|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pečem tortice ...
18.11.2011 8:50:55   
Anonimen
... in to kar tri ... malo se mi že rola ... aaaaa ... skratka trenutno si delam bojni plan in sestavljam spisek kaj moram vse prinesti iz trgovine ... za eno torto rabim sadno skutin nadev pa sem tole našla na kulinariki: http://www.kulinarika.net/recepti/6971/sladice/skutina-torta-z-borovnicami-in-malinami/?offset=20 (samo nadev) a bo isto ok, če najprej na biskvit dam malo nadeva, porazporedim po njem jagode iz kompota in preostanek kreme zlijem čez jagode? Bo to zadosti trdno, da dam gor šeen biskvit, al mi bo narazen lezlo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pečem tortice ...
18.11.2011 9:19:27   
caramel
Če boš sestavljala v tortnem modelu in potem pustila da se strdi, bo vsekakor dovolj trdno. Če pa ne boš sestavljala v tornem modelu pa ti predlagam, da pustiš kremo, da se vsaj malo strdi in šele potem dodaš zgornji biskvit. Če se bi krema strdila do konca, preden bi dodala zgornji biskvit, je velika verjetnost, da bi ti ob rezanju ta odstopal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pečem tortice ...
18.11.2011 9:21:37   
Anonimen
Sestavljala bom v tortnem modelu ... torej nadevam biskvit s kremo in jagodami in koj položim nanj zgornji biskvit, potem pa v hladilnik in potem bi moralo biti ok, a ne? Koliko časa cca. pa rabi ta krema da se strdi?

(odgovor članu caramel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pečem tortice ...
18.11.2011 9:41:26   
caramel
Tako je. Jaz delam podobno kremo, pa se v hladilniku dobro strdi nekje v dveh do treh urah. Če imaš pa možnost, pa je najbolje da odstoji čez noč - se bodo okusi bolje prepojili.

Bi pa jaz sadje potresla s sladkorjem in pustila kakšno uro, da bi oddalo malo soka. Potem pa bi s sokom navlažila biskvit in nanj dala sadje, povrhu pa kremo (lahko pa nekaj sadja tudi vmes). So mi ljubši malo bolj sočni biskviti.

Aha - sem zdajle opazila, da boš uporabila jagode iz kompota. V tem primeru biskvit navlaži s kompotom. Še bolje pa bo (vsaj po mojem mnenju), če kupiš zmrznjeno sadje in narediš po zgornjem postopku.

< Sporočilo je popravil caramel -- 18.11.2011 9:43:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Domača ribezova marmelada
Ribez varuje celice pred prostimi radikali, pomirja živčevje in izboljšuje razpoloženje ter spodbuja delovanje srca in m...
Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...





sindarin

Kolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?

do 10 evrov (31%)

10- 20 evrov (46%)

20-30 evrov (15%)

30-40 evrov (3%)

40-50 evrov (3%)

nad 50 evrov (2%)


Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!