|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pred izostankom -, 1. dan izostanka pa +? 13.11.2009 22:25:10
|
|
|
|
cat
|
Ali se je kateri zgodilo, da je test (FS duo,BC mini in check it) ene 4 dni pred predvideno M pokazal odločen - oz. samo eno črtico, potem pa ji je na 1.dan izostanka M (če je bila seveda ) pokazal lep + oz. dve črtici? Sej vem, da se o tem veliko piše, ampak vseeno če se je keri kej podobnega zgodilo, bi bila zelo vesela odgovorov! Sem v tej situaciji, ko mi test kaže negativno, vendar pa se mi zdi, da če bi bila že noseča (4 dni pred predvideno M), bi se vsaj obris druge črtice videl , ali pač ne??
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.11.2009 9:46:29 >
|
|
|
|
|
RE: Ali se je kateri zgodilo... 13.11.2009 22:27:59
|
|
|
|
Isabellabina
|
Glede na to ,da so vsi trije testi med bolj občutljivimi,bi verjetno že kaj pokazalo.....počakaj še tri dni in ponovi...ti pa želim en debel +
|
|
|
|
|
RE: Ali se je kateri zgodilo... 15.11.2009 11:32:30
|
|
|
|
Rikooo
|
Četudi so testi med občutljivimi, je še vedno možnost da si zanosila kasneje in je zato test negativen. Naredi test 1 dan po NE pričakovani Takrat bo šele pravilen rezultat. Jaz bi na tvojem mestu takrat naredila Clear blue test. Meni je clear blue 1 dan po pričakovani pokazal lep plusek. Držim pesti!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Katero ime za fantka?milkiKatero ime vam je lepše?Nikolaj (
52%)

Teodor (
48%)
Število vseh glasov: 348Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!