|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi ve naredile?
15.7.2005 23:30:25   
Lauri mauri
A so vaše prijateljice prišle pogledat vaše :duda: ob rojstvu? Jaz sem šla ob taki pril. takoj h kolegici ali znanki otročka pogledat, če sem lahko tudi v porodnišnico. A ti ne pomeni veliko, ko pridejo na obisk 1. pogledat tvojega 9nebesa ali pa čestitka v porodnišnico? Jaz sem bila ob taki gesti zelo ganjena. Moja prijateljica pa še danes ni prišla k meni pogledat mojo :duda: in če se slučajno ne bi srečali, je sploh ne bi videla.:( Vsak čas pa bo tudi sama rodila. Kaj bi ve naredile? A bi ravnale tako kot ona (potem ji pošljem samo SMS: Čestitam!). Nekaj časa sem imela namen iti pogledat otročka ko pride na svet, saj ni nič kriv, a zdej pa mislim, da ne bom šla.Kadarkoli smo se srečali, je polno izgovorov, zakaj je ni in da bo prišla, a ne pride in verjetno je tudi ne bo. A tako pomemben življenski dogodek kot je rojstvo otroka, pa meni ni kar tako in me boli, da ni prišla...:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj bi ve naredile?
15.7.2005 23:34:01   
iva01
nevem,jaz verjetno nebi šla vsaj dokler ona k meni nebi prišla

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj bi ve naredile?
15.7.2005 23:35:56   
piščanc
ob takih velikih življenskih prelomnicah se zaveš katera prijateljstva so večna. res pa je, da se interesi spreminjajo in tudi prijatelji, kjer nekateri gredo, drugi pridejo.


(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj bi ve naredile?
15.7.2005 23:37:10   
Lauri mauri
Ja, saj tko tud nameravam, ampak a ni to žalostno, da na tak način prjatlco zgubiš. Verjetno že ni ok prjatelca, če tako odreagira - mene je ful presenetla...:(

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj bi ve naredile?
15.7.2005 23:37:20   
kofetek2010
sem se že zdavnaj odločila, da lahko, kdor želi, pride v porodnišnico pogledat otročička, domov pa vsaj en mesec naj nihče ne hodi, ker sem se dovolj nastregla in napedenala po prvem rojstvu ;)
zato tudi grem v porodnišnico pogledat dojenčke, domov pa grem na obisk šele kasneje in še to, le za kratek čas ;)

v tvojem primeru imaš pa na izbiro samo dvoje ali globoko vdihneš, stopiš čez vse to in jo pokličeš ter povabiš k sebi ali pa jo pozabiš ;)

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj bi ve naredile?
15.7.2005 23:38:46   
eva1
Jaz imam(sem imela ) tudi eno tašno prijateljico(od osnovne šole, bile sva si nskoz ful dobre)-ko sem jo potrebovala, je ni bilo, tudi Lukca je videla samo tako mimgrede-in to ji ne bom nikoli oprostila!

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj bi ve naredile?
15.7.2005 23:40:37   
Magi*
jaz v porodnišnico nisem nobenga hotla (razen mojga :love:). pol domov so pa eni prej prišli, drugi kasneje. v bistvu ljudje preveč gledamo na to, da moramo nekaj narediti, če je nekdo to za nas storil ali obratno. če tebi to pomeni, pojdi. če te je prizadelo, da te prijateljica ni prišla pogledat ji to povej ali pa ne it k njej. v glavnem naredi tako, da bo tebi prav in boš imela mirno vest.

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 0:09:15   
Aleksandrin
Imam podobno izkušnjo, ko sem bila prepričana, da se bo prijateljica odzvala, kot prijateljica ali, kot bi se sama.
Pa sem počakala, da bi z njene strani prišla kakšna razlaga ali pa karkoli- nič, prav. Zame je to dosti povedalo o njej, rezultat: ostali sva kolegici, ki se vidita 3x na leto.
Tako je živjlenje, pa kaj, a naj se :((, premalo časa smo na tem svetu ;).

Pozabi pa lepo se imejta :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 0:28:14   
Annny
Veš kaj, ti ji pošlji v porodnišnico eno lepo čestitko- prepričana sem, da bo zelo vesela. Kljub vsemu..:)

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 0:43:34   
ciciban
Dokazi,da si boljsa od nje! Poslji ji vsaj cestitko! :)

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 0:59:12   
miši
Lauri, naredi tako, kot misliš,da je prav. če imaš "prijateljico" še vedno "rada" in če si bila vedno poštena do nje in če ji želiš vse dobro, potem ji valjda čestitaj, saj ni važno al greš osebno al preko čestitke, namen je bistven. Glavno je da imaš ti čisto vest, če boš naredila enako kot je ona tebi, boš izpadla ista kot ona! Dokaži ji,da imaš svojo oliko, dostojanstvo in predvsem čisto vest.
"maščevanje" ne pripelje nikamor pa četudi si res izgubila prijateljico, vendar pazi, po njeni krivdi, ne po tvoji!
Razmisli!

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 1:18:21   
miška piška
Razmišljam podobno kot miši...

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 2:31:51   
anajmad
Jst sem imela eno res dobro prjatlco pred leti.Ko sem pa zanosila,se je pa začela kar neki odaljevat(imela sem občutek,kot da mi je zavistna).No, potem ko sem pa rodila,sem še upala,da mi bo pršla na obisk,pa je sploh blizu ni bilo.V življenju ji nisem oprostila.Sem ji pa nezavedno vrnila.Ko je sama rodila,je na vsak način hotela obnoviti stike.Mi pa takrat sploh nismo mogli iti pogledat njenga:duda:,ker je imela moja puža vodene koze in je vse skupaj neki izviselo v zraku.Saj ne rečem,saj se pozdraviva in pogovoriva,ampak to je tudi vse.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 5:25:40   
muki1
Jaz je definitivno nebi šla v bolnišnico pogledat, ker itak ti je že pokazala, da nisi nr.1 pri njej, če te od januarja ni mogla priti pogledat. Pošlji ji čestitko, ko bo imela svojega muceka, bo sigurno uvidela, koliko nam mamicam pomeni, če pridejo pogledat naše malčke in mogoče ji bo takrat žal, pa se bo kaj oglasila. Jaz bi ji poslala čestitko, potem bi pa čakala. Meni v porodnišnici ni bilo do obiskov, sem bila kar malo tečna, ker so me toliko gnjavili, samo :love: sem prenašala, ko sem hotela 5 minut zadremati, se je spet nek :hudicek: privlkel, jaz pa zaspaaaaaaaaana, samo nisem nikomur nič rekla, se nisem hotela zameriti, zdaj pa se tu nekaj slinim ob 5.24 zjutraj.

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 7:20:19   
VITA74
Jaz bi ji poslala eno veliko lepo čestitko in s tem pokazala da ji želim srečo, njej pa če ji prijateljstvo med vama kaj pomeni vzbudila slabo vest..... Drugače pa kdo potrebuje take prijatelje, bolje da izveš prej kot kasneje...
Lp :rozica:

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 7:21:05   
rija
silit nobenega v nič ne moreš. tudi obiskov ne moreš izsiliti. lahko pa vidiš, da ji pač ni do tvoje družbe. ti pa se moraš sama odločiti, če ti je do njene.
glede obiskov v bolnišnici pa je pri nas navada, da vprašamo, ali mamici paše, da se ji navesimo tam. zdaj smo imeli eno prijateljico v porodnišnici, pa ji recimo ni bilo do obiskov, pa smo to s spoštovanjem sprejeli. zato, ker smo PRIJATELJI...

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 7:39:41   
smrka
to ti že ni dobra prijateljica ce ni mogla priti pogledat tvojega angelcka... nevem kaj bi naredila jest.. al bi sla pogledat al ne... pomoje bi sla, dala bi ji vedet da sem drugacna. Potem bi ji se rekla...: no sem si cas vzela.. 8)

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 8:01:45   
Anonimen
Bodi boljša!Pošlji ji čestitko, pojdi na obisk, pogovori se z njo...ostani prijateljica in ne vrzi puške v koruzo! Ona se ni zavedala tega, da si jo potrebovala, bodi ti pri njej ko te bo ona potrebovala.
Sej vem, da ni pošteno, ampak mogoče boš lahko ugotovila, kaj se je tvoji prijateljici motalo po glavi in mogoče boš lahko prispevala k ohranitvi prijateljstva. Če pa ne, vsaj ne boš imela slabe vesti, da nisi naredila nič. Zamere in maščevanje pripeljejo do sovraštva, si res to želiš?

(odgovor članu Lauri mauri)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 8:58:37   
dory
hm ne vem..ce moj otrok ni bil tolk vreden,da bi prsla pogledat,ne vem zakaj bi jaz tja skakala :zmeden2:

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 9:01:09   
k1
pri tebi je tako s prijateljico - k nam druga babica (beri tašča) še zdaj ni prišla in videla vnukinje (pa je mala stara že čez 5m) - ne vem - mogoče čakajo posebno vabilo ali pa rdeči tepih, ampak ga ne bojo dobili. kot da ne obstajamo, niti 1x ni niti poklicala, da bi videla kako smo. sem se že sprijaznila, da :duda: pač ne bo imela druge babice.

žalostno ampak resnično.

je nimam namena niti nosit na vrata in rečt halooo tukaj smo, si bote pogledali vnukinjo. opa bato, odpade... pa tudi mož je čist out, da se tako obnašajo :hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: jih je čist odklopo.

no, zdaj sem se še jaz malo izkašljala glede tega. sory

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 10:56:04   
urbancek
Jaz sem, glede na to, da sem zadnjega rodila ravno v času gripe oz. raznih viroz - februar) vse kolegice prosila, naj ne hodijo v porodnišnico, ker imaš otroka pri sebi tudi v času obiskov, včasih so jih v tem času odpeljali, tako da se otroček nebi nalezel kakšnih nepotrebnih bacilov in virusov. Nobeden ni bil užaljen, prišli pa kmalu po tem ko sva prišla domov, pa tudi sami so rekli, da je bolje tako, da se otrok in mamica privadita drug na drugega lepo v miru, potem pa so na vrsti obiski. Imam kolegice mojih let, ki že malo drugače gledajo na vse te zadeve, kot pa najstnice - pa bog ne daj, da bi katera zamerila, saj ne mislim nič hudega s tem. Imajo pač že same večje otroke, pa tudi življenje jih je že nekoliko izbrusilo.
Naj bolj primeren čas za obiske, vsaj meni se tako zdi; je en teden po tistem, ko prideta domov. Sicer je pa to stvar vsakega posameznika. Nekatere mamice so pa zelo vesele, če pridejo prijateljice takoj. Vse je stvar dogovora.
Lepo se imej

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 10:58:43   
urbancek
Pa še to, zelo sem bila pa vesela vseh SMS.ov in telegramov, ki jih je bilo proti pričakovanju ogromno. Prav nobeden ni pozabil s čestitkami in dobrimi željami, glasili so se mi tudi taki, od katerih ne bi nikoli pričakovala, tako, da ji tudi ti lahko pošlješ vsaj lepo čestitko, pa magari po telefonu.

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 11:24:42   
modrooka

:zmeden: hm... jaz verjetno ne bi sla, dokler ona ne bi prisla...

tako kot je rekla Teja: ce moj otrok ni toliko vreden, da bi ga prisla pogledat, zakaj bi ji jaz naklonila to cast... :zmeden:

pa,pa

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 11:37:24   
mujcek
Jaz sem imela podobno težavo, le da sem bila v podobni vlogi kot tvoja prijateljica.

Imela sem prijateljico, ki pa je nekje v 4. mesecu nosečnosti skoraj splavila in je morala v bolnišnico. Šla sem jo obiskat, ter sem jo prosila, naj pokliče kaj bo novega oz. če slučajno gre domov. Seveda me sploh ni več poklicala, jaz pa nje tudi ne, saj se mi je zdelo pravično, da ona pokliče mene, če lahko jaz njo obiščem. V začetku leta je rodila, nedonošenčka. Poslala mi je SMS nekje en teden po porodu in zapisala, da je vse v redu. Jaz nisem vedela kaj naj naredim, zato sem ji samo preko SMSa čestitala, obenem pa se mi je zdelo grozno od nje, da napiše, da je vse v redu, ko pa rodi s 6 meseci in pozneje sem izvedela da je imela vse mogoče težave.

Torej skoraj pol leta po rojstvu njenega :duda: je jaz še nisem obiskala in je tudi ne bom :(

Žal včasih prijateljstvo ni prijateljstvo in meni je še vedno težko, da je tako...

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kaj bi ve naredile?
16.7.2005 11:47:00   
Annny
Jaz pa nisem zamerljiva, zakaj pa.
V porodnišnico ravno ne bi šla, ker ne poznam njenih želja- čestitko bi pa seveda poslala:):):)

Lp:rozica:

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?