|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kampiranje na tirolskem
5.2.2011 11:11:09   
mala zirafa
Zanima me če je že kdo od vas bil v kakšnem avstrijskem kampu, nedaleč od slo?Radi bi videli nekaj kar še nismo.Zaželen je bazen ali vsaj toplo jezero, pa da lahko še kam greš peš pohajat.Pa ne mislim s tem hodit v hribe oz. ture, ker nismo planinci.Včasih gremo na krajšo ekskurijo ali kak slap pogledat.V tem smislu.Glede mraza, imamo webasto gretje.Mišljen pa je poletni čas, ne glih špica sezone.
Vsak predlog je dobrodošel.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kampiranje na tirolskem
6.2.2011 8:59:56   
norge
Mi smo že skoraj prečesali (večkrat) kampe v Severni in Zahodni Avstriji (iz tvojega maila se mi zdi, da gre za ta del Aut, ne samo tirolska).. kaj pa vem, men je bilo zelo veliko kampov všeč, povsod imaš velik za hodit (sprehajalne poti.., igrišča, kakšne parke..) Če imate radi, da se malo več dogaja potem morda kakšno bolj  turistično jezero - Zell am See - jezero je poleti dovolj toplo za kopat, lušten je tudi Lienz (imajo v kampu, kjer smo bili mi manjši bazen), je pa tudi en kamp višje na hribu (malo nad mestom), kjer imajo tudi večji bazen (samo je bila takrat gužva in nismo dobili placa - je pa kar lušten kamp s full igrali...je pa bolj sončen, kar sicer v kakšni pred/po sezoni prav pride), glej malo okoli večjih jezer, pa boš našla tudi kakšne info o bazenih, ki jih imajo v kampu.. MI smo sicer bolj navdušeni nad malimi kampi z ne-toliko ponudbe. Tako, da smo mi spali enkrat v Fusch-u, to je malo ven iz Zell am See-ja proti Grossglocknerju, ena mala vasica, v bližini slap, malo višje po cesti krasen park z živalmi in ogromnoooo igrali - smo res dva dni uživali... Lepo je tudi pri Achensee (na obeh straneh..) nevem, nam je Avstrija super, maš velik kampov in vsepovsod veliko za hodit, kolesarit, ogledovat slapove, soteske (teh imajo veliko) in se jih splača pogledat. Aha, pa še to - mi smo bili lani junija na dopustu v Obertauernu in so spoda v dolini pri Radstadt-u gradili en velik kopališki kompleks - mislim, da naj bi ga odprli novembra 2010- če boste kaj v bližini in bi se šli kopat, malo poglejte tam okrog.
Saj je res veliko tega..če te še kaj zanima, vprašaj... Lp.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kampiranje na tirolskem
21.2.2011 20:00:22   
sončnica14
Sem šele zdaj videla tole temo.

Mi smo bili lani na Vzhodnem Tirolskem in smo jo prečesali po dolgem in počez (z dvema malima otrokoma).

Nad Lienzom je eno tako majhno zelo luštkano jezero Tristachersee, na eni strani je kamp (Camping Seewiese), čisto na drugi strani pa 1 hotel. In to je vse. Mirno, lepo, otroška igrala tudi imajo. Zelo luštno! Ker so bile v tistem času napovedane zelo nizke temperature in veliko dežja smo namesto kampiranja bivali v apartmaju, vendar nam je bilo prav žal, ker nismo mogli kampirati, smo si pa kamp šli pogledat.  

Drugače pa je tu okrog ogromno za počet. Če kupiš njihovo kartico "Osttirol card" lahko neomejeno koristiš številne gondole, sedežnice, bazene, oglede znamenitosti, sotesko, ki je v bližini, poletno sankanje ... In Lienz je odlično izhodišče za oglede. 
Priporočam, mi smo bili 10 dni in ni nam bilo dolgčas.

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kampiranje na tirolskem
23.2.2011 8:58:19   
Babsi
Bili predlani na Osojskem jezeru v kampu http://www.terrassen.camping.at
Fajn kamp, blizu je grad Landskron, kjer si lahko ogledaš šov z ujedami, zelo luštno. Pa še marsikaj se da počet, samo mi smo bili samo 3 dni, ker se je potem vreme sfižilo.

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kampiranje na tirolskem
14.3.2011 15:23:11   
letalo
Mene pa zanimajo kampi na Južnem tirolskem, prav tako v okolici bavarskih gradov in v dolomitih. Ima katera kaj poznanega?

Hvala!

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kampiranje na tirolskem
14.3.2011 21:22:35   
sončnica14
Uf, to se pa ne spomnim več. V okolici bavarskih gradov sva midva (sicer že pred leti) kampirala v enem majhnem luštnem kampu v Oberamergavu. Verjetno nisem čisto prav napisala.  V Dolomitih je pa tudi polno kampov, enkrat smo kampirali nekje blizu La Ville v Alta Badii, ampak se ne spomnim več točno kje, mi je pa ostalo v spominu, da je kampov tam celo reč in če ne misliš iti ravno v avgustu, potem ne bi smel biti problem.

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec
tojeto1

Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?

da (velja za Ljubljano) (16%)

ne (velja za Ljubljano) (4%)

da (velja za ostale občine) (35%)

ne (velja za ostale občine) (11%)

ga nisem iskal-a (34%)


Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!