|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:03:52   
altati
Malo nasvetov prosim.
Rada bi naredila kruhke iz francoske štruce in jih namazala, ter popekla.
Kaj vse lahko dam gor?
- kisla smetana, koruza, tuna...
- kisla smetana, šunkica, sir, kisle kumarice

kaj vse mi predlagate?
Hvala, hvala, hvalauser posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:11:28   
jerikou
Imam mljaska recept.
Naribaš sir (lahko Jošt), naribaš parmezan, kisla smetana,malo soli, rožmarin,narežeš šunkico vse skupaj zmešaš naložiš na kruhke vržeš v perico (ene 10-15 min, na 180) tok da se lepo zapeče in potopi.........Mljaska joj kako sem lačna..
Lp

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:13:37   
Anonimen
Mi smo včasih gor dajali jajce, šunko in sir, če pa daš še origano, bo pa že čisto kot pizza.

(odgovor članu jerikou)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:15:38   
malecka
Tudi jaz včasih, ko se mi ne da mesit testa naredim to z kečapom, šunko in sirom user posted image

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:16:55   
mojsoncek
Bom kar skopirala enega s sosednje teme, da ne bom se enkrat pisala:

Crostini iz pecice - tuno ali sardone zmeckas z vilico in primesas maslo. Zmes namazes na rezine kruha. Mocarelo narezes na tanke rezine in oblozis namazane rezine kruha. Peces cca. 5 minut, da se sir stopi. Preden postrezes, se popopras.

Kaj vec pa mogoce najdes na tej temi:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2040264

Drugace pa jaz ponavad kar malo hladilnik "popucam" in naredim iz tistega kar najdem user posted image


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:22:45   
muki1
Mocarelo,  češnjev paradižnik(rezino), baziliko.

Pršut, sir, gobico.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 14:25:07   
altati
Punce zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 16:18:12   
kaycha
-sir+paradiznikova mezga, origano, poper, tuna, lahko mal zelene paprike- za 5 min v pecico
-majoneza+tuna+kisle kumarce
-sir+paprika+paradiznik+tuna+kisla smetana+mickeno ajvarja (lahko olive)- spet v pecico za 5min
-sir+sunka+paprika- 5min v pecici
namest sunke full pase pecen oz. kuhan prsut

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Obloženi topli kruhki
9.11.2007 17:44:41   
Naja30
Zakaj sem odprla tole temo? Moram it nekaj pojest user posted image

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?