Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: skorja pri kruhu iz kruhomata 9.1.2008 9:50:31
|
|
|
|
pety78
|
Tudi jaz sem bila besna, ker je bila vedno trda, pa sem rešila problem tako, da ga še nekaj časa pustim v kruhomatu, potem ga pa zavijem v alu folijo in servieto. Mogoče ima pa katera še kako boljšo idejo.
_____________________________
|
|
|
|
RE: skorja pri kruhu iz kruhomata 9.1.2008 9:57:35
|
|
|
|
lex
|
jaz ga pustim ene 20 minut še v avtomatu oz. probam kdaj je mehka, prej sem ga vedno v mokro krpo zavijala
_____________________________
Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud) ----------------------------- Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
|
|
|
|
RE: skorja pri kruhu iz kruhomata 9.1.2008 10:03:26
|
|
|
|
Maxica
|
Ne vem vzroka, čeprav sem jaz že velikokrat opazila, da je ful odvisno, kdaj ga pečem. Npr. če ga pečem čez dan, ko kurimo v stanovanju, pride skorja drugačna, kot če ga pripravim, da mi ga peče ponoči, ko je v stanovanju hladno, ker ne kurimo. Se mi zdi, da je res veliko odvisno, kako tople so sestavine, iz katerega se potem kruh dela. Sicer ga pa mi tudi vedno en čas pustimo še v kruhomatu, potem pa zavijemo v eno krpo, da se pohladi.
_____________________________
Sami sončki okrog mene :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2008 10:06:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.