|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tekačice
22.2.2009 22:10:05   
darja72
Pred kratkim sem otvorila letošnjo tekaško sezono (pozimi ne tečem) in ugotovila, da so copati potrebni menjave. Sedaj sem pa v dilemi, kaj kupiti.
In ker vem, da je tu gor kar precej tekačic, prosim za kakšen nasvet ali namig.
Hvala.user posted image
Aja, tečem pa večinoma po asfaltu.  

< Sporočilo je popravil darja72 -- 22.2.2009 22:12:07 >


_____________________________

Kogar ni, ga ne pogrešamo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tekačice
23.2.2009 1:40:17   
timika
Definitivno asics, od lani imam nove - model ti lahko povem jutri, ker ne vem na pamet, bom pogledala, ko grem jutri zjutraj mimo garderobne omare - je pa eno tako srebrno modro čudo, občutek pa fenomenalen - fiksira peto, spredaj široki, mehki pa kot da tečeš po perju.
Pa če se le da - najdi si kakšno naravno podalgo, asfalt je katastrofa za sklepe. Dobro poznam atletske treninge in tam daljše razdalje za kondicijo, če se le da, delajo po gozdu, travniku...
Pa uživaj, jaz tudi komaj čakam, zaenkrat še cajtam vnetje sinusov.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tekačice
23.2.2009 7:22:00   
Pika Zoja
Tega je toliko, da je najbolje, da greš v kakšno specializirano športno trgovino in poizkusiš nekaj copat gor. Ker ljudje smo si tako različni, tudi v noge, eni imajo široke, drugi ozke, nekaterim bolje pašejo Nike, drugim Adidas, spet tretjim asics. Seveda pa so dobri lauf copati tudi cenovno precej visoko glede na ostale.

Drugače imam sama tudi asics - sive z vijolično kombinacijo, pa so OK copat niso pa ravno fenomenalni - mi je kar žal, da nisem kupila malo bolj mehkega copata, ker ta res stisne, tudi peta mi je utesnjena. Pa ja, saj itak rabim nove.

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tekačice
23.2.2009 7:26:03   
Felicita
darja, kot je predhodnica svetovala pojdi v kakšno športno trgovino in si pusti svetovat (v Hervisu v city parku majo že enga k se fuuul spozna).
jest sem probavala asics in ni šans da bi tekla v tem... preozke čez peto, premal oprijema čez prste. ko sem še tekla sem prisegala na lotto, ker so mi res odgovarjale...


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tekačice
23.2.2009 9:44:28   
katjes
Jaz sem šla po nove superge kar v Ljubljano v Thomas sport na Čopovo ulico. Na začetku so me najprej stestirali in posneli na tekaški stezi, kjer so ugotovili, da sem lažji pronator. In glede na to, mi je trgovec začel nositi katere superge na moj podplat pašejo. Že prej sem vedno imela superge od Nike, katere pa so mi tudi zelo odgovarjale. Zato mi je trgovec svetoval, da naj nič ne odkrivam tople vode in naj se kar držim te firme če mi pač odgovarja.
Naj povem, da sem kupila superge št. 38,5, čeprav imam nogo veliko 37.
Lansko leto sem tekla na 21-ki v številki 37 in se mi še do danes niso nohti na nogah obnovili. Palci so na pogled res zelo grdiuser posted image user posted image , mi je mož rekel, da sem čisto neurejena, ker samo dva nohta na nogah lakiramuser posted image user posted image !
Drugače pa pojdi na tekaški forum, tam cele doktorate delajo iz nakupa superg!
Želim ti veliko dobrega teka!user posted image

_____________________________

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!




(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tekačice
23.2.2009 10:10:56   
Jančika_
V Tomas Sportu res dobro svetujejo. Svetovanje stane 10€ oz. je zastonj, če potem pri njih vzameš copate. Me ti lahko napišemo vse sorte, kaj nam paše na nogo, a je to čisto vseeno, ker ima vsaka drugačno stopalo in način teka. Jaz sem recimo pronatorka, a zaradi plesa v mladosti in zaradi več kot 10 let teka nogo postavljam pravilno, pa še lahka sem, tako da ne potrebujem pronatorskih copat. Sam takšne stvari težko pogruntaš; je že fajn, da te stručko pogledauser posted image .

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tekačice
23.2.2009 11:54:38   
darja72
Punce res vam hvala za nasvete. Ugotavljam namreč, da je nakup primernih copat cela znanost. Ko sem še trenirala aktivno (pa ne laufa, to je bilo za zraven), je bilo čisto vseeno kaj daš na noge. Zdaj pa ugotavljam, da rabim malo kvalitetnejše. Verjetno se mi je tudi spremenila oblika noge oz. stopalni lok.
Tečem pa po asfaltu, ker ponoči pač ne upam v gozd, ki ga imam sicer na dosegu roke.
Tenx še enkrat.

_____________________________

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?