|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   atiji na pregledih
5.6.2005 19:07:53   
nina42
Hodijo atiji z vami na preglede?
Zanima me zato, ker pri moji prvi ginekologinji ni smel priti zraven, zdaj sem menjala G ampak še nisem bila na pregledu. Vem, da imajo pravico iti zraven na vse preglede, ampak če ga skoraj ven potisnejo ne moreš nič. Kaj naj sestro na gobec al kaj? No upam, da bo tu boljše.
Pa tudi vodnika pa pravicah nosečnic nisem dobila. Ste ga ve?
Lp, Nina
:nosecka:16t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   atiji na pregledih
5.6.2005 19:45:31   
lex
Moj:love: je bil skoz zraven. Tak da je :duda: skoz videl in mu je blo full žal, da ne more UZ (filmčka) posnet - ker ga ni znala. Ampak mislim, da maš pravico, če ne pa ga prosi, da bi rada, da tud on vidi malo :duda:
Čestitke

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   atiji na pregledih
5.6.2005 20:34:57   
k1
moj g. je bil prav vesel, če je bil bodoči očka poleg :bravo::bravo:

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   atiji na pregledih
6.6.2005 7:51:38   
cuma
LP
Meni je med.sestra na 2.pregledu v 8.tednu rekla, da je lahko partner zraven od 20.tedna naprej. Naslednji teden imam UZ in THT, pa razmišljam, da bi prosila G, da ga pusti zraven čeprav bom šele v 15.tednu.
Sicer pa je naš ati že tako vesel in nestrpen, da se :duda: rodi, da ne potrebuje UZ za zavedanje njegovega/njenega prihoda ;)
Je zadovoljen tudi s slikico, ki jo prinesem domov.:)
Lp vsem in uživajte s svojimi trebuščki:nosecka:
cuma

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   atiji na pregledih
6.6.2005 10:33:46   
Grascakinja
Pri nas je lahko in tudi zelo dobrodošel ati zraven samo pri UZ. Saj niti ne bi hotela, da gleda, medtem ko mi z račko na unem stolu šari not....

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   atiji na pregledih
6.6.2005 10:59:47   
smrka
Moj je bil pri obeh ultrazvokih z mano in pri vseh obiskih pri babici ki jih imamo je z mano. To me zelo veseli, sploh pa ko vidim njegov obraz ko poslusamo srce malcka,... da negovorim kako je gledal naso bebiko ko smo bili na ultrazvoku v 32 tednu. Ce se le da peljite dedce s seboj. :kuza:
smrka 34t:nosecka:

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   atiji na pregledih
8.6.2005 10:35:30   
pat
mi2 sva bila na pregledu v pon. v 13. tednu prvič. ateka smo posedli v čakalnico, in je tam počakal, da sem ipolnila kartone, in materinsko knjižico, opravila vaginalni pregled. ko je sledil vaginalni UZ sem rekla, da si želim, da je :love: zraven in je G vprašala, če se no bo onesvestil, ker je vaginalni, pa smo rekli, naj pride. G je bila zeloooooooo prijazna in je vse razlošila, po UZ pa smo se skupaj usedli in se pogovorili. z mnao je :love: šel celo, ko sm dala urin. in nama je fino, da sva oba skupaj, tak da ga bomo vedno vezeli zravn, pol se pa tam dogovoriš.

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   atiji na pregledih
9.6.2005 9:28:36   
nova_mamica
Moj :love: je bil tudi zraven pri drugem pregledu v 12 tednu samo na UZ, ki ni bil vaginalni. Ko sem opravila pregled, ga je sestra poklicala noter in smo sli na UZ in sem prav vesela, da je sel, ker sem vmes pogledala njegov obraz, ko je gledal najino pikico in je bil cisto raznezen 9nebesa Cez 14 dni gre spet z mano, ko bo UZ! Drugace me pa pridno caka v cakalnici :miska:

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?