Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Jaz ponavadi jem v službi, mož se tudi znajde kaj med službo, mali pa je v vrtcu.
.

. Med tednom se velikokrat najemo tam. Ko pa kuham, gledam, da je kaj hitrega, pa vseeno dobrega.
. Raje sama, pa da jem kar mi paše, kot pa da bi bla od nekoga odvisna. Med tednom kuham stvari, ki so hitro kuhane (testenine na različne načine, rižota, svaljke v omaki, štruklje, cmoke, pečene ribe, ... pa kako juho zraven ali pa si pripravim že zvečer.
). Ko pa sem bila v službi, pa sem že prejšnji dan kaj pripravila (npr. meso spanirala,..) ali pa je bilo 2 dni isto kosilo. Če pa je moj delal dopoldan, potem ob 14.00 konča (jaz pa do 16.00) - je v tem času, preden sem prišla domov, kaj skuhal. Sva se že prejšnji dan dogovorila kaj, saj on dela v kuhinji in se tam tudi naje.