|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Piščančja jetrca, srca, vranica 17.2.2012 13:06:16
|
|
|
|
PinaNina
|
Vranico moraš očistit, to pomeni, kako se spomnim, da jo od kože ločiš tako, da z nožom strgaš, nož držiš z rezilom na gor, sepravi z topim delom dol. Ne vem če je možno, da celo zmiksaš. Iz tega potem narediš vranične cmoke za juho. Super zadeva, a jo redko dobiš. Najslabšem primeru ''pofotraš živali''.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDoječa mama ne potrebuje posebne dieteNe pij mleka! Izogibaj se citrusom! ... še veliko je podobnih NE-jev, ki jih posluša doječa mamica v želji, da bi imel d...
Zadnje s foruma
cene zasebnega varstvatinchek1980Koliko plačujete za zasebno varstvo otroka v manjši skupini (do 8 otrok) v Lj. ali okolici?manj kot 200 evrov (
47%)

200-250 evrov (
15%)

250-300 evrov (
16%)

300-400 evrov (
13%)

več kot 400 evrov (
8%)
Število vseh glasov: 193Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!