Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 9:05:50
|
|
|
|
ksenjak
|
Za pišanca ne bi ravno vedela, peče pa moja tašča dunajske v pečici brez kakršnekoli maščobe. Po mojem ne more biti neka razlika. V glavnem, pohani zrezki sploh niso slabi. lp
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 9:07:51
|
|
|
|
lutka
|
Jih da na peki papir al kako?
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 9:08:32
|
|
|
|
tame
|
Jaz delam vse v pečici, nič ne cvrem v olju. Tudi pohanega piščanca spečem v pečici, na 220°C ene 15 minut. Brez maščobe.
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 9:30:45
|
|
|
|
Splišni
|
Meni je v pečici pečeno pohanje zanič. Drobtinice se ne zapečejo, edino izsušijo se lahko.
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 10:21:11
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Meni je v pečici pečeno pohanje zanič. Drobtinice se ne zapečejo, edino izsušijo se lahko. Malo poliješ z juhico in je zelooo dobro, nič suho.
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 11:55:23
|
|
|
|
Korina1
|
Jaz piščanca spaniram in ga dam pečt v pečico čisto normalno kot bi ga dala nepaniranega. Polijem z malo olja. Se mi pa zdi bolje tako in tudi bolj okusen je kot pa pohan v fritezi ali v olju.
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 11:58:52
|
|
|
|
lutka
|
Torej ne rabim dat peki papirja ? Zanima me zato ker rabim večjo količino mesa spohat in mi je lažje potem vse skupaj dat v pečico, kot pa pečt v fritezi. Pa še toplo ostane.
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 12:29:32
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Jaz piščanca spaniram in ga dam pečt v pečico čisto normalno kot bi ga dala nepaniranega. Polijem z malo olja. Se mi pa zdi bolje tako in tudi bolj okusen je kot pa pohan v fritezi ali v olju. No, tole bom pa še jaz preizkusila enkrat. Sicer sama poham na peki papirju le kupljen cordon blue in nam je super,...bom še pokusli piščanca + dunajske zrezke
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 12:41:42
|
|
|
|
Korina1
|
No to sem jaz enkrat naredila čisto po pomoti. Spanirala sem piščanca in v tistem dobila obiske ki so me "zmotili" jaz pa namesto da bi ga dala v fritezo sem ga dala avtomatsko v pekač in v pečico. Šele po kakih 15 minutah pečenja mi je kapnilo kaj sem naredila. Ker nam je bil zelo dober ga od takrat dalje vedno paniranega pečem in ne poham.
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 13:33:33
|
|
|
|
mateyka
|
a je potem sploh kaj hrustljavo, ko je v pečici pečeno?
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 13:43:56
|
|
|
|
Korina1
|
Skorjica je mehko hrustljava, v glavnem dosti manj trda kot v fritezi
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 13:50:52
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a je potem sploh kaj hrustljavo, ko je v pečici pečeno? Ne, samo suho je. Pa čisto belo ostane. V glavnem ful zanič.
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 14:05:52
|
|
|
|
Korina1
|
Ne vem no, pri meni ni belo niti ne suho. Skrjica je sočna in rjava. Mogoče se ne razumeva prav, ne pečem na peki papirju ampak v pekaču in čez polijem olje.
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 14:29:16
|
|
|
|
marvica
|
mene pa zanima na koliko pečete in koliko časa. pa tudi ali uporabljate ventilator ali ne, ker meni to z ventilatorjem nikoli ni jasno, zato vedno uporabljam samo klasičen način
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 14:43:54
|
|
|
|
Korina1
|
Na približno 150 stopinjah okol tričetrt ure. Nimam ventilatorske pečice.
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 15:57:13
|
|
|
|
Splišni
|
Aja, korina, samo potem je to tako, kot bi cvrla v olju pač v posodi, če piščanca poliješ z oljem. A potem je cela pečica pošpricana ali kako?
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 3.4.2009 16:25:19
|
|
|
|
Korina1
|
Nč ni pošpricana, olja dam glih tolk kot če bi ga navadno pekla. Olje dam po občutku, mogoče pol deci.
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 4.4.2009 6:37:14
|
|
|
|
Hope2
|
Pohanje v pečici FUJ . Tistih par krat na leto si pa lahko privoščim normalno okusno mastno pohanje v olju.
|
|
|
|
|
RE: pohan piščanec - v pečici 4.4.2009 19:49:21
|
|
|
|
tame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a je potem sploh kaj hrustljavo, ko je v pečici pečeno? Ne, samo suho je. Pa čisto belo ostane. V glavnem ful zanič. Hmmmmmm...meni še nikoli ni ostalo belo in bilo suho. Nam je odlično, pa vsi ki so pri nas kdaj to jedli isto sedaj pečejo v pečici.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZačinite si valentinovo z manj znanimi afr...V članku preverite, katere sestavine morajo biti obvezno na valentinovem jedilniku.
Maroški tažinTale maroška zelenjavna jed bo navdušila tudi vegetarijance in vegance, gotovo pa bo obogatila družinski jedilnik.
Zadnje s foruma
Kdaj ste zanosile?Michonne RRPri katerih letih ste prvič zanosile?
pred 20 letom (
6%)

20-25 let (
24%)

25-30 let (
32%)

30-35 let (
22%)

35+ let (
16%)
Število vseh glasov: 85Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!