|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avokado
2.1.2013 21:09:38   
Tippi
Odkar sem poskusila pred leti avokado, je redno na našem jedilniku. Včasih "kartako" v solati, še večkrat pa kot namaz. Zdaj sem dobila večje število avokadotov (kakšna fletna beseda user posted image ) in jih bomo jedli, dokler jih ne pojemo. zjutraj, zvečer, čez dan user posted image Uglavnem. Edina slaba lastnost avokada je, da oksidira. Vedno uporabljam limono, ampak to ne dela user posted image Ne vem kaj delam narobe?? Včasih jo dam več, drugič manj, ampak, ni važno koliko dam limone, vedno oksidira. Razmišljala sem, da bi morala, ko bom recimo dala avokado v posodico za čez noč, da bo zjutraj za zajtrk (namreč zjutraj se mi ga ne bo dalo pripravljat), bi potem čez pokapala velikooooooooo limone, tako da prekrije vrhnjo plast? A mislite da bi to šlo?

Prosim za čim več idej, kaj naredite, da vam avokado ne oksidira? hvalaaaa user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avokado
2.1.2013 21:46:53   
Felicita
v neprodušno posodo (tupperware) ga zapri s polovico prerezane čebule.

ne sprobano, pobrano pa tule: http://irena.blog.siol.net/2012/10/31/avokado-in-cebula-to-sta-lepi-par/

< Sporočilo je popravil Felicita -- 2.1.2013 21:47:09 >


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Avokado
3.1.2013 5:01:47   
Hope2
Mi smo tudi ljubitelji avokada in jaz ga sploh nikoli nič ne mažem, kapljam ali neprodušno zapiram. Avokado odrežem po polovički, ravno kontra kot na tem linku (po ožjem delu). Obvezno not pustim koščico, da varuje notranjost oz jamico. Tako oksidira zelo mali del avokada (le mali krogec okoli koščice). Oksidira le 1mm v globino, tak da sploh ni problem odrezat ta mm drug dan vstran. Včasih pustim tudi po 3 dni v hladilniku in je še vedno samo ta mm za odrezat.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Avokado
3.1.2013 7:50:01   
Tippi
Hvala za idejo glede čebule, ampak po moje je ne bom potrebovala. Sem nagruntala in je uspelo user posted image Ko sem pripravila namaz, sem dala v posodico in čez pokapala veliko limone, tako da je prekrilo zgornji sloj in je bil zjutraj kot nov user posted image Okus pa tudi ni bil nič spremenjen zaradi večje količine limone.

Hope tud dobra ideja, ampak jaz itak ponucam vedno cel avokado, tako da nikoli ne naštimam samo ene polovičke user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Avokado
8.2.2013 18:00:35   
Pokora
Za naslednjič:
Ko narediš namaz, ga prekrij s folijo za živila (s tisto prozorno). Folijo kar pritisni na namaz. Ne bo nič oksidiral :)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





8 najboljših zdravih zajtrkov za nosečnico
Če ste brez idej, kaj bi si pripravili za zajtrk, da bi bilo zdravo in bi koristilo vam in vašemu razvijajočemu se otrok...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?