|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   domače sadnožitne tablice
11.1.2014 10:39:53   
mala zirafa
Kmalu gremo za en teden na smučanje in sem se odločila da jih pripraim doma.Nekaj receptov sem že našla, zanima pa me če ste jihtudi ve kdaj poskusile speči in po katerem receptu?Sladkorja razen medu ne smem uporabljat.Morda stevio.všeč mi je recept na okusne.je.Ga je katera že sprobala?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: domače sadnožitne tablice
12.1.2014 9:39:06   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Kmalu gremo za en teden na smučanje in sem se odločila da jih pripraim doma.Nekaj receptov sem že našla, zanima pa me če ste jihtudi ve kdaj poskusile speči in po katerem receptu?Sladkorja razen medu ne smem uporabljat.Morda stevio.všeč mi je recept na okusne.je.Ga je katera že sprobala?


jst jih redno delam. niso glih tablice, lahko so tud okrogle oblike, ampak osnova je ista user posted image  in različic je lahko mnogo. nam so najljubše tele:

Ker jaz vedno dam količine od oka, ne bom pisala o količinah, ampak samo postopek.

Na medu prepražiš ovsene kosmiče, le toliko da zadiši in se lepo stopi med.
V posodi namakaš pol ure suho sadje. (marelice, fige, jabolčni krhlji, slive, rozine, itd.)
Sadje narežeš na koščke in dodaš oreščke. jaz jih ne meljem, ampak samo pod žlico zdrobim. (orehi, mandeljni, indijski oreščki, lešniki, itd.)
Dodaš svež limonin sok (kar precej), cimet in sneg beljakov (beljakovine so pomembne pri teh športnih prigrizkih).

zdaj vse skupaj zmešaš s kosmiči in dodajaš vodo, v kateri si namakala sadje. masa mora biti 'ravnoprav' (raje malo bolj tekoče, kot pregosto), da lahko oblikuješ ploščice oz. kukije.

Jaz ko delam to za mojega, velikokrat dodam še tista njegova mamila user posted image  (beljakovinske praške) in je ravno tako super.

Zadevo lahko narediš na ful načinov. dodaš moko, pecilni prašek, lahko delaš s svežim sadjem, lahko dodajaš tudi čokolado, itd.

Edina stvar, ki je pa tukaj res nikoli ne dodam, pa je sladkor. je vse skupaj od sadja dovolj sladko, pa med je vmes, tako da je cukr čisti višek.

evo, to je en namig in lepo se imejte na smučanju!user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Ljubiteljice banan imajo več možnosti za f...
Obstaja kar nekaj študij, ki iščejo povezave med vplivom prehrane matere in očeta pred spočetjem ter spolom spočetega ot...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?