo prehudo. Itak pa če bo zdržal en teden, bo tudi dva. Se bo ravno navadil user posted image . Naša dva sta šla letos tudi za prvomajske počitnice prvič sama na morje z babico in dedijem. Pa so se meli prov fajn. Je pa res, da je tavelik leto starejši od tvojega, tamala je pa dve leti stara, pa da sta bratec in sestrica oba skupaj.

Tko se zmenite, da ga lahko prideta iskat, če bo imel kakšno krizo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 21:03:25   
taška30
Meni se ne zdi nič hudega - 1 teden ali 14 dni - če otrok uživa, je čisto vseeno. Jaz bi ga na vašem mestu pustila. Saj se bo videlo, če vaju bo zelo pogrešal, govoril o vama, bil žalosten, ga gre eden od vaju pač iskat po enem tednu.

Edini pomislek, ki ga imam je ta, da bo odšel kmalu po tistem ko se bo rodil še en član. Recimo, v najslabšem primeru, če ga popade ljubosumje in bo še bolj navezan nate v tistem momentu, bi lahko narobe razumel,da ga za 14 dni dajete stran. Saj razumeš kaj mislim. Ampak to je res le v najslabšem primeru.
Če bo v redu sprejel, ni problema.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 21:03:58   
glen
Zakaj pa ne,če je rad z njimi.
Še zmeraj, če bi si želel prej domov oz. bi vas zelo pogrešal, se zapeljte prej po njega, sej najbrž ne gredo na konc sveta.
Uživajte vi in vaš malček

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 21:05:50   
Anonimen
Meni se ne zdi problematicna dolzina, ampak to, da bo zdaj dobil sestrico, cez dva meseca pa ga posljes s starsi na morje. Jaz bi pocakala, da bi videla, kako bo reagiral nanjo, da ne bi imel potem obcutka, da je zdaj on v drugem planu (na to je ze itak treba pazit, ko ni vec edinec) in da ga za povrh posiljate se stran od sebe.

V bistvu imam podoben dvom, ker sem hotela vzeti bejbino prijateljico s sabo na pocitnice za nekaj dni, ker bo tudi dobila sestrico, a ne vem, ce je za to primeren trenutek?

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 21:12:17   
lenika
Ja na morje naj bi šli kakšna 2 meseca po tem, ko rodim. Drugače se pa on full veseli in o tem govori in deda mu mora nonstop razlagat o tem, kako bo na morju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 21:14:14   
Anonimen
Drugače se pa on full veseli in o tem govori in deda mu mora nonstop razlagat o tem, kako bo na morju.


To je kul :).
Boste videli, kako se bo obnasal, ko pride sis...sama dolzina pa se mi ne zdi problematicna. Kako dalec pa gredo oz. ce bi bila sila, lahko pridejo po enem tednu nazaj?

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 21:15:46   
la monza
jaz sem svojo lani dvoletnico poslala z babico na morje za en teden. Mali je blo super, sploh ni hotla domov, midva z mojim pa sva doma odstevala minute kdaj pride domov, tako nama je bilo hudouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 21:18:30   
glen
Edini pomislek, ki ga imam je ta, da bo odšel kmalu po tistem ko se bo rodil še en član. Recimo, v najslabšem primeru, če ga popade ljubosumje in bo še bolj navezan nate v tistem momentu, bi lahko narobe razumel,da ga za 14 dni dajete stran.


to pa mogoče res,sem spregledala

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 21:21:43   
lenika
Kar se tiče tega, da ga pridemo iskat, se mi zdi najmanjši problem, ker iamo slabe 3 ure vožnje. Pa tudi deda in babica bi z njim prišla domov, če bi videla, da mu ni več všeč.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 22:08:11   
Vijoličarka
Ti svojega malega najbolje poznaš in veš kakšen karakter je. Tri leta ima in lahko še tako navdušeno kima, ko mu kdo razlaga to in ono, v resnici pa je vprašanje, kako si to vse skupaj predstavlja.

Za ilustracijo, ena luštna zgodbica, povezana z mojim, takrat štiri do pet letnim nečakom. Naneslo je tako, da sem se selila od doma in on naj bi dobil potem mojo sobo. To smo mu veselo razlagali, sam je celo izbral barvo za stene in šel z očkom in mamico nakupovat pohištvo. Ampak ko se je v sobo dejansko vselil, je bil strašno razočaran, ni pa povedal zakaj. Šele par let kasneje, ko je pisal šolski spis, se je izkazalo, da mi je zelo zameril, ker sem vzela vse svoje igrače s seboj (imela sem veliko pliškotov, knjigic, knjig, kitaro in metalofon), kaj zavraga sem jih rabila!!!! Nekako je pričakoval, da bo dobil mojo sobo v kompletu in to ga je grizlo kar nekaj let.

Vprašanje torej, kako bo sine povezal rojstvo sestrice, on pa za dva tedna stran - lahko si bo v glavi to tako razlagal, da ga hočeš ti s poti zaradi sestrice ali kaj podobnega. Lahko pa tudi ne, odvisno od karakterja. Morda ne bo nič tuhtal, ker bo na morju preveč zabavno. Načeloma mislim, da bi tako malo dete že po enem tednu precej pogrešalo mamico. Za prvo daljšo ločitev bi bil en teden kar dovolj.


_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 22:21:12   
ronja
Mislim, da tega ne bi počela takrat, ko bo ravno sveže novi član v družini... Tudi otrok se mora navadit - to se pa lahko, samo če je zraven... 14 dni se meni zdi veliko, je pa seveda odvisno od otroka. Najina še zaspat noče pri babi, tako da ni še niti prespala in je tudi še mlajša, tako da iizkušenj nimam. Čisto mogoče, da se v 1 letu marsikaj spremeni.
Samo na to so nas pa res že v p. opozarjali, da naj ne dajemo starejših otrok stran, ko se mlajši rodi, da bi nam bilo lažje, ker je dolgoročno težje...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
27.5.2009 22:23:18   
ronja
Če ga lahko pridete iskat, pa naj gre in ga pač redno kličeš in ti pove, ali bi rad, da pridete ponj.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
27.5.2009 22:56:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
28.5.2009 8:20:27   
Anonimen
meni se zdi pa kar problematično dat tako malega otroka z nekom drugim nekam. poznam namreč kar veliko primerov, kjer se otroku vsako leto, ko so šli na dopust, kaj zgodilo ( zlomljena roka, pa noga, pa opečena roka, pa je hudo zbolel, pa to, pa ono....), to je sicer blo, ko je bil s starši, samo če bi bil pa z nekom drugim, bi blo pa zelo neprijetno za obe strani, se mi zdi da je kr velika odgovornost vzet tujega otroka s sabo (pa čeprav je vnuk, to ni tvoj otrok vseeno), jaz vem da ga ne bi. sam to noben ne študira, staršem se zdi fajn, da se mal oddahnejo, dedkom in babicam pa kul, k lohk mulčka s sabo vzamejo. sam ko se pa zgodi kej, so pa razna obtoževanja, pa občutki krivde na obeh straneh itd. zato bi jaz dala otroka nekam za dalj časa šele takrat, ko bi bil tko velik, da bi znal vsaj približno gledati in paziti nase. ker se mi tud do druge strani ne zdi fer, nalagati tako odgovornost.
iz istega razloga nisem nikoli puščala bolane tamale kje, pa v službi so se lohk na glavo postavljali, jst sem bla z otrokom. kaj pa če ga recimo vročinski krč ravno takrat, ko je pri nekom drugem? al pa kakršenkoli zaplet, vse sorte je lohk?
sej vem da ne morš skoz otroku za ritjo stat, pa tud namenov nimam, sam tok malega otroka pač neb dala nekam za dalj časa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
28.5.2009 8:25:26   
lenika
Hvala za odgovore. Jaz mislim, da on ne bi nič kaj kompliciral, ker ni bilo nikoli problem ostat pri babici. Kar pa se tiče prihoda sestrica, bomo pa videli, kako jo bo sprejel. Mogoče bo pa po dveh mesecih že vse v normali in ne bo tega to tako občutil. Se bomo pa itak trudili, da mu bomo v teh dveh mesecih dajali full pozornosti.
Drugače pa ga ne dajemo na morje zato, da bi se ga znebili, ampak zaradi tega, da ne bi bil prikrajšan za morje, če mi pač pred septembrom ne moremo iti. In ker tudi sam kaže veliko interesa za to, smo se tako odločili. Bomo videli kako bo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
28.5.2009 8:31:12   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

meni se zdi pa kar problematično dat tako malega otroka z nekom drugim nekam. poznam namreč kar veliko primerov, kjer se otroku vsako leto, ko so šli na dopust, kaj zgodilo ( zlomljena roka, pa noga, pa opečena roka, pa je hudo zbolel, pa to, pa ono....), to je sicer blo, ko je bil s starši, samo če bi bil pa z nekom drugim, bi blo pa zelo neprijetno za obe strani, se mi zdi da je kr velika odgovornost vzet tujega otroka s sabo (pa čeprav je vnuk, to ni tvoj otrok vseeno), jaz vem da ga ne bi. sam to noben ne študira, staršem se zdi fajn, da se mal oddahnejo, dedkom in babicam pa kul, k lohk mulčka s sabo vzamejo. sam ko se pa zgodi kej, so pa razna obtoževanja, pa občutki krivde na obeh straneh itd. zato bi jaz dala otroka nekam za dalj časa šele takrat, ko bi bil tko velik, da bi znal vsaj približno gledati in paziti nase. ker se mi tud do druge strani ne zdi fer, nalagati tako odgovornost.
iz istega razloga nisem nikoli puščala bolane tamale kje, pa v službi so se lohk na glavo postavljali, jst sem bla z otrokom. kaj pa če ga recimo vročinski krč ravno takrat, ko je pri nekom drugem? al pa kakršenkoli zaplet, vse sorte je lohk?
sej vem da ne morš skoz otroku za ritjo stat, pa tud namenov nimam, sam tok malega otroka pač neb dala nekam za dalj časa.



Ula tukaj se pa jaz ne strinjam popolnoma. Prvo, naš otrok si želi iti, drugo stari starši ga želijo vzeti s seboj in nikogar nikamor ne silimo. Tretje kot najpomembnejše, jaz ga nikakor ne dajem stran, ker bi si s tem oddahnila. Meni bo full hudo in ga bom pogrešala. A nočem biti egoistična in ga vezati nase samo zato, ker ga bom jaz pogrešala in mu s tem kratiti užitek. Kar pa se tiče bolezni in poškodb, pa o tem sploh ne bom razmišljala, ker če bi tako pesimistično razmišljali ne bi nikoli nikamor šli. Verjamem pa, da bodo tudi v tem primeru stari starši znali dobro poskrbet zanj, saj so ga tudi že bolanega čuvali. Sploh pa bo star več kot 3 leta in se mi ne zdi tako majhen, ker že zna vse povedat, tudi, če ga kaj boli, če mu kaj ni všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
28.5.2009 8:32:51   
higuys
lenika, mogoče še naša izkušnja.

Naš je šel prvič na dopust z mojimi starši lani , ko je imel 2 leti in 10 mescev za en teden. Zmaj mali se je imel tako fanj , da je blagovolil priti na telefon šele četrti dan z besedami "mama lupčke, baka anka peče čilipanke". To je bilo vse od njega v enem tednu user posted image  midva z možem pa doma kot izgubljena . Samo to je to, otrokom je potrebno dati krila (in ohraniti gnezdo toplo), da si pač naberejo izkušnje, čeprav na našo škodo. Skratka, mali je užival, celo leto ni pozabil tega dopusta in zdaj se že pripravlja , da gredo tudi letos (midva bova kao letos boljše pripravljena user posted image  in si ne bova sitnarila, da ga greva iskat)

Gleda novega člana pa itak se v dveh mescih lahko marsikaj zgodi - mogoče bo malček sam prosil, da gre nekam od malega kričača user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
28.5.2009 8:34:49   
Marogica
Meni se zdi čisto OK, pa naj gre otrok za en teden ali pa celo tri, če je treba. Saj pozna babico in dedka, videva ju dnevno, torej to niso neki "tuji"ljudje.

Otrok vsekakor ne bo tako razmišljal, kot ti, šel bo z veseljem..oz. zakaj pa ga ne vprašaš, če bi šel, da vidiš reakcijo? Moja prognoza je, da bo zelo vesel in da mu bo dol viselo za tvojo (nepotrebno) skrb. Tudi to, da bo v kratkem dobil sestrico, zanj ne bo problem, kar se tiče morja, to je moje mnenje. In po drugi strani, se mora otrok navaditi, da kljub sestrici teče življenje po starih tirnicah dalje...in to kar se tiče obvez/dolžnosti, kakor tudi radosti.

Mogoče še to...za otroka ni boljšega, kot da je čimveč na morju, če ima to možnost, saj "tanka" energijo in si krepi imunski sistem za zimo. Mislim, da mu v vseh pogledih lahko samo koristi.

Vendar pa ti veš, kakšen odnos ima otrok do starih staršev, kakšen otrok je(bojazljiv, preveč navezan na vaju ali ne), kako sprejema to, da je z njima...in če v tem ni nekih problemov, se ne obremenjuj dodatno. In kot si rekla, če karkoli ne bo OK, se odpeljeta po njega.

Jaz v vsakem primeru to pozdravljam.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
28.5.2009 8:34:57   
higuys
Vidim , da bo kričačica  user posted image

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
28.5.2009 8:35:19   
Felicita
ulla, pišeš ko da grejo v culukafrijo, kjer ni osnovne zdravniške oskrbe, ne pa na hrvaško, kjer si v 3eh urah tam.
poleg tega, če se kej zgodi... lej, stari starši so nekak vzgojil že vsaj enega otroka, sej niso nesposobni, no. poleg tega se mora tudi vsak starš zavedat, da se lahko zgodi karkoli, TUDI če otroku stojiš za ritjo (konc koncev lahko na domačem dvorišču samo poskoči pa si zvije gleženj... koga boš pa potem obtožila?) in nimaš kej zamerit nekomu, ki je otroka pazu. če bi gledala samo na to, kaj se otroku lahko zgodi bi ga do 20 leta nosila v naročju, mu ne kupila rolerjev, kolesa,... poleg tega to ni nalaganje oz. prelaganje odgovornosti, če se nekdo sam ponudi...
ne vem, jest sm vedno ful hodila naokrog (na morje, v hribe, na izlete) s prijatelji, starimi starši,... in vedno sem uživala. bla sem tut 90% časa potolčena, z ježki v nogah, odgrnjenimi koleni in komolci, ampak men je blo to tko... noro. mela sm družbo, drugače se je kuhal, red je bil mal drugačen... jest sem vedno ful uživala.

pa še odgovor avtorici teme... nej gre za 14 dni... lahko da ga bo že po 3eh dneh zvilo domotožje, pa ga boste mogli pridt iskat. lahko bo pa 14 dni na polno užival in pršu domov vesel, nasmejan (verjetno tudi mal potolčen?), rjav in kak centimeter višji pa seveda poln novih vtisov, idej in doživetij.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
28.5.2009 8:36:15   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

meni se zdi pa kar problematično dat tako malega otroka z nekom drugim nekam. poznam namreč kar veliko primerov, kjer se otroku vsako leto, ko so šli na dopust, kaj zgodilo ( zlomljena roka, pa noga, pa opečena roka, pa je hudo zbolel, pa to, pa ono....), to je sicer blo, ko je bil s starši, samo če bi bil pa z nekom drugim, bi blo pa zelo neprijetno za obe strani, se mi zdi da je kr velika odgovornost vzet tujega otroka s sabo (pa čeprav je vnuk, to ni tvoj otrok vseeno), jaz vem da ga ne bi. sam to noben ne študira, staršem se zdi fajn, da se mal oddahnejo, dedkom in babicam pa kul, k lohk mulčka s sabo vzamejo. sam ko se pa zgodi kej, so pa razna obtoževanja, pa občutki krivde na obeh straneh itd. zato bi jaz dala otroka nekam za dalj časa šele takrat, ko bi bil tko velik, da bi znal vsaj približno gledati in paziti nase. ker se mi tud do druge strani ne zdi fer, nalagati tako odgovornost.
iz istega razloga nisem nikoli puščala bolane tamale kje, pa v službi so se lohk na glavo postavljali, jst sem bla z otrokom. kaj pa če ga recimo vročinski krč ravno takrat, ko je pri nekom drugem? al pa kakršenkoli zaplet, vse sorte je lohk?
sej vem da ne morš skoz otroku za ritjo stat, pa tud namenov nimam, sam tok malega otroka pač neb dala nekam za dalj časa.



Uf, tale post pa čisto potihem šepeta, ne kriči, po posesivnosti in dejanskem mnenju, da so vsi ostali nesposobni... user posted image Pa ne skrbi, sem jaz isti...

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
28.5.2009 8:37:58   
rija
čilipanke s kočolando user posted image user posted image user posted image

dober je.

moj še ni "zrel"...saj čez dan bi šlo, menim, da bi bil problem zvečeruser posted image  pa tudi sicer preveč uživamo na morju, da bi jaz ne šlauser posted image user posted image user posted image  in zaenkrat smo čisto dovolj spodajuser posted image

pa tudi sicer moj oče ni tak, da bi nekje zdržal 1 teden na mestu in se ukvarjal z vnučkom. njemu se sfuzla po dveh dneh, tamali pa bi itak bil na enem ta istem mestu cel božji dan....tak da pri nas to ne pride v poštev zaradi tastarega ne tamalegauser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: 3 letni otrok na morje z babico in dedkom
28.5.2009 8:39:13   
Anonimen
Ula tukaj se pa jaz ne strinjam popolnoma. Prvo, naš otrok si želi iti, drugo stari starši ga želijo vzeti s seboj in nikogar nikamor ne silimo. Tretje kot najpomembnejše, jaz ga nikakor ne dajem stran, ker bi si s tem oddahnila. Meni bo full hudo in ga bom pogrešala. A nočem biti egoistična in ga vezati nase samo zato, ker ga bom jaz pogrešala in mu s tem kratiti užitek. Kar pa se tiče bolezni in poškodb, pa o tem sploh ne bom razmišljala, ker če bi tako pesimistično razmišljali ne bi nikoli nikamor šli. Verjamem pa, da bodo tudi v tem primeru stari starši znali dobro poskrbet zanj, saj so ga tudi že bolanega čuvali. Sploh pa bo star več kot 3 leta in se mi ne zdi tako majhen, ker že zna vse povedat, tudi, če ga kaj boli, če mu kaj ni všeč.


lenika sej se strinjam...pa tud jst še u bistvu niham pri tem....fajn pomaga pri odločitvi, če starim staršem zaupaš, jst jim recimo ne, pa ne kr na suho, ampak iz izkušenj, katastrofa pač, po eni strani non stop prežita za otrokom, da kao ne bo padla, po drugi pa na nivoju slabšem kot otrok sam, take bedarije počneta, ma to si otrok že skor more kej narestuser posted image ....po drugi strani pa vem, da bi se tud tašča požrla, če bi šlo kej narobe, taka pač je, ma konc bi jo...in se mi tud do nje ne zdi fer...

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?