|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Golaž
3.2.2009 16:55:05   
ery
.. ali lahko dam v golaž tisto goveje meso, ki se je kuhalo za juho?

ostaja mi oz.mi je ostal, pa ne vem kaj naj z njimnaredim?

Hvala za odgovore in lep snežen pozdravček, ery


_____________________________



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Golaž
3.2.2009 16:59:12   
Felicita
pomoje ne. sploh si ne predstavljam kakšn okus bi mel to user posted image

naredi solato (jesihflajš), polpete, pojej ga s krompirjem,...


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Golaž
3.2.2009 17:00:28   
ery
Ja sej heheh.. zato pa vprašam, če je sploh že katera naredila to... :)

_____________________________




(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Golaž
3.2.2009 17:24:27   
tanjusi
če bi ga z svežim zmešala po moje ne bi blo kaj narobe....

_____________________________

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Golaž
3.2.2009 17:25:09   
mateyka
jaz sem pa zadnjič jedla neke vrste golaž z mesom iz goveje juhe in je bil res okusen. se meso kar rastopi v ustih. mislim, da je not paradižnikova mezga in mal čebule. lahko pa vprašam frendico kako ga delauser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Golaž
3.2.2009 19:45:22   
suprmedo
pozdravljena!
jaz kuhano govedino ki mi ostane, porabim za juho v katero dam fižol, mi temu rečemo fižolova juha. naredim pa tako da najprej skuham fižol v stroku, nato pa dodam to meso in na koncu naredim prižganje ali pa odvisno od porabe časa dam noter fant za golaž.
je fino. mi radi to pojemo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Golaž
4.2.2009 8:42:45   
Hope2
Delamo solato: na tanke lističe narezana kuhana govedina, čebula, sol, kis in bučno olje

ali pa kuhano govedino natrgam na majhne koščke, prepražim čebulo ali por, DODAM GOVEDINO, ZAČINIM (ups črke) vse skupaj dan na vlečeno testo, zavijem in oblikujem kot burek in dam pečt

(odgovor članu suprmedo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Golaž
6.2.2009 14:20:35   
mateyka
Hope2, to je pa nek grški recept (por in kuhano meso pečeno v testu) - baje je noro dobra stvar user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Golaž
6.2.2009 21:36:42   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: ery

.. ali lahko dam v golaž tisto goveje meso, ki se je kuhalo za juho?




seveda lahko!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Golaž
8.2.2009 8:26:45   
mala zirafa
Jaz iz jušnega mesa naredim žlikrofe in so enkratni.Zamesiš testo za pašto, ga razvalajaš, pred tem pa si pripraviš nadev iz mesa.
Nadev:
Popražiš nekaj čebule, česna da se razpusti in vse to zmešaš v zmiksano meso.lahko daš tudi malo korenčka, v glavnem improviziraš.

Iz testa oblikuješ žlikrofe oz. torteline.Pride zeloo dobro.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?