|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.9.2008 9:50:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
10.9.2008 9:52:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
10.9.2008 9:54:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
10.9.2008 10:14:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
10.9.2008 10:19:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kje shranjujete maslo?
10.9.2008 10:40:25   
Dream
Po em ni druge variante kot da ga imaš shranjenega kje v kakšni shrambi, kjer so temperature nizke, pa vendar ne tako kot v hladilniku. Ali pa če ga daš zvečer ven iz hladilnika, pa je zjutraj mehko. Najboljša varianta pa bo, da kupuješ mini kocke masla, da se ta 25 dag velika kocka ne daje vseskozi noter in ven...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kje shranjujete maslo?
10.9.2008 13:22:04   
naniplus4
Odrežo ga z nožem za sir, ko je trdo, daj na kruh, počakaj minutko, pa je dovolj mehko. Pri nas tako delamo že en lep čas in se nam prav fino obnese, pa še ravno pravšnjo količino ga lahko odrežeš.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kje shranjujete maslo?
10.9.2008 13:55:50   
yellowcrystalstar
 maslo iz Lidla lahko vedno lepo namažeš, pa čeprav je ravno iz hladilnika.

_____________________________

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

(odgovor članu naniplus4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kje shranjujete maslo?
10.9.2008 18:01:04   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: yellowcrystalstar

maslo iz Lidla lahko vedno lepo namažeš, pa čeprav je ravno iz hladilnika.


najbž ni 100 % maslo, je z dodano margarino ali oljem. tudi pomurske mlekarne imajo maslen namaz ali nekaj takega, ki je pol maslo pol margarina.

včasih so imeli živila v shrambi, kjer je bila temperatura okrog 15-18 °.  omisli si majhen hladilnik (barski) kjer bo taka temperatura in poleg masla hraniš še sokove (ki so direkt iz hladilnika premrzli) in zelenjavo.


maslo se da zelo tanko narezat z nožkom za lupljenje - ampak mora biti res mrzlo, drugače se že paca.

< Sporočilo je popravil kokoska007 -- 10.9.2008 18:03:00 >

(odgovor članu yellowcrystalstar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kje shranjujete maslo?
11.9.2008 8:25:00   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: živka

V Tupperware posodici za maslo in v hladilniku.

pri nas isto.
pa itak, ko se odločimo da ga bomo jedli, ga par minut prej vzamem iz hladilnika. in medtem, ko pripravimo še vse ostalo, je tudi maslo ravno pravšnje za mazat. nikol ni tolk trd, da se ga ne bi dalo namazat.


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
11.9.2008 12:25:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kje shranjujete maslo?
11.9.2008 21:11:42   
malania
Mi ga mamo tudi v posodici od Tuperwara v hladilniku. In je kar precej trdo, jaz prakticiram tako, da ga z nožem ''režem'' na zelo tanke rezinice in ga nato dam na kruh, čez pa med ali karkoli... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?