|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Suhe fige, piknik...
28.4.2007 13:33:48   
bajsek
Čav!

2 vprašanja:
Kako naj ponucam suhe fige? Mam jih 4 zavitke pa se mi škoda zdi stran vržt? Kak recept, nasvet?
In drgič: V ponedeljek (7.5) imam zagovor diplo. in ker vem da bom nardila (pri nas noben ne pade) planiram potem v soboto piknik. Rada bi na žar vrgla še kaj drugega kot standard(čevapi, kotleti, hrenovke, malencani) - imate kak predlog? Tudi spekla bi kaj, sam ne vem kaj bi blo dobr, da se ne bo zuni na soncu prec stopil al pa čist posušil?

ideje...

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Suhe fige, piknik...
28.4.2007 14:03:41   
Jessy
Kako ponucat suhe fige? Ti jih na pikniku postrezi za prigrizek, pa se bodo pojedle. user posted image  Kakšnega recepta pa ne poznam.

Za piknik pa lahko skuhaš mešano zelenjavo, oz. jo podušiš. Jaz naredim takole: V teflonsko visoko posodo dam košček masla, nato pa dodam na 2 cm dolge koščke narezan stročji fižol, pa bučko na tanke kolobarje (cca 3 mm debele), malo zelene in rdeče paprike, cca 10 cm narezanega belega dela pora, 3 stroke česna in govejo jušno kocko. To potem dušim na srednjemočnem ognju tolk časa, da se skuha a je hkrati še hrustljavo. To lahko postrežeš tudi hladno.

Eni za piknik pripravljajo tudi prebranac.

Od zelenjave lahko pečeš tudi paprike, bučke, šampinjone...

Drgač sem pa jaz še vedno za to, da je na pikniku meso v prevladujoči obliki, za zraven pa različne solate, posoljen paradižnik in nekaj pečene zelenjave, včasih tudi krompir.

Aha..še pecivo...kaj pa vem...kaj takega, kot je marmorni kolač, al pa čupavci.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Ali lahko dojenčku damo sladoled?
V poletnih dneh je čisto običajno, da se tudi nam, staršem zahoče sladoled. Če smo ravno na dolgem sprehodu z dojenčkom,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?