|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz... 11.9.2008 15:36:02
|
|
|
|
pokica_
|
Ta rešitev je super. Obstaja pa še ena "finta", da se riž ne razkuha,...velja za kakršenkoli riž in sicer, ko ga zaliješ z vodo, mora vreti samo 6-7 min, nato ga odklopiš iz štedilnika in pustiš pokritega počivati 5-10 min. Riž je lep in neprekuhan. Jaz imam steklokeramično ploščo, ki ostane še nekaj časa po izklopu segreta, tako ga riž vre samo 5-6min in nato kar pustim pokritega na plošči še nekaj časa.
_____________________________
Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja
|
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz... 11.9.2008 16:57:52
|
|
|
|
mojsoncek
|
Basmati se tudi nikoli ne razkuha
_____________________________
Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)
|
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz... 11.9.2008 19:11:07
|
|
|
|
bodoča
|
Meni je "striček" Bens zakon in se mi nikoli ne razkuha.
_____________________________
mojeustvarjanje
|
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz... 11.9.2008 21:40:30
|
|
|
|
taška30
|
Super. Ampak moram komentirat tole: IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Ne vsebuje glutena ali holesterola. Hecno se sliši. Noben riž ne vsebuje glutena, ker je gluten pač beljakovina v pšenici. Holesterola pa sploh nobena rastlina ne vsebuje, nahaja se le v živalih in ljudeh.
|
|
|
|
|
RE: Za tiste, ki se jim riž vedno lepi in raz... 12.9.2008 11:51:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobesedno sm prepisala iz embalaže.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop 3 božične kulinarične uspešniceV članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!
Zadnje s foruma
plačilo nepremičninkoliko mesečno plačujete za najem stanovanja/hiše oziroma mesečni obrok kredita?300-400€ (
60%)

400-500€ (
14%)

500-600€ (
9%)

600-700€ (
10%)

več (
7%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!