|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobra paradižnikova omaka
25.7.2011 13:11:00   
Anonimen
... in? Ima katera kak preverjeno bombastičen recept za tako kremasto sladko paradižnikovo omako za k čuftom, filanim paprikam itd? Sem preverila že par receptov s kulinarike pa vedno falim oz. bolje rečeno, recepti niso pravi user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dobra paradižnikova omaka
25.7.2011 21:31:48   
Anja25
Jaz naredim takole; v lonec dam olje (po občutku, odvisno koliko omake želiš), na olje pa sladkor in mešam s kuhalnico, da se sladkor stopi. Nato dam na olje s stopljenim sladkorjem moko in mešam kar z uno metlico, ki jo imaš za pecivo in ko moka porumeni gor zlijem ali paradižnikovo omako iz tetrapaka (pomi), ali pa že prej kuhane, olupljene in zmiksane paradižnike in po potrebi dodam še vodo in mogoče še malo paradižnikove mezge, solim in mogoče še dosladkam po okusu, dodam baziliko in ko to zavre dam v omako kuhat polnjene paprike ali pa čufte.
Dober tek in LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dobra paradižnikova omaka
25.7.2011 21:33:51   
StrawberrY
Jaz naredim takole (pa so jo do sedaj vsi pohvalili, med drugimi tudi moja tašča user posted image ).
Na olju posteklenim čebulo, dodam žlico sladkorja, premešam in zalijem s paradižnikovo kašo. Dodam vodo, notri namečem še zelenjavo, predvsem veliko korenja, ki da sladek okus, zeleno, kolerabo, peteršilj-list in koren, ma skratka kar imam doma zelenjave. Solim. Notri vržem še eno celo jabolko-zaradi kisline. Ko je zelenjava kuhana, spasiram s paličnim, precedim in dam v to omako kuhat filane paprike in čufte. Če se kdaj zgodi, da je omaka redka, dodam malo moke. Ampak res redko, ker sama zelenjava dovolj zgosti omako.

Boš vidla, po tej omakci si boš prste obliznilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dobra paradižnikova omaka
28.7.2011 21:24:04   
jakipaki83
Jaz pa takole: paradižnike razčetverim in dam kuhat v vodo. Ampak potrebuješ kar precej paradižnikov, vode pa ravno toliko, da so pokriti ()lahko daš tudi nekaj svežega paradižnika in nekaj vloženega). Pa kakšen list bazilike dam zraven in origano. To potem vre (ne rabiš veliko časa). KO je paradižnik zelo mehak zmiksam s paličnim mešalnikom in precedim in odvržem koščke. V ponvi karameliziram sladkor (voda+sladkor), ampak samo malce, da je take lepe nežno rjave barve. Dam v omako. Potem naredim še podmet z moko. In tudi to vmešam v omako. 

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dobra paradižnikova omaka
31.8.2011 11:47:38   
januk
Jaz naredim takole čist po domače:
http://www.arhivo.com/domaca-paradiznikova-omaka&GID=8


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dobra paradižnikova omaka
9.9.2011 7:07:38   
kuharicamaca
tule je nekaj idej za razne variante - vse so okusne


(odgovor članu januk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko dojenčku ponudimo marelice? (+ ...
Sezona marelic se začenja in će imate doma dojenčka, ki ste mu začeli uvajati gosto hrano, je to sadež, ki ga lahko posk...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?