|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Manjka mi energije
10.2.2006 21:00:15   
žiža







Meni je manjka, ZELO! SIcer se počutim dokaj v redu, daje me le slabost, ki pa sem je že kar navajena. Fora je v tem, da v službi ful delamo. Vstajanje ob 5ih, dvakrat na teden po 12 ur  + sobote in po enem mesecu takega tempa me počasi pobira. Saj delo fizično ni naporno, samo meni manjka par ur na dan pa kakšen dan v tednu, da mal k sebi pridem. Sem danes po Tv videla eno reklamo za nek sirup, ki vrača energijo. Pa sem pozabila kako se mu reče. A je uživanje takih reči v nosečnosti sploh priporočljivo? Pa ne mislim zdaj ala red bul napitkov, ampak kakšne naravne zvarke.
kakršnega koli predloga, ki bi mi vliv energije bom zelo vesela user posted image
žiža user posted image


< Sporočilo je popravil wahoo -- 11.2.2006 9:02:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: energija
10.2.2006 21:41:02   
lelaval
Jaz ti takih umetnih stvari ne bi priporočala. Morda vitaminske tablete (ki pa so žal tudi umetne, a vseeno bolje) in pa s hrano, da dobiš čim več vitaminov. Kakšno urco več spanja pa si boš morala izborit. user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Manjka mi energije
11.2.2006 11:31:54   
Jančika_
Jaz prisegam na sirup Endovital. Rdeča pesa, med, propolis, vitamin C. Biološko pridelano v Sloveniji, kupiš v lekarni (2500 sit).

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Manjka mi energije
11.2.2006 11:38:02   
Primoza
Poskusite iti zvečer malo prej spat.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Manjka mi energije
11.2.2006 12:25:51   
soncicaT
Definitivno potrebuješ "time out"..

Saj vitamini pripomorejo malo k razpoloženju, ampak predvsem se moraš spočit psihično in fizično, da si napolniš baterije.

Če je možno, si vzami za kak teden bolniško, ali vsaj za par dni, toliko da se naspiš, spočiješ, da se malo "skuliraš"...pa da daš vse 4 od sebe in le uživaš.

Poskušaj se čimmanj naprezat, predvsem psihično, veš kmalu bo pomlad, pa ptički, pa sonček, pa drevje bo začelo cvetet...user posted image

Odpocij si.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Manjka mi energije
11.2.2006 16:03:49   
Anonimen
Jaz imam več energije, če manj jem. Kakšno imaš pa kaj kri? Aja, saj v nosečnosti bi ti itak dali železo, če bi ti ga primanjkovalo. Res pojdi zvečer čimprej spat, pa Endovital tudi ne bi bil odveč.

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Manjka mi energije
11.2.2006 19:28:05   
matahari
Prav občudukem te, da sploh lahko funkcioniraš..sem v začetku tretjega meseca, hormoni so mi očitno čisto podivjali, ker i je slabo od jutra do večera...čisto sem švoh..skuham kosilo in stati več ne morem..to se vleče že mesec in pol tako, da sem že čisto izčrpana in živčna...pa mesec dni sem že na bolniški..jaz bi po moje v nezavest padla..po moje je edina rešitev tvojega problema krajša bolniška in vitaminska prehrana..drugega ni..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?