|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpadanje las
1.2.2010 0:04:15   
malania
Pozdrav!

Imela bi eno vprašanje. Moja babi je vedno imela goste lase, kar naenkrat pa so ji začeli zelo, zelo močno izpadati. Zdravila jemlje taka kot vedno (nič posebnega). Pred parimi meseci je huje zbolela, na začetku sploh niso vedeli kaj je z njo narobe, potem pa so odkrili klopni meningitis. Na srečo se je vse dobro izteklo. Ali je mogoče, da ji lasje izpadajo zaradi zdravil, ki so jih ji takrat predpisovali??


_____________________________

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpadanje las
1.2.2010 7:29:24   
mika
Najbrž je možno zaradi zdravil. če veš katera je jemala preberi stranske učinke.

drugače pa lasje izpadajo tudi zaradi stresa.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izpadanje las
1.2.2010 8:54:42   
s.
Verjetno je prišlo do kakih stranskih učinkov ali pa je doba 7 let naokoli, ko se lasje intenzivno obnavljajo- vsakih 7 let močno izpadajo. Lahko pa je v dobi izgubljanja las zaradi starosti.

Naj dodatno uživa kapsule ( prehranski dodatek) iz prosa, pivsekaga kvasa, vitaminov E, B5 ter biotina, mineralov magnezija, silicija in cinka.

To ( ti vitamini in minerali) so osnove za krepitev las.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izpadanje las
1.2.2010 14:24:09   
slumpo
jaz sem sicer tri mesece po porodu pa mi sedaj en teden tudi zelooooo izpadajo lasje....ko si jih umivam mi grejo kar šopi ven....frizerka je rekla da zaradi hormonov

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izpadanje las
1.2.2010 14:38:41   
malania
Hvala za odgovore. V lekarni smo kupili tablete za krepitev las, znanka pa nam je prinesla tudi neke vrste kapljice za lasišče. Na žalost ne vem katere zdravila je jemala ob zdravljenju, tiste ki uporablja zdaj se mi ne zdijo sporna. Upam da se to izpadanje čimprej konča, saj se babi boji še počesati.

_____________________________

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izpadanje las
1.2.2010 19:59:21   
mojcaziga
Meni so lasje ful izpadali ko so mi uvedli zdravila proti strjevanju krvi (Marevan), zdaj se mi je izpadanje ustavilo, ampak imam še vedno ful redke lase in ravno nad čelom, kjer se ful vidi user posted image .

lp

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?