Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 20.10.2014 1:00:11
|
|
|
|
sprostitev.zabava
|
Drage, Vam je v prostem času dolgčas? Ste osamljene? Si želite nežnosti, sprehoda, masažeali samo nekoga da Vas ceni in spoštuje, kot kraljico? Ali si mogoče samo želite nekoga, ki bi Vas bil pripravljen samo poslušati, se z Vami zabavati, iti na večerjo, druženje? Če je odgovor DA, sem Vam vedno na voljo. Dovolite si razvajanje ker si ga zaslužite.. sprostitev.zabava@gmail.com
|
|
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 20.10.2014 8:22:55
|
|
|
|
mojamura
|
a je to aka nespodobno povabilo?
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 20.10.2014 8:28:31
|
|
|
|
mateyka
|
a ni tam tko da ma ON miljon dolarjev, ki jih tala okol?
|
|
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 20.10.2014 8:33:00
|
|
|
|
mojamura
|
ja mateyka jih ima oni v filmu....tale pa menda nima dolarjev ampak evre ker nekaj pa more nudit kot protiuslugo, če bo šla kakšna prelestna RR-ovka z njim
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 20.10.2014 18:49:57
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura ja mateyka jih ima oni v filmu....tale pa menda nima dolarjev ampak evre ker nekaj pa more nudit kot protiuslugo, če bo šla kakšna prelestna RR-ovka z njim Jaz sem pa ta uvodni post čisto drugače razumela.....
|
|
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 20.10.2014 20:33:51
|
|
|
|
mateyka
|
liliana, sej jaz tudi - hence da je mal obraten od filmske zgodbe
|
|
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 20.10.2014 21:13:30
|
|
|
|
liliana
|
Enkrat sem gledala eno oddajo, ko je govorilo eno "dekle na poziv" o svojem delu.......pa je rekla, da niti ne gre pri strankah toliko za seks, ampak da se jih večina želi zgolj pogovarjati in da rabijo nekoga, da jih posluša.....
|
|
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 21.10.2014 7:09:12
|
|
|
|
mateyka
|
a res? pol pa res ne vem zakaj jih vedno še tam dol obiščejo.. verjetno rabijo oboje?
|
|
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 21.10.2014 11:49:44
|
|
|
|
ronja
|
Precej splošno znano je, kdaj so moški najbolj odprti, tako da je mogoče pogovor cilj, seks pa sredstvo, kako do tega prit, da se lahko dovolj sprosti, da govori o svojih problemih z nekom.
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 21.10.2014 18:44:28
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a res? pol pa res ne vem zakaj jih vedno še tam dol obiščejo.. verjetno rabijo oboje? Saj nikjer nisem rekla, da seksa ne rabijo in ne seksajo....ampak, da ne gre toliko za seks kot za pogovor in da te nekdo posluša.....
|
|
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 21.10.2014 21:05:40
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a res? pol pa res ne vem zakaj jih vedno še tam dol obiščejo.. verjetno rabijo oboje? Saj nikjer nisem rekla, da seksa ne rabijo in ne seksajo....ampak, da ne gre toliko za seks kot za pogovor in da te nekdo posluša..... meh, potem bi mel platonske veze in to bi blo bolj važno, pa jih nimajo, ne? gre to kar lepo z roko v roki..
|
|
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 22.10.2014 6:09:29
|
|
|
|
liliana
|
Seveda gre z roko v roki......samo pri plačanem seksu zgolj in le ne seksajo ampak se z žensko, ki jo plačajo tudi pogovarjajo..... Sicer je pa oglas v "naslovni" temi tudi namenjen temu.......druženju in poslušanju ter spolnemu odnosu....... Niso vse partnerske veze tako srečne in popolne kot idilične veze na RR.....kjer se partnerja ogromno pogovarjata, se ne prepirata, če pa se, je to zgolj konstruktivni prepir in seksata na žive in mrtve ter se na vse pretege razvajata......skratka se na vseh področjih skoraj popolno dopolnjujeta in izpopolnjujeta......
|
|
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 22.10.2014 8:24:59
|
|
|
|
josephine27
|
In verjetno se najde tud kakšna mamica, ki je trenutno samska pa ji ni do iskanja neke resne partnerske zveze, mogoče ravno preboleva ločitev...Verjetno ni mišljeno samo za tiste ki so v zvezi pa doma ne dobijo dovolj tega kar pač rabijo.
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 24.10.2014 17:46:16
|
|
|
|
liliana
|
Verjetno tudi.......mišljeno je za vse verjetno.....tudi za tiste, ki še niso mamice, ali pa so že babice......
|
|
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 4.11.2014 23:30:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz poznam mamice, ki sploh niso samske ;) ampak doma ne dobijo ničesar... pa se znajdejo.
|
|
|
|
RE: Sprostitev, razvajanje in spoštovanje 5.11.2014 8:16:24
|
|
|
|
josephine27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz poznam mamice, ki sploh niso samske ;) ampak doma ne dobijo ničesar... pa se znajdejo. Ja verjetno tud dajo ne ničesr. Če nič ne daš nič ne dobiš.
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.