|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hitro in poceni
11.10.2004 15:05:59   
kimi
Kosilo, ker sedaj nimate preveč časa za štedilnikom stati vam povem en bosanski recept;). Takole gre: v glavnem full je lahek mene slovenko je tašča naučila reče se kljukuša aja aja skor sem recept pozabila povedati. Kupite bedra, če sta samo 2 kupita 2 bedra, če ste trije kup.ite 3 bedra. To je šle začetek potem pa naredite takole,kot maso za palačinke le da namesto mleka date samo vodo to se pravi: Moka, voda, 3 jajca in sol vse skupaj zmiksate ampak naj bo masa kar bolj gosta od mase za palačinke. Potem pooljite pekač vlijete noter tole maso, ki ste jo spackale:)- bedra malo povegetate in jih kar položite v testo ter vse skupaj pečete 1 uro nekje na 180 stopinj celzija. Proti koncu pečenja pa polijete še testo z bedri s sladko smetano(samo ne s celo samo z eno četrtino sladke smetane- pa ne tiste hulala ampak prav to ki se uporablja v kuhi ljubljanske mlekarne) in to je to. Mljask mljask

Če bo katera to pekla naj sporoči kako ji je uspelo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hitro in poceni
11.10.2004 15:09:31   
kimi
Joj kok sem zakomplicirala bom malo lažje razložila. 1kg moke, mlačno vodo, 3 jajca, sol. Zmiksate vse skupaj v bolj gosto maso od palačink. Bedra povegetate. Pečico segrejete. Pekač naoljite maso vlijete v pekač na maso položite povegetana bedra ter vse skupaj pečete 1 uro na 180-200 stopinj.:sloncek: Pa vam ostane dovolj časa za malčke.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hitro in poceni
11.10.2004 15:14:48   
SANDY
kimi to je kvrguša. Kljukuša je samo voda sol in moka. Zapešeč-čez pa poliješ z vročim mlekom v kateri je stopljeno maslo. Dobro ko hudič,sam morraš znt naredit!!


LP :kuza:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
11.10.2004 15:55:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hitro in poceni
11.10.2004 16:36:44   
mammika
Ne temu se reče kljukuša z mesom.Brez mesa je pa čaputana kljukuša ker se pol šemlek čez polije.....njama

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hitro in poceni
11.10.2004 16:59:04   
kimi
Missy. Ah kje jaz za 4 ali 5 oseb porabim malo več kot pol kile moke. To je treba pač po občutku. Visoko mora biti nekje 2 cm v plehu. Treba je večkrat probat pa je. Enkrat bo že uspelo.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hitro in poceni
11.10.2004 17:00:51   
kimi
sandy pri bosancih je to kljukuša. Imaš pa več vrst kljukuše. Ta ki jo jaz delam je najokusnejša:)- Pravijo da je bolje z jajci. Pod mesom pa je najslajše testo ki ga oblije sladka smetana. Mljask

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hitro in poceni
11.10.2004 18:49:43   
SANDY
sem jedla jest to učasih ful-k je bivša tašča to razturala...skos bi to jedla. Sem pa že sama probala to narest pa mi ne rata!!:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hitro in poceni
11.10.2004 22:48:49   
mammika
..in tu imamo prednost "bosanci"...:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hitro in poceni
12.10.2004 7:08:46   
ZARA
mammika nehej se smejat in kasen recept napis, matr...zihr mas kej dobrga...pa ko mas lustno slikco od Alvina-fletk!!!

papa:rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Porodna zgodba: Porod skozi očetove oči
Naj najprej povem, da sem bil glede na mojo dokaj raztreseno in neurejeno naravo dokaj v skrbeh, kako bom preživel porod...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?