|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pavšali v istri
16.7.2007 13:37:00   
ninula
Lep pozdrav, z mojim sva se odločla za nakup počitniške prikolice. Zdi se mi super za otroke. V Istri pa zato ker si lahko vsak vikend na morju. Pa me zanimajo vaše izkušnje in če mi lahko priporočate kakšen kamp. Zanimajo pa me cene pavšala ker na netu ne najdem cenika za pavšal.
Hvala lepa že v naprej pa lepo poletjeuser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pavšali v istri
16.7.2007 15:15:30   
total
To tut mene zanima..priporočite kampe,pa cenejše pavšale.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pavšali v istri
16.7.2007 19:13:30   
Anonimen
Mi smo zdaj v Kaželi pri Puli oz. Medulinu, pavšal je 1.800 evrov. Je pa 3 ure vožnje.

Prej smo bili v Novigradu, avtokamp Sirena. Tam je bolj strogo vse skupaj, parcele strogo zarisane, dren, prikolica pri prikolici, pavšal pa se mi zdi, da je na koncu tam, kjer smo bili mi, bil kakšne 2.200 evrov. Malo bolj stran od morja je pa nekaj manj. Do Novigrada je 2 uri vožnje.

Pri Puli je tudi avtokmp Runke, to je poleg kranjskega kampa. Tam je pa pavšal menda 1.200 evrov.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pavšali v istri
16.7.2007 20:47:01   
total
Hvala Splišni,ker se mi tut odločamo za prikolico in malo gledamo mesta in cenejše pavšale,ker moj stric ma v Klenovici prikolico in kr drag pavšal,je pa tik ob morju in lepo.Kaj pa tu je lepo ko ste vi?

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pavšali v istri
16.7.2007 21:33:57   
lojzika
A lahka meni nepoznavalcu razložite, a to potem plačaš 1900€ pavšala pa si celo leto na morju ali posebej še na osebo plačuješ na dan, ali v ta pavšal spada da ima kakšna oseba zastonj?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pavšali v istri
16.7.2007 21:43:33   
Anonimen
Teh 1.900 ali kolikor že plačaš za to, da ti prikolica tam stoji v sezoni, ko je kamp odprt, to je ponavadi tam od maja do začetka oktobra nekje. V pavšalu so poimensko napisane kakšne 4 ali 5 oseb, od kampa do kampa različno, in ti potem v času bivanja plačajo samo takso, ki je 7 kun na osebo na dan. Če nisi napisan na pavšalu, plčaaš mislim da okrog 30 kun na dan + taksa, vsaj lani je bilo tako.

Drugače je tu, kjer smo mi letos, to je v Kaželi, kar v redu. Mi imamo fajn prosto, kar pomeni, da sicer nismo ne vem kako zelo blizu morja, ampak imamo pred seboj kar velik travnik, ki je skozi nezaseden, saj na njem ni piključkov za vodo in elektriko. Meni je to všeč, da nisi utesnjen in zabarikadiran med prikolice, da gledaš samo pleh in drugega ne vidiš. Plaža j pa bolj tako. Je urejen en zalivček, tam so nasuti kamni, tudi za v vodo, potem je še na enem mestu narejeno tko, da se da normalno v vodo priti, drugje je treba pa biti malo akrobata. So pa tudi bazenčki, ampak ne za čisto male otroke, ker je voda globoka okrog 110 cm, le v enem malo manj, pa tudi ni prav zelo nizka.

Če vas še kaj zanima, kar vprašajte.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pavšali v istri
18.7.2007 14:17:30   
Vilma
Splišni mi smo prišli ravno iz kampa Kažela, sicer smo bili v mobilnih hišicah.
Oglašam pa se zato, ker sem srečala tam bivšo sodelavko. Je rekla, da so plačali pavšal 1.000 evrov, sem prav debelo pogledala, ker se mi je zdelo ful (pre)poceni. Omenjala je tudi, da so vključene samo tri osebe. Je taka razlika med tvojo ceno in tem kar je ona rekla, da ne morem verjet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pavšali v istri
18.7.2007 14:28:46   
Anonimen
Tega pa jaz tudi ne morem verjet. Po moje je malo oz. kar precej naložila. Ker tudi če pogledaš na netu, je napisana cena za pavšal 1.800 evrov.

(odgovor članu Vilma)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pavšali v istri
18.7.2007 14:32:16   
Vilma
Verjetno je res naložila user posted image  
Že 1.800 evrov je malo glede na cene ostalih pavšalov v Istri.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pavšali v istri
18.7.2007 20:09:31   
ninula
hvala za priporočila. Jst bi mela prikolico kje tuki blizu da lahko frkneš za vikend dol. Sem pa iz Gorice.Sem pa bla v Savudriji v kampu Pineta in je una direktorca tako tečna da tudi če mi plača ne pridem tja. Taka nesramnost. So pa ful dragi ja tile pavšali. Če ga plačaš sam je še tolko bolj ka ne izkoristiš sezone ka nimaš tolko dopusta... Ne vem kaj bomo narediliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pavšali v istri
19.7.2007 7:06:28   
pajčolanka
vilma, jaz sem se lani pogovarjala z enimi v kampu  čikat in so rekli da se da tam naredit tud tako da lahko v tvojo prikolico prihajate samo vi, oz. samo tisti z enakim kot je tvoj priimek. to pomeni da potem ne moreš neki oddajat. pride pa tako občutno cenej. mogoče ima kolegica tako narejeno. seveda govorim tole za čikat ostalo nimam pojma kako majo kje zrihtano.

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?