|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tolerirat?
29.7.2008 12:32:36   
Anonimen
Sem v petem mesecu nosečnosti.In imava s partnerjem probleme okol seksa.Že prvič,ko sva bila na UZ,je reko da zda mu nebo več isto seksat,ko ve,da je no bejbi.Od takra do zdaj sva ene dvakrat,pa še to boljše da nebi bilo.Nič predigre,ničs prsti,skratka tista obveza z njegove strani.Zdaj je minilo že lep čas on še vedno noče.Jaz se samo prepiram okol tega,saj si seksa nenormalno v tem času želim.Pa misli,da ne bo nič.Sva že imela tihe tedne,ker sem tak jezna,da si me ne želi,kar naenkrat,pogovore,naredi pa nič.kot da je pristopil v neko čudno stanje,kjer tega ni.Kaj mi svetujete okol tega?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tolerirat?
29.7.2008 12:41:33   
Skratek46
  Ne vem kaj bi ti svetovala-res. Jst bi tudi to težko prenašala-sam sm že večkrat brala, da se to moškim rado zgodi...sam mi ni jasno zakaj. Eno kolegico mam, ki je pa pravkar rodila in mi je skoz pravla kako nenormalno sexata odkar je noseča-pri enih v eno skrajnost pri drugih v drugo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tolerirat?
29.7.2008 12:43:10   
pokica_
Nisem še bila user posted image zato ti nebom pisala iz lastnih izkušenj, lahko ti pa povem kako bi oz. bom sama ravnala, če bi slučajno prišlo kdaj do tega problema.
Že sedaj ga pripravljam na to, da user posted image ni bolezen in da otroček tega nič ne čuti in tudi nobenih posledic zanjga ni; mislim negativnih, koristi pa vama, še posebej tebi, ker se ti tako maternica razteza in boš bolj fizično pripravljena na sam porod kasneje.
Probaj se z njim lepo ob večeru vsesti, mogoče kaka večerjica, svečke, malo romantike skratka,...in pol počasi s pogovora o bebici mogoče preideta na pogovor o sexu. Povej mu da pogrešaš njegovo bližino, dotike, tiste "stare nore čase" ko sta pač to počela prej, in da si ga straaaastno želiš. user posted image
Pa povrašaj ga o njegovih čustvih, če si te še kaj želi, ...pa tako,...malo po ovinkih,...saj veš. Ampak ne daj mu pa občutka, da ga prisiljuješ v sam sex, ko drugače bo spet dobil odpor.
Skratka večerja ob soju sveč, umirjen pogovor o strasti in željah,...in pol napad na njegauser posted image ...ampak poooočasi, da ga nebo kapuser posted image .

Srečno,...upam, da bo kaj od tega palilo!user posted image
Pr mojem bi sigurnouser posted image

_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tolerirat?
29.7.2008 13:22:46   
Anonimen
Ne ,pogovor ne pomaga.Pravi samo,da ga naj probam razumet.
Pa saj sem mu rekla,da ni blema,da bom jaz za njega poskrbela,da ni treba seksat,samo da vidim,da se me želi,pa da je nor na mene.Pa spet nič.
Nežnosti mi sicer daje,še bolj,me carte lubčka,čuva.samo kaj ,ko si ga jaz tak noro želim

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tolerirat?
29.7.2008 13:32:29   
lex
Midva imava 3 otroke in med vsako nosečnostjo sva izredno malo sexala. Sva imela to srečo, da obema ni pasalo. Jaz sem njegove želje upoštevala. Ko nama je bilo obema sva, nisva pa silila drug v drugega. Sedaj in po prejšnjih dveh porodih sva bila pa nenasitna. No sedaj še čakava na zeleno luč, ampak se nama že meša.
Zakaj se kregata? Brezveze. Upoštevaj njegove želje, drugače ga boš odbila od same sebe.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: tolerirat?
29.7.2008 13:34:22   
jajula
med nosečnostjo tud men ni pasalo in hvalabogu je moj partner to razumel (še daleč od tega da bi mu bilo vseeno, je blo kr nekaj pogovorov na to temo, ampak je poskusil razumeti mene, silit se itak ne da..). no pa je nosečnost minila in je zdaj spet po starem...tko da poskusi ga razumeti, važno da ti izkazuje ljubezen, da je nežen s tabo in da se veseli otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: tolerirat?
29.7.2008 13:47:44   
Anonimen
Ja saj po eni strani ga skušam razumet.Samo ajde,naenkrat nič,naenkrat se počutiš,kot da si kriv,bolan,grd,debel.Zakaj bi pa bila razlika med potem in zdaj.saj sem jaz še vedno ista oseba,pačnisem več sexi kot prej.Nevem.On bi tud mene lahko razumel,pa vsaj trikrat na mesec nekako to sprakticiral.Po moje so v zvezi potrebni kompromisi.user posted image

(odgovor članu jajula)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: tolerirat?
29.7.2008 15:55:42   
Anonimen
S tabo ni nič narobe, nisi ne debela, ne slaba, ne grda in zelo dvomim, da je on rekel kaj takega. Verjetno pa si ti to predstavljaš, da si on misli o tebi, ker odklanja seks.  Pa ne misli tega. Za njega sedaj nisi nič manj seksi kot prej, si pa noseča. In eni moški imajo nosečo žensko za svetinjo. Treba jo je paziti in čuvat, imajo občutek, da bodo otroka butali v glavo,... in če med seksom misliš na take stvari (čeprav nimajo osnove), potem se mi zdi nekako logično, da se ne morejo sprostiti in odklanjajo seks.

Ubistvu je to za enega normalnega moškega kar velika žrtev. Oz. za njegovo spodnjo glavo user posted image user posted image user posted image .
Zagotovo pa s kregnjem ne boš dosegla spremembe. Podpora in pojasnjevanje, da ni tako, kot si predstavlja po moje garantirajo večji uspeh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: tolerirat?
29.7.2008 17:42:24   
mojcapr
Midva za mojim user posted image sva user posted image vse 3 nosečnosti. Posebaj tadrugo, ko sem bila noseča s user posted image . Takrat sem pa mela tako željo po  user posted image , da je kar pokalo. Ni se pa obremenjeval, sem imela srečo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: tolerirat?
29.7.2008 18:30:40   
FLASK_A
a ti je kej reku ZAKAJ noče sexat?

Tako se mi dozdeva, ko tole berem, da se ne pogovarjata o vzroku, ampak samo o tem, da njemu ni, tebi je... Pa da ti bi, pa on ne bi... En tak krog, iz katerega ni izhoda.

Poskušaj se dokopat do vzrokov, do njegovih misli okrog tega. Sem sigurna, da mu nisi niti grda, niti debela, ampak je vzrok čist drugje. Kaj pa veš, mogoče se boji, da bo otroka poškodoval al pa kej. Nevem, dokoplji se do odgovora, potem pa mu pomagaj. Mogoče si sposodita kako knjigo, ki govori o tej stvari al pa kej. Težko reč, ti sam problem najdi, potem ga boš pa še rešlauser posted image


_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: tolerirat?
29.7.2008 18:43:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr

Midva za mojim user posted image sva user posted image vse 3 nosečnosti. Posebaj tadrugo, ko sem bila noseča s user posted image . Takrat sem pa mela tako željo po  user posted image , da je kar pokalo. Ni se pa obremenjeval, sem imela srečo...


ja, tole ji pa res zna bit v pomoč user posted image

Tolerirat? Hmm...prej potrpeti.

(odgovor članu mojcapr)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: tolerirat?
29.7.2008 19:02:15   
Anonimen
Glej če je to tvoja močna želja, pa ti kaj ukreni v tej smeri.
Sej veš tudi ne se da sprementi v da user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: tolerirat?
29.7.2008 19:52:52   
Anonimen
Sva govorila,samo kaj ko se z njim ne da kaj pogovarjat.On reče,saj ne boš večno noseča.Jaz pa se že vse te mesece tako počutim,da ni za opisat.Trpim,pa ne vem ali naj sploh vztrajam ali naj grem,vem da mogoče pretiravam.Po drugi strani pa si mislim,zakaj pa bi po porodu sploh še hotela seksat z njim,ko se bo njemu sprdnilo??
Naj še povem,da mi res daje grozn občutek manjvrednosti,pa čeprav se nisem kaj dost zredila.Vsak reče,da sem lepa nosečica,skrbim zase,redno se urejam,skratka vse.
Pa ravno zdaj,ko bi moje misli morale bit usmerjene k bejbiju,se sekiram,pa ubadam s tem s.......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: tolerirat?
29.7.2008 20:15:46   
Anonimen
ma, čist iskreno, ti pa tut nočeš štekat tvojega partnerja. Razumem, da se zaradi nosečnosti in telesnih sprememb,da o hormonih niti ne govorim, počutiš manjvredno, nezanimivo, neprivlačno in nevemkaj še. Praviš, da te carta, le seksati ne more tako sproščeno in strastno? Glej, če ti čisto praktično, tehnično razložim; ti si čudovita in dragocena šatulja v kateri je še bolj dragocen diamant. Tvoj partner noče preveč razmetavati šatulje, da se diamant ne poškuduje. Zato s tabo dela z največjo nežnostjo in previdnostjo.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: tolerirat?
29.7.2008 20:19:37   
Anonimen
Jaz pa se že vse te mesece tako počutim,da ni za opisat.Trpim,pa ne vem ali naj sploh vztrajam ali naj grem,vem da mogoče pretiravam.



Trpiš ker ON noče sexat s tabo, ali trpiš ker NE sexsaš?

Če je slednje, si pa kupi vibrator, pa bo zadeva rešena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: tolerirat?
29.7.2008 20:23:31   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

ma, čist iskreno, ti pa tut nočeš štekat tvojega partnerja. Razumem, da se zaradi nosečnosti in telesnih sprememb,da o hormonih niti ne govorim, počutiš manjvredno, nezanimivo, neprivlačno in nevemkaj še. Praviš, da te carta, le seksati ne more tako sproščeno in strastno? Glej, če ti čisto praktično, tehnično razložim; ti si čudovita in dragocena šatulja v kateri je še bolj dragocen diamant. Tvoj partner noče preveč razmetavati šatulje, da se diamant ne poškuduje. Zato s tabo dela z največjo nežnostjo in previdnostjo.



Ne morem verjeti...ampak tokrat se strinjam z kafetko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: tolerirat?
29.7.2008 20:47:33   
Anonimen
Vse lepo in prav,bi ga bila pripravljena počakat teh poar mesecev.
Ampak eno je ,ko je ena rekla,da zdaj ne seksa pač tako strastno in močno,drugo pa to da se je čist distanciral od mene kot da sem kužna.
Pa vesela bi bila,da bi vsaj željo pokazal po meni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: tolerirat?
29.7.2008 20:51:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Pa vesela bi bila,da bi vsaj željo pokazal po meni.


za tole pa žal nismo pravi naslov

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: tolerirat?
29.7.2008 21:02:04   
amaya
Ja to zna bit pa prav user posted image . Jaz na srečo nisem imela takega problema, čeprav na samem začetku je bil tudi on malo zadržan, zaradi tega, ker ni vedel, kaj lahko, kako....mogoče ima pa tvoj tudi take probleme...Gleda te pač v drugačni luči, kot do sedaj. Pusti ga, da se navadi na to. Pa pogovorta se odkrito. Jaz sem mojemu direktno povedala, da ko se bo user posted image rodil, ga ne bo kot v tistem vicu po glavi tepel in ga vprašal, če mu paše user posted image user posted image user posted image ... Razloži mu, da ti ne bo hudega in tudi otroku ne dela nobene škode.

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: tolerirat?
29.7.2008 21:19:50   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vse lepo in prav,bi ga bila pripravljena počakat teh poar mesecev.
Ampak eno je ,ko je ena rekla,da zdaj ne seksa pač tako strastno in močno,drugo pa to da se je čist distanciral od mene kot da sem kužna.
Pa vesela bi bila,da bi vsaj željo pokazal po meni.


Bere se, kot da hočeš neko potrditev. Da si res boga in da je res en tepec, ki neče sexat s tabo.

Jaz tega ne bom rekla. Vsi smo ljudje, ki nekaj čutimo in imamo do nečesa zadržke. Partnerstvo trenutno od tebe zahteva, da ljubemu prisluhneš in skupaj razrešita, kar je za razrešiti. On res ne rabi obsojanja, ker ga bo misel na spolnost v tvoji nosečnosti še bolj odbila. Čeprav si potrebna ko sahara vode, moraš na lep način priti do njega. S stavki ala: lej, oni s foruma so pa ful sexali s svojimi nosečkami, zakaj pa ti ne z mano? mu ne bojo koristli, še huje bo. Probej s čim takim: Ful si želim tvojih dotikov, tako zelo sva se oddaljila... Kaj te tako skrbi, da ne moreš biti intimen z mano?

kaj pa vem. Če si želiš, boš probala. Sam lažje je tarnat, to se pa strinjamuser posted image


_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: tolerirat?
29.7.2008 21:30:31   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

ma, čist iskreno, ti pa tut nočeš štekat tvojega partnerja. Razumem, da se zaradi nosečnosti in telesnih sprememb,da o hormonih niti ne govorim, počutiš manjvredno, nezanimivo, neprivlačno in nevemkaj še. Praviš, da te carta, le seksati ne more tako sproščeno in strastno? Glej, če ti čisto praktično, tehnično razložim; ti si čudovita in dragocena šatulja v kateri je še bolj dragocen diamant. Tvoj partner noče preveč razmetavati šatulje, da se diamant ne poškuduje. Zato s tabo dela z največjo nežnostjo in previdnostjo.




mislim, da se tvoj res počuti nekako tako. Pri nama je dost podobno, moj me preveč pazi, oz. zdaj še ne ker se ne vidi,potem pa tam nekje v 6. mesecu mu naredi STOP.In kaj čem, ga razumem, mu pač ni, je pa res, da nežnosti ostajajo. Malo potrpi, pa vibrator kupiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: tolerirat?
29.7.2008 22:50:09   
pupika27
moj je bil tudi čist zmeden po ultrazvoku a smo se z ginekologom lepo vse pomenli pa stvari obrnili na hec pa je blo!želja po meni se mu ni zmanjšala ampak povečala  in ga še sedaj ni minlo user posted image user posted image user posted image pa je pupika stara že 6 mesecev!!!je pa mi res pomagalo premostiti marsikatero krizo njegovo obnašanje pomoč in njegove besede da sem najlepša za njega(še posebaj je pomagalo to ko sem se počutla debelo in grdo)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: tolerirat?
30.7.2008 8:57:32   
Anonimen
Ja,pa še ena stvar je,ki sem jo pozabla dodat.On nikoli ni kakšnih porničev,pa nič gledal.Sedaj pa že lep čas opažam,da ima te stvari na rač.in gleda redno.Pa skriva,ko mu rečem.tak,da ne more trdit,da njemu ni do tega,da imam jaz pač večje potrebe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: tolerirat?
30.7.2008 9:31:42   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja,pa še ena stvar je,ki sem jo pozabla dodat.On nikoli ni kakšnih porničev,pa nič gledal.Sedaj pa že lep čas opažam,da ima te stvari na rač.in gleda redno.Pa skriva,ko mu rečem.tak,da ne more trdit,da njemu ni do tega,da imam jaz pač večje potrebe.


A je tolerantnost do partnerja dandanes res tako redka? Če tebi ne bi bilo zaradi nosečnosti in bi rinil vate bi bil slab. Ker v nosečnosti ne želi je spet on slab. Tko ne gre.

Itak, da skriva - sej verjetno nisi ravno uvidevna in tolerantna. Pač boš morala potrpeti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: tolerirat?
30.7.2008 11:35:59   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja,pa še ena stvar je,ki sem jo pozabla dodat.On nikoli ni kakšnih porničev,pa nič gledal.Sedaj pa že lep čas opažam,da ima te stvari na rač.in gleda redno.Pa skriva,ko mu rečem.tak,da ne more trdit,da njemu ni do tega,da imam jaz pač večje potrebe.



Točno to se je dogajalo meni oz. nama. Kot da sem naenkrat kužna, ni se me več dotikal,samo kakšen poljub sem pa tja, ampak sem tudi opazila, da na internetu pa redno spremlja xxx strani.
Rezultat: Šla sva narazen kmalu po rojstvu otroka!

Želim vse dobro in da ne doživiš česa podobnega kot sem jaz. Prebrodita to skupaj in najdita ugodno rešitev za oba. Veliko sreče želim.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?