ronja
|
Hehe, flaška, očetje se pač bojijo za svoje hčerke . Veš, kaj je mene moj oče vprašal: "Ja, kaj pa tvoj doktorat?" (sem si mislila, da na to že ne bom čakala, hehe. Sploh pa je on doktoriral pri 40ih, ko je mel že vse tri otroke, hehe;) Da ne boš mislila, da si po diplomi varna . Ampak to je samo trenutno, ker pač ne vejo kaj rečt, pa si ne predstavljajo bit dedki, itd... Potem se skoraj vedno veselijo z nami in včasih še bolj! nataša, še to: ne poslušaj tu tehnofila, ker lahko tudi brez izliva v nožnico zanosiš - semenčice so namreč tudi v predsemenski tekočini, ki jo moški izloča ves čas spolnega odnosa - pri mladih fantih pa ta količina sploh ni zanemarljiva! Če je tvoj oče os. zdravnik in ne tvoj g. in se samo bojiš, da bo tvoj g. povedal očetu, mu lahko rečeš, da ne sme ali pa enostavno zamenjaš g. - recimo rečeš, da bi rajši imela žensko, izgovor pač. PS: vseeno mi je, ali je ta njen problem resničen ali ne, gotovo bo kdaj kakšna imela tak problem in lahko da ji bodo odgovori koristili.
|