|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vložena paprika
23.7.2010 11:04:22   
Alex01
Kakšen dober recept za vloženo papriko? user posted image
Se priporočam in hvala že vnaprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vložena paprika
23.7.2010 11:22:09   
Alex01
Sem našla en recept na kulinariki in ga bom kar uporabilauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vložena paprika
4.8.2010 1:15:11   
dejann
ni moj recept =pa osnovni recept sestavine:


3 kg rumene paprike
1 l kisa za vlaganje
1,5 l vode
8 dag sladkorja
5 dag soli
1 dl olja
česen (en strok v vsak kozarec)
lovorjev list (vsak kozarec en list)
poper v zrnju (vsak kozarec po 3 - 5 zrn)



postopek
............................................................................................................


Kozarce operemo in jih osušimo v pečici na 50 stopinj. Pokrovčke operemo in obrišemo. Papriko očistimo in jo prerežemo na četrtine. Operemo iz njih semena. V velikem loncu naredimo mešanico za kis. Zmešamo kis, sladkor, sol, olje, vodo. Premešamo in počakamo, da zavre. Papriko damo v lonec (tako, da jih kis prekriva) in počakamo, da zavre. Že prej kozarce postavimo iz pečice na prtiček in damo v vsak kozarec zrna popra, strok česna in lovorjev list. Ko spremeni barvo (cca. 30 s), jo TAKOJ poberemo ven in jo damo v tople, suhe kozarce. Čez prelijemo kis in kozarce tesno zapremo. Kozarce pokrijemo z odejo, da se hladijo lepo počasi. Ko so hladni, jih lahko postavimo v shrambo ali hladilnik.

tukaj je skoraj vse

http://www.kulinarika.net/recepti/

< Sporočilo je popravil dejann -- 4.8.2010 1:17:10 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.