|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poceni dopust???
2.3.2007 21:20:15   
tina104
Malo gledam spletne strani različnih turističnih agencij ipd. za dopust na Hrvaškem. Nič se še nismo odločili za kraj ipd., ampak ali se samo meni zdi, da je vse tako grozno drago????user posted image  No, vsaj tisto, kar je kolikor toliko blizu morja, pa kolikor toliko opremljeno.
Ali kdo ve kake poceni variante dopusta - za 2 odrasla in enega otroka. Najbolj se nagibamo k apartmaju. Lani smo bili v nekem manjšem hotelu, pa se mi je zdelo precej na tesno v tisti mali sobici z otrokom. Prej, ko sva bila sama, to ni bil problem. Tudi oddaljenost od morja zna bit problem, tako da iščemo kaj v bližini plaže, pa da je plaža taka, da je primerna za otroke.
Kraj? Ne predaleč, kaj pa vem, najdalje do Šibenika.

No, kam greste vi, pa sem ne zdi drago? Pa ne me zdaj napast. Saj verjetno imam previsoke zahteve, ampak mogoče pa se kje najde kaj takega, kar bi rada.

(Recimo fuuul fajn varianta so mi te hiške v kampih na Pagu, ampak so res drage.)

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poceni dopust???
2.3.2007 21:37:30   
Samoyedka
(se bom uštulila in spremljala temo, ker to tudi mene zanima user posted image )

Ma mi tudi ne vemo, kam letos na morje- mali bo julija star 11 mesecev in bomo tudi mi prvič na morju z otročkom. Ko sva bila sama, ni bil noben problem kampirat, capljat kilometer do plaže, biti brez borovčkov,... Bi bila še jaz hvaležna za kakšen namig user posted image


_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poceni dopust???
2.3.2007 21:51:59   
TaRe*
Mi smo nekaj let hodili v Zadar v Apartmaje Zaton.
Naselje je v gozdičku,torej sence ne manjka.Do morja imaš v najslabšem primeru 5 minut(odvisno v kateri vrsti dobiš apartma.V naselju pa je po novem tudi bazen(pred leti ga še ni bilo)in restavracija,če se ti ne ljubi kuhat.Seveda je tam tudi vse ostalo,od trgovine,pa do mesarja .....
Ne bom rekla,da je poceni,ker ni,ampak če greste v predsezoni ali posezoni je pa tudi precej ugodno.

To je samo moj namiguser posted image

_____________________________

............ja,takle mamo..;)


(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: poceni dopust???
2.3.2007 21:53:07   
muki1
Ženske, če niste preveč zakomplicirane, priporočam kamp.
Res, meni je fantastično. Lahko si ves mili dan v kopalkah, ponavadi je za otroke animirat milijon stvari, dobra družba, če jo hočeš, se vedno najde, pa en tak fin občutek te ves čas spremlja......
Cene so pa tudi ugodne. Malo dražje te pride nakup opreme, ampak to je enkratna investicija.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: poceni dopust???
2.3.2007 22:55:10   
Samoyedka
Muki se čisto strinjam s tabo- ko bo mali večji (beri brez pleničke user posted image ), bomo tut mi napadli kampe- si enkrat kupiš orng opremo, pa jo maš potem za nekaj sezon, oz. za zeloooo dolgo, če lepo skrbiš zanjo. Pač nabaviš stvari na razprodajah, ko so pol bolj ugodne. Letos bi pa le še šli mogoče v hotel ali apartma, ker je user posted image še tak mali.

_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: poceni dopust???
3.3.2007 15:53:44   
Nattka
Mi vsako leto rezerviramo dopust direktno pri lastnikih apartmajev. Meni se zdi bistveno ceneje, kot v turističnih agencijah.

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: poceni dopust???
4.3.2007 14:08:00   
Anonimen
Če iščeš apartmaje, jih rezerviraj direktno pri lastnikih, ne preko agencije. Če nikogar ne poznaš, se zapelji do tam, kjer bi rada dopustovala, oglej in rezerviraj. Za bencin ne boš dala toliko kot agenciaj pobere provizije.

Če lahko, pojdi na dopust v predsezoni (do 30.junija) ali v posezoni (po 1.septembru). Cene apartmajev so za polovico nižje, vreme pa je ravno tako lepo, še posebej junij v zadnjih nekaj letih, pa pe dan je takrat daljši.

Zamenjaj svoje stanovanje/vikend z nekom, ki živi na morju za čas dopusta.

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: poceni dopust???
4.3.2007 17:01:58   
hariba
Meni se ne zdi drago na Rabu na Loparju v hotelskem naselju San Marino.  Obroki so samopostrežni, pijača pi večerji je tudi že všteta v ceno. To je zelo fino za otroke. Sobe so preprosto opremljne, so pa čiste. Je čudovita plaža, sama mivka. Voda na začetku zelo plitka, tako, da lahko malček skače in hodi po vodi vsaj pol km. Zaton je tudi primeren za male otroke, a meni se zdi dražji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: poceni dopust???
4.3.2007 18:48:16   
tina104
Ja, na Rabu - Lopar sem že bila, je fajn.

Problem je, ker gremo na morje res v največji sezoni, ko je najdražje (prvi teden v avgustu verjetno). Če bi šli junija, bi se mi zdelo res poceni.

To rezerviranje pri lastnikih - kako naredite? Tja se ravno ne bi vozila. Ne vem pa, če lahko nekomu zaupam, pa če moram kaj naprej plačat ali kako?

Ko sva bila še brez otroka, sva ponavadi se kar peljala nekam in si tam poiskala kamp, apartma ali sobo in to je bilo res najbolj poceni, samo zdaj pa si tega ne upam v največji sezoni in z otrokom, ker res blizu morja je verjetno kar polno.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: poceni dopust???
4.3.2007 19:13:47   
Nattka
Jaz vedno poiščem apartmaje na netu.
Kar se tiče plačila v naprej pa do sedaj še nisem imela slabih izkušenj. Ponavadi lastniki ne zahtevajo več kot 50 EUR.
Vedno poiščem apartmaje, kjer se da videti slike. In do sedaj smo še vedno prišli  v apartma, ki smo ga rezervirali.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: poceni dopust???
5.3.2007 13:56:14   
ery
Nattka, ali bi bila tolk prijazna, pa bi povedala, v katerem kraju ste kaj dopustovali? na morju-hrvaška ali dalmacija? Imam 18 mesečno hčerko, pa bi senco in take stvari.. kakšne tvoje dobre izkušnje?

Hvala ti in lep sonček še naprej...

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: poceni dopust???
5.3.2007 16:36:38   
Solero
Ni ga čez dišeč, senčnat borov gozdiček. V šotoru se nadihaš in naspiš za celo leto. Pa otroci so čisto navdušeni, ko skačejo po vejah veveričke, pa šoje... Back to the nature. user posted image

Sem pa že velikokrat videla ob poti na morje (ali domov) domačine, ki sedijo ob cesti z napisi apartmani, sobe ipd., in ponujajo prazne kapacitete. Verjetno za dosti manj, kot preko agencij, pa še znižat se po mojem da.

Midva tudi ne veva, kaj letos storiti, saj bom v času dopustovanja v 7. mesecu nosečnosti. Moj mož bi me najraje strpal v kak apartma, meni pa ne pride na misel, da bi šla kam drugam, kot v kamp. Zdaj ga počasi vsak teden malo prepričujem, mu piham na dušo, prigovarjam...ma še ni čisto popustil. user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: poceni dopust???
5.3.2007 17:15:01   
Nattka
Ery, lansko leto smo  bili prvič na morju s 4-mesečnico v Zadru-Borik (ni ne vem kaj za majhne otroke-no nekaj se najde v hotelskem kompleksu, samo je za plačat, drugače mi je bilo všeč)

Drugače pa sva bila, prej, ko sva bila še sama: Trogir-otok Čiovo, Bol na Braču - dosti sence, super plaža, Podstrana pri Splitu - apartmaji ob morju, ampak nobenega življenja. Vodice pri Šibeniku (tam smo naredili našo user posted image  in gremo letos ponovno v Vodice. Dosti za otroke, pestro in luštno.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: poceni dopust???
5.3.2007 17:18:49   
Nattka
Aja, v Vodicah je dosti senčke.

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: poceni dopust???
6.3.2007 7:14:42   
ery
Nattka, hvala za informacije. Kolk časa se pa voziš do Vodic iz Ljubljane? Ali imate že stalen apartma? a bi se dalo kakšne informacije dobiti kam greste,ker imaš pač izkušnje. Mi jih nimamo, saj sva hodila ves čas kampirat, ko sva bila sama in to je res užitek. Sedaj s tamalo se pa še nismo odličili, da bi šli, mogoče naslednje leto. user posted image

Pa oprosti, če sem zahtevna...

papa

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: poceni dopust???
6.3.2007 7:36:30   
alpeli
Meni je bila v Vodicah precej mrzla voda(zaradi izliva reke Krke),drugače pa je res precej sence  in tudi drugače so plaže urejene...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: poceni dopust???
6.3.2007 11:23:34   
bamby





IZVIRNO SPOROČILO: alpeli

Meni je bila v Vodicah precej mrzla voda(zaradi izliva reke Krke),drugače pa je res precej sence  in tudi drugače so plaže urejene...



Ta izjava je pa meni čisto mimo user posted image . Reka Krka je namreč izredno topla, prijetna za kopanje. Če se nisi kopala v njej, ti svetujem ob naslednjem počitnikovanju v bližini, da si greš ogledat Krkine slapove in se še malo okopaj v njej. Ga ni boljšega občutka. Da je pa bila mrzla voda, bi prej rekla, da jo je prinesel kakšen mrzel tok.
Moje izkušnje iz Vodic so tudi OK, saj je precej živahno mesto, morda ob večerih celo preveč za majhne otroke. Se pa itak vsega privadiš. Meni se je edino zdelo malo manj sence, vsaj v tistem delu, kjer smo se kopali mi.




(odgovor članu alpeli)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: poceni dopust???
6.3.2007 12:15:31   
Nattka
Ery, zdaj ko je avtocesta prideš tam v enim petih urah, če normalno voziš in se še kej ustaviš vmes. Drugače pa gremo letos tretjič v Vodice, nimamo pa stalnega apartmaja.

Pošljem ti še ZS.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: poceni dopust???
6.3.2007 12:42:37   
alpeli
Bamby,z družino smo Vodicah letovali pred šestimi leti(otroka sta bila še majhna) in moram reči,da nam je bila voda precej mrzla.Da na temperaturo vode vpliva Krka sem izvedela od domačinov,sicer pa zopet ni bila tako zelo mrzla,da se ne bi bilo mogoče kopat(zame bi lahko rekla da jebila osvežilna),samo za otroka je pa res bila bolj hladna kot sem bila prej navajena(Zaton,Medolin).
Drudače pa čez Vodice nimam pripomb in me nanje vežejo lepi spomini,še iz časov ko sva tam z možem letovala sama(otrok še ni bilo),vendar sva bila takrat bolj malo v vodi...user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: poceni dopust???
8.3.2007 9:55:38   
Alisa
A za kampirat pa nebi šli?
Mi smo bili predlani na Ugljanu v kampu, imeli smo se noro. Cena za 3 tedne(21 dni) je naju prišlo 35.000 sit, od mojga dragega sestra je bila tudi dol in ima 2 otroka pa je dala tud 35.000 sit za 3 tedne. Res super smo se imeli, pa še šefe kampa je caruser posted image .

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu alpeli)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: poceni dopust???
18.4.2007 15:20:08   
Solero
Alisa, kateri kamp pa je to? Na Ugljanu sem jih našla kar nekaj...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: poceni dopust???
19.4.2007 15:39:09   
muly
Živjo!

Poceni varianta za prvomajsko uživanje mini počitnic je najem apartmaja v Lanterni pri Poreču. Jaz grem sigurno tja.user posted image  
www.kofetek.com

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: poceni dopust???
26.4.2007 11:23:19   
piščanc
midva sva se odločila za Pakoštane, med Šibenikom in Zadrom, cena za allinclusive je zelo ugodna, je pa to zelo back to nature varianta http://www.tnpakostane.hr/

< Sporočilo je popravil piščanc -- 26.4.2007 11:29:14 >


_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: poceni dopust???
6.5.2007 23:41:01   
s0ncek
Hrvaška je za moje pojme predraga za tisto kar ti nudijo.
Mi smo bili lani v Grčiji na Zakintosu in se letos vračamo na isto plažo Laganos z 7 mesečnim sinom. Plaža je super, voda ful čista in topla - cca 30 stopinj v plitvini - kot nalašč za otročke. Apartmaji so solidni.
Letos agencija Generacija 25+ organizira počitnice za mlade družine z animatorjem tudi za malčke. cena ugodna - 280Euro/os, otrok gratis.
Več na njhovi spletni strani www.25plus.si. user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: poceni dopust???
27.6.2007 19:26:09   
bonika

IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka

Muki se čisto strinjam s tabo- ko bo mali večji (beri brez pleničke user posted image ), bomo tut mi napadli kampe- si enkrat kupiš orng opremo, pa jo maš potem za nekaj sezon, oz. za zeloooo dolgo, če lepo skrbiš zanjo. Pač nabaviš stvari na razprodajah, ko so pol bolj ugodne. Letos bi pa le še šli mogoče v hotel ali apartma, ker je user posted image še tak mali.



mi smo s tamalo prvič kampirali, ko je bila stara 14 mesecev, pa še niti hodila ni, v bistvu sloh še ni bila drugače na dopustu kot v šotoru, pa ni bilo nikoli nobenih problemov, samo komplicirat ne smeš. prej smo bli pa 2x z mulcem v hotelu, ko je bil star 5 in 6 let, pa mi je bolj všeč v kampu. tam si vezan na hrano in ure obrokov, tukaj pa skuhamo tisto kar hočemo, pa takrat ko nam paše. s tako majčkenim kot je tvoj pa sploh ne bi šla v hotel. če misliš da vam v kampu ne bo zneslo, potem raje izberi apartma.

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?