|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Tatalovič iz Lj
2.12.2005 11:20:02   
*maja
Mogoče katera hodi k njemu, kako ste zadovoljne z njim...
Jaz sem namreč 16.12. naroena pri njemu, ker bom menjala svojega G, pa me zanimajo vaše izkušnje z njim user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Tatalovič iz Lj
2.12.2005 16:25:38   
Spark
Hojla!
Jaz sem hodila k njemu 7 let. Bila sem super zadovoljna. Bil je moj prvi...user posted image   ginekolog mislim. Tako da se mi je zdel super. Prej je imel eno super sestro Simono, ki je bila liga A. Sta tako dobro funkcionirala. Pri njih sem bila vedno točno na uro sprejeta. Pa dokler sem jemala tabletke me je vedno recept čakal, sem samo k njej stopila, da sve preverile, težo, pritisk, pa če imam kake težave, če potrebujem doktorja in sem že lahko šibala naprej.
V nosečnosti sem bila na prvem pregledu pri njemu. Res je faca in je full zadel moj rok, ker kasneje sem dobila še 3 različne, ampak jaz sem se držala njegovega in je bil res tapravi. No pri prvem pregledu smo ženske full čustvene in si res želimo full informacij. No te mi je dal, slikice pa nisem dobila. Sem se spomnila šele ko sem šla domov. No sestra me ni ne stehtala, ne pritiska mi zmerila, ni mi bilo potrebno dati ne krvi in urina. Nič. Rekla mi je da moram naslednjič prinesti materinsko knjižico, ki jo kupim v DZS. In da kje imam izvid katero krvno skupino imam.  Ta izvid sem res dobila pred 10 leti in sem ga založila ob selitvi. Ko sem ji povedala da ga nimam, mi je rekla da bom morala sama plačati to preiskavo, ker mi dr. ne bo še enkrat pisal recepta. Plačala sem 1000 Sit ker mi je delal ultra zvok, računa pa nisem dobila.
Ko sem malo zmedena prišla domov, sem pogruntala, da to pa ni to. Meni je tudi to pomembno kakšen odnos imam s sestro. Pa še malo sem računala, v nosečnosti greš na kar nekaj UZ in če bom vse plačal, mi je malo veliko. Pa nisem bila samoplačnica ampak preko koncesije.  Pa še prebrala sem da je pri prvem pregledu dati urin, kri, pa da te morajo stehtati, pritisk izmeriti,... Ko sem klicala če lahko dobim račun, ker mi ga je pozabila dati, mi je odgovorila, da ga ne potrebujem. Pa sem jo prosila če mi ga lahko pošlje. Pa je rekla da ne. Če ga rabim, naj ga pridem iskat. Sem se v tistem hipu odločila, da si poiščem drugega ginekologa.
Tko da, pejt pogledat  pa boš videla


(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dr. Tatalovič iz Lj
2.12.2005 16:41:23   
tanaja*
Jst tud k njemu hodim že več kot 10 let. Izredno prijazen, odgovori na vsako vprašanje, ima licenco za NS. Edin prejšnja sestra mi je bila veliko bolj všeč kot ta, ki je zdaj. Ampak sem se jo skozi nosečnost kar navadila, no.
Tko da men je on super G. Mi je pa všeč pri njem, da ga lahko vpraša čist karkoli, tudi glede sexauser posted image . Pejt, pa poročaj kako bouser posted image


_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?