|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaneloni
1.2.2008 13:46:51   
*moni*
Živjo!
Nekaj dni nazaj sem kupila kanelone od Barille. pa se mi niti sanja ne kako naj jih nardim. Mi lahko prosim poveste kakšen recept.

Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaneloni
1.2.2008 13:56:58   
lelaval
Jaz kanelone vedno sama delam - s palačink 

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu *moni*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaneloni
1.2.2008 14:02:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Jaz kanelone vedno sama delam - s palačink 


Enako, potem pa naredim omako s mletim mesom, s to filo nafilam in prelijem palačinke s mešanico 1 jajca, kisle smetane, sladke smetane+malo soli. Po vrhu posujem sir in spečem.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaneloni
1.2.2008 15:34:46   
Jessy
Jaz kanelone pripravljam enako kot lazanjo.

Skuham bolonjsko omako in bešamel. V skodelico dam 3 zajemalke bolonjske omake ter nekaj velikih žlic bešamela in na grobo premešam. Pri tem pazim, da ni preveč bešamela. Z malo žličko napolnim kanelone in jih zlagam v pekač drugega zraven drugega. Če mi zmanjka mešanice, jo ponovno zmešam in kar mi ostane, jo pomažem po vrhu kanelonov. Za konec po vrhu položim tanke rezine mozzarelle ter posujem ribani parmezan. Ob robu pekača pa vlijem cca 2 dcl mleka, da je tekočina v kateri se lahko kaneloni skuhajo. Pekač pokrijem z alufolijo in pečem na 180°C okrog 45 min, nato odstranim folijo in pečem še 15 min, da se zapeče. Vedno so nesramno slastni.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaneloni
1.2.2008 17:47:37   
lelaval
Jaz pa kanelone spaniram:
naredim normalne palačinke, ki jih napolnim s filo iz: mešane zelenjave, prepražene čebule, malo slanine - narezane na koščke, lahko malo faširanega - popraženega, malo jajčke spečem, dodam kakšno olivo - skratka not dam, kar mi pač paše. Vse to skupaj zmešam, dodam vegeto in napolnim palačinke - maso dam (približno 1 veliko žlico na en konec palačinke, potem pa palačinko od spodaj in od zgoraj zaviham - rob naredim, potem pa zvijem od strani - npr od leve proti desni -ne gredo nič narazen. Vse to spaniram (moka, jajca, drobtine) in v olju popečem.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaneloni
2.2.2008 8:34:15   
buči
Jaz jih tudi sama spečem, ampak najbrž kupljene le nafilaš.

Mi pa imamo radi take s skuto in špinačo. Špinačo (kuhano, spasirano) zmešam s s kuto, muškatnim, soljo in poprom. S tem nafilam palačinke. Položim jih v pekač, nanje dam pelate ali paradižnik, če ga nimam  ketchup, čez pa rezine sira.

_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaneloni
3.2.2008 15:34:41   
KIKI****
Tudi jaz delam to sama.

Ali jih polnim z šunko in sirom ali pa z omako iz mleteg amesa. Sem jedla pa že tud gobove in so bili enkratniuser posted image

Viham jih pa tud tako od zgoraj in spodaj ter levo in desno stran v notranjost, Nič ne razpadejo in ih opoham-s šunko in sirom. Z mletim mesom jih prelijem z mešaniso kisle smetane in jajca ter malo začimb-njami

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Dobre prehranjevalne navade je treba privz...
Prehrana otrok bi morala biti, v primerjavi s prehrano odraslih, energijsko bolj bogata, saj otroci še rastejo in se raz...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?