|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vlaganje češnjevca
14.8.2013 20:07:45   
mala zirafa
Naj povem da sem ga na vrtu nabrala zvrhano skledo, se je kar sam zarasel in bujno obrodil.Rada bi ga vložila za omake.in sedaj me zanima, ali je bolje da ga najprej presnega nadevam v kozarce, zaprem in pasteriziram v pečici?
Ali ga je bolje prej skuhat brez začimb in potem nadevat?Prosim za kak nasvet, ker ga moram jutri res porabit oz vložit.Pa olupkov ne maramo, kako s tem?ga prepasiram kot fižol?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Umetna oploditev IVF
Vitaebella

V katerem poskusu ste upešno zanosili s postopkom IVF?

v prvem (17%)

v drugem (3%)

v tretjem ali več (2%)

še vedno poskušava (1%)

v prvem sva zanosila, a splavila (1%)

nič od naštetega (75%)


Število vseh glasov: 292

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!