|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje ste januarcice?
14.8.2005 12:52:07   
lumpy
Ste vse usle na podaljsane vikende uzivat? Prav je tako.

Jaz pa danes nisem nic fajn. Ze od jutra me boli spodnji del trebuha, tako imam nekako tezek trebuh. Kaj naj naredim? Me je tako strah da bi bilo kaj narobe. V cetrtek imam kontrolo upam da ta dan cimprej pride.

Uzivajte, pa se le javite ko pridete nazaj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kje ste januarcice?
14.8.2005 15:13:18   
nejca1
Ja, očitno vse lovijo tako pričakovane sončne žarke - tudi sama se zdaj odpravljam ven. Glede tvojih težav pa bi rekla, da verjetno se ti kaj širi, maternica, pa vse skupaj pritiska na ostalo. Verjetno brez bolečin ne bi bilo vse ok.

Lumpy, od kod si? Zdi se mi, a sem videla na seznamu nosečk, da boš rodila v SG. Si morda Korošica?

Se slišimo kaj proti večeru!!!;)

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kje ste januarcice?
14.8.2005 20:55:33   
LE&TA
Ojla, se mi zdi da januarčice kar poniknejo čez vikend, so pa vse čez teden ful aktivne na RR.:)

Tud mene že 3 dni boli trebuh, cel. Kot da se mi vse nekam stiska in pomika gor. Pa še stalno neki počnem po hiši. Ta vikend sem mela čistko, pa zavese... Je blo mal preveč. Bo treba več počivat. Tud ponoči slabo spim, še vedno hodim na WC, ob sebi pa že stiskam blazino in mi ful paše! Sem ugotovila da sem se kar razširla in bo treba preden grem nazaj delat u šoping po kake hlače! Je pa res kriza!:(( Pa bomo zapravljali!

Do mojga pregleda je še skor cel mesec!
Mejte se in božajte svoje bušije, zdej se že pr vseh poznajo!:bravo:

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kje ste januarcice?
14.8.2005 21:20:59   
Nannn
o vecer :bravo:

Sem se potepala cel dan in sedaj sem rekla da moram pridet mal pogledat na RR :bravo:

Nic ne skrbet glede bolecin v spodnjem delu trebuha...mene tud ze par dni boli trebuh in mislim da ni nic narobe ker se nam siri maternica in razteza...imam pa en drug problem in ta je da mi je ko sem se zbudila leva noga ful zatekla in ne v gleznju ampak cel nart in prsti me bolijo...sem pa celo popoldne hodila ampak ni bilo nic bolje...ne vem kaj je to :zmeden2:
LE&TA a imate pri vas kaksno ugodno trgovino za nosecke?

Lepo spite in upam da z cimmanj nosecniskimi tezavami :rozica::rozica:

LP Nannn :muca:

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kje ste januarcice?
15.8.2005 9:25:19   
LE&TA
Jutro!

Nannn, pr nas ni nobene take štacune, se bom mogla odpravt v LJ za prvo silo, pol pa verjetno v Avstrijo, sicer ne vem točno kje majo kej ugodno, morm mal :nosecka: na RR povprašat.
Kje v LJ pa majo kake fajn cunje za :nosecka:? A si že kej nakupovala? Ene kavbojke bi si kupla za začetek. Me je mama mal okregala, da bo hmal šiht in da če se mislim kej zrihtat!!?? Ampak sem res brez hlač, pa še mraz je, mam ene poletne na špagco! No take probleme mam zdej. Trebuh pa me tud boli, ma tud zgornji del.

Pr nas je spet Sibirija, poletja je konc al kaj!

Kaj še spite? Oglaste se kej!LP:sloncek:

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kje ste januarcice?
15.8.2005 10:22:30   
Nyah*
Jutro cvekice moje:zaspan::zaspan:!

Kak ste danes? Jaz sem kar dobro spala, se zaenkrat fajn pocutim, pa se zunaj je soncek :bravo::bravo:, tako da grem sedaj na en sprehod.

Kaj novega? Katera ze zacutila konkretne brcike? Meni se je nekaj cudno premaknilo v trebuhu v soboto,kot bi me nekaj pozgeckalo, in to , ko sem se po napornem dnevu umirila. Sem kar :(( zacela, nisem vedela, a je to bila brcika mojega :duda: al ne. Od takrat pa nic vec:(! Najbrz je se prezgodaj, kaj pa vem!

Lep dan vsem, pa se se kaj pisemo ane:rozica::rozica:!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kje ste januarcice?
15.8.2005 11:00:29   
puri
Ojla!

Mene tudi dostikrat boli spodnji del trebuha, samo mislim, da je to čisto normalno, zato nič skrbet!

Jaz sem v prvi nosečnosti kupila nekaj nosečniških hlač in so bile zelo drage, pa še vse so mi tako čudno stale, da mi sploh niso bile všeč, v drugi nosečnosti in pa tudi sedaj, sem pa kupila raje kakšne poceni elastične hlače, nizke v pasu, ki izgledajo vsaj meni veliko bolje pa še ceneje pridem skozi. Ali pa kakšne hlače na štrikec. Problem je edino bolj proti koncu, ko je trebuh že res zelo velik,....ampak takrat se bomo pa itak držale že bolj doma in po hiši letale v udobni trenirki:)-

Jaz pa brcike že zelo dobro čutim, včasih kar ne morem verjeti, da je notri tako majčken pikec in že tako močno lahko brca.

lp

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kje ste januarcice?
15.8.2005 11:01:04   
Anonimen
Pozdravljene

Jaz sem pa danes tolk :zaspan: . Pri nas je vreme ravno za spanje. O sončku ni nobenega sledu.

Meni se je pa zdelo, da sem v petek dopoldne, ko sem bila pod tušem, začutila brcike. Tudi meni je šlo kar na :(( . No, sedaj pa ne vem, ali je bilo res ali ne. No, včeraj, ko sem ležala in imela roko na trebuhu, pa se mi je zdelo oz. sem čutila kot nekakšen utrip. Tako, da sem sedaj čisto :zmeden: . Verjetno je tudi še prehitro.

Drugače pa vam tudi jaz želim en lep prazničen dan.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kje ste januarcice?
15.8.2005 14:05:59   
tinkamiška
Ku-ku:)

Sem vas prišla malo pozdravit in prebrat kaj se z vami dogaja:rozica:

Tudi pri nas ni nikjer ne duha ne sluha o sončku:( pa še mrzlo je.

Moja mala punčka binca, ne vem od kod ji toliko enregije. Se mi oglasi skoraj vsako uro, ji pa zdaj dajem večkrata na dan poslušat eno glasbeno miško, ki sem jo kupila za v postlco, da se je bo navadla:) Ati ji tudi vsak dan nekaj pove, da se ga ne bo bala:)- Na morfologiji je G rekla, da je prava vrtavka, le kaj bo iz nje:)-

Tudi mene večkrat boli trebuh, sploh v spodnjem delu in tudi ponoči, ko se obračam, ampak to gre pač zraven. Samo, da bojo naše pikice zdrave in vesele:rozica:

Lepo bodite in negujte vaše trebuščke in male pikice v njih:rozica:

Tinka

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kje ste januarcice?
15.8.2005 19:28:48   
*hana*
Hojla!
Čisto nova januarčica z vami. No, januarčica že nekaj časa :)-:)-:)-, ampak z vami prvič.
Tako da upam, da bo s tem mojim prvim sporočilom vse OK. Saj berem vas že kar nekaj časa, tako da vas skoraj vse poznam (seveda preko RR-ja), ampak za pisanje pa sem se zdaj registrirala.
Evo me-rok imam 25.1., prvič noseča, glede na info na nuhalni pa imamo :roza:
Zdaj so najbolj aktualni pogovori o nakupu oblačilc za :nosecka:.
Jaz za enkrat še skoraj vse oblečem, sploh krila,samo kaj ko je tako mraz. Ampak bo pa kmalu konec, ker trebušček ze sili ven (trenutno ga se skrijem, če hočem - samo nočem oz. rada bi da bi bil tipičen nosečniški, moj trenutni pa je kot od kakšne :pujs::hudicek:
Imam pa namen naslednjo soboto v Avstrijo v Sudpark (H&M in C&A), tako da vam seveda poročam o izbiri in cenah.
Gibe :duda: čutim od petka, sicer so zelo rahli, tako da čutim samo če ležim ali sedim. Meni se zdi tako kakor bi mi v trebušček spustil šumečo tableto :)-:)-
Naj bo to za enkrat, da vas ne zamorim takoj s kilometerskim sporočilom.
Čau;)

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kje ste januarcice?
15.8.2005 20:39:15   
tinkamiška
Hojla Hana:rozica:

Ti se nam kar priduži, je lepše, če nas je več:)

Jst sem bla prejšnji teden v H&M v Sudparku in sem si kupila dvoje hlač in ene take za doma, bi lahko še zapravljala, pa sem si rekla, da boljše, da še malo počakam in i kasneje nabavim kakšno cotko za pozimi. Je pa fajn zapravljat:) ja pa luškane stvari majo za naše pikice, pa moram tudi še malo počakat s emi nakupi.

Uživaj ob ščemenju pikice:)

Lp,
Tinka

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kje ste januarcice?
15.8.2005 21:02:54   
Nyah*
Dobrodosla Hana :bravo::bravo::bravo::bravo:!

Ti kar pogumno med nas, januarcice smo prave klepetulje:)-:)-:)- in je prav tako :bravo::bravo:.

A potem ima H&M v Avstriji lepe in poceni cunjice za nas? V LJ v H&M namrec za :nosecka: nic nimajo :((, sem bla prov huda!
Pa nad tisto Kepico v BTC sem bla fuuul razocarana, izbira piškava, cene pa vauuuuuuuu visoke:(. Pa tako jo hvalijo in reklamirajo! Najlepse cunje sem videla v Emporiumu, res lepe hlace pa to, se lepse stvari pa imajo za nase :duda:. Ampak najprej smo na vrsti me, ane :)-:)-:)-.

Lep vecer, se pisemo jutri!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kje ste januarcice?
16.8.2005 7:55:00   
pinka1
Hojla! No pa je mojega 3 tedenskega dopusta konec. Sem bla skoz na morju, tak da sem se izognila mrazu doma, danes pa realnost.....služba, obveznosti....Tud meni se je zdelo, da sem na morju prvič začutila pikico, zdaj pa ne vem al je blo al ne.....ko se mi že zdi, da jo čutim....pol pa ne vem, al je al ni.....
Sem konec 18. tedna in buši je že viden. problem so hlače. Svojih ne dobim več v pasu skup, za nosečniške me je ša pa premalo skup...kriza....zdej pa neki kombiniram še s starimi hlačami, tak da si navadno gumico napnem med gumb in luknjico za gumb. Sej poletne cotke bi lahk še nosila, ker so bolj udobne in lahke, ampak kaj če me je vreme zafrknilo.
Sem pa tudi jaz razmišljala, da bi šla v H&M v Avstrijo...bom videla. Sem bla mesec dni nazaj v MB, pa sem dobila dvoje hlač. ki so mi za zdaj še prevelike in dvoje mikic - to je pa tud vse. ni kaj dost izbire.....

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?