|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aparat za peko kruha
10.1.2013 20:24:15   
anikabd
Pozdravljene,

zanimamajo me vaše izkušnje in mnenje kateri aparat za kruh naj nabavimo.

Mi smo zaradi diete kupili Moulinexov aparat za peko kruha in smo bili z njim zelo zadovoljni. Kupili smo ga točno pred tremi leti in je pred 10 dnevi nehal delati. Takrat smo ga dobili za 100 evrov. Ko sem hotela kupiti novega sem bila predenečena nad ceno aparata 140-170 evrov. Glede na življensko dobo aparata menim, da je cena absolutno previsoka. Naj omenim, da kruha nismo pekli vsak dan .. Zasledili smo aparat za peko kruha Gorenje, ki je v akciji, cena 79 evra. Zanimajo me vaše izkušnje omenjenega aparata. Moti me tudi, da je aparat narejen na Kitajskem. Sumim, da je taka cena prav zaradi tega. Moulinexov aparat pa naj bi izdelovali v Nemčiji?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aparat za peko kruha
10.1.2013 20:30:49   
Tippi
Mi smo pred tremi leti dobili v dar Tefalov kruhomat. Ful zadovoljni!! Dela ko urca, kruh je odličen. Kakšna je cena ne vem, ker smo ga dobili za darilo, ampak po moje se splača pri kruhomatih dat kakšen evro več in dela. Pozimi ga uporabljamo vsak drugi dan, poleti pa bolj sameva. sem pa tja kdaj.

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: aparat za peko kruha
10.1.2013 22:15:08   
AKP
Jaz sem imela neko neznano znamko in mi je delal 6 let kot urica. Mesec dni nazaj pa je ispustil svojo dušo user posted image . Sem si že kupila novega nič kaj ekstra znamko Bomann. Bomo videli kako bo delal. Ga pa jaz uporabljam tudi za izdelavo testa, predvsem za vlečeno testo. Mi vedno uspe.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: aparat za peko kruha
20.1.2013 14:33:49   
Poka
Meni so ga kupili za rojstni dan , ne vem philips je menda.... zelo redno uporabljen, ampak zdaj ga v rednici ne uporabljam več - razen za mesenje testa za pico, kruh - spečem pa pol v pečici. A si sigurna da ga res tako nujno rabiš - jaz sem ugotovila, da bi prej rabila nekaj, da mi zmiksa testo, vzhaja pa tak lahko tudi v pečici na 30 stopinj.

Drugače moj Philips, cene ne vem, bil je kar malo dražji od konkurenčnih, na dve lopatici, ker se mi zdi da tarat so bili taki na eno pogostejši. Imam ga kakih 7 let.

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?