|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darila ob rojstvu
19.12.2005 11:32:49   
Anonimen
Kaj so dedki in babice kupili svojim vnučkom ob rojstvu? In kaj menite o tem, da kljub temu, da mislite, da imate s svojimi starši, tasti in taščami dober odnos, vnučku ne kupijo ničesar in se šele po enem tednu spomnijo nanj in mu prinesejo žabice????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 11:46:22   
kofetek2010
meni to, da bi babice & dedki svojim vnukom morali kaj kupit ne pomeni čisto nič - sami imamo dovolj, da lahko svojim otrokom kupimo vse - več mi pomeni, da imata babi & dedi svoje vnuke rada, da sta rada z njimi in da jih počuvata, če je to potrebno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 12:05:25   
Bejba
Od mojega moža starši nimajo navade kaj kupovati za rojstne dneve, rojstva ali kakšne druge praznike, tako da tudi nisem od njih kaj dosti pričakovala. Vendar pa me tudi ni motilo, ker sta drugače ful v redu (posebej tašča) in imata našega sončjka res ful rada. Tašči ni nikoli nič težko narest oz pomagat pri kakšnem varstvu, malega ima res tako rada, da bi naredila vse zanj. Mogoče ne toliko materialno kot čustveno. Največ pa mi pomeni, da upošteva najino mnenje in najina navodila glede malega ter ne dela kar nekaj po svoje. Tako, da daril res ne pogrešamo. Itak ima mali več kot preveč vsega user posted image .

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 12:24:15   
tinadvojčica
Mi smo ob rojstvu dobili ogromno stvari in ogromno denarja.Smo pa dobili od obeh babic in dedkov zlatnino in s tem sem bila čisto zadovoljna.Pa četudi so "samo" eni majhni uhančki.Bosta imeli zelo lep spomin na svoje rojstvo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 12:37:17   
fionaP
Zakaj neki bi pa morali nekaj kupiti?
Meni so oboji poslali telegram, zraven je bil medvedek... od nikogar pa nisem pričakovala ne vem kakšnih daril.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 13:12:02   
petraz
Mi smo dobili od enih avtosedež, drugih staršev pa posteljico in zibko, poleg pa veliko stvari za obleč.user posted image Pa saj ni vse v materalnih stvareh, veliko več je dober odnos!!user posted image

< Sporočilo je popravil petraz -- 19.12.2005 13:14:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 13:12:40   
Anonimen
Pri naši tašči ti tko že ene dva mesca pred veselim decembrom povejo, da ne smemo kupovat daril, ker oni nimajo denarja in da oni jih ne bodo kupovali. In bolj jim vsako leto poveva, da midva zato ne dajeva daril da bi kaj nazaj dobila, ampak ker gre za eno majhno lepo pozornost. Potem pa oni ki nimajo denarja ob odprtju Hoferja kupijo televizor, ekonom lonec, sesalec. Kljub temu da imajo vse to doma, prav tako novejšega letnika. Mislim da jim je škoda namenit 500 tolarjev za eno majhno pozornost ob Novem letu in Božiču. Kaj šele bo ko se bo zdaj zdaj rodil otrok, njun vnukec. Pa saj ne rabjo kupovat ne vem kaj, ampak kakšna majhna pozornost pa vsakemu polepša dan, teden, mesec ali leto. Pa četudi je to samo iskreno napisana čestitka, ki ju od tašče in tasta nisva dobila ne jaz ne njihov sin v vseh sedmih letih, niti za RD niti za poroko, niti za novo leto, niti je ne bova dobila ob rojstvu otroka.

Jaz bi bila malce užaljena! Na drugi strani so moji straši, ki prav tako nimajo denarja pa nama bodo z uporabnim darilom ob rojstvu pomagali, da bova mdiva imela manj stroškov z nakupom vse prepotrebne opreme.

(odgovor članu fionaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 13:17:38   
kimba
pri nas ob rojstvu ne kupujemo ne vem kaj. Je pa res, da če kaj posebnega rabimo za novega otroka povemo kaj in se zmenimo kdo bo to kupil.

p.s. Toliko v vednost, tudi meni niso moji starši nič kupili pri drugem otroku, ker nismo nič rabili takega, saj je še vse ostalo od prveg otroka. Sem pa toliko bolj vesela, ker vem da je doma v varstvu v varnih rokah, da mi gredo po večjega sina v šolo in sem jaz brez skrbi v službi in partner.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 13:18:17   
dory
Mislim,da je kaj drugega precej bolj pomembno kot pa denar oz.darila za novorojencka...pozornost se lahko izkaze tudi na stevilne nacine...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 14:07:03   
Annny
...to je že res, da je marsikaj drugega pomembnejše od daril.
Ampak, roko na srce, saj spada že k osnovnemu bontonu, da se ob rojstvu otročka napiše vsaj lepa čestitka in kupi kakšna drobna pozornost..tu nihče ne govori o velikih vsotah denarja. Ampak nekateri imajo drugačen način razmišljanja in drugačne navade, nimaš kaj.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 17:09:04   
Anonimen
Darila mi nikakor niso bistvena. Bolj pomembno mi je, da imajo otroka radi. Največ pa mi pomeni, da sta starša od mojega dragega sprejela Jana za svojega vnuka, pa čeprav jima to ni, in da tudi Jan njiju kliče babi in dedi. Je pa nekako v navadi, da ko nekdo pride prvič po rojstvu na obisk, prinese darilo za otroka in tega sem full vesela. Še nikogar pa nisem vrgla ven ali mu česa zamerila, če je prišel brez.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 17:10:07   
Stefka
Ko sva povedala, da bomo imeli dojenčka, sta se ponudila, da nama kupita voziček.
Ob rojstvu sem dobila rožico v porodnišnico in prstan, ki ga je moji tašči dala njena tašča ob rojstvu mojega moža. Najlepše darilo, kar sem jih kdaj dobila.
Pričakovala pa nisem ničesar. Sem že sama dobila najlepše darilo - Emo.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 19:19:27   
Anonimen
moji starsi: vozicek (mesec pred rojstvom, z obrazlozitvijo, da je za krst user posted image  pa bosta pol itak zopet kaj uporabnega,po posvetu z nama, kupila), telegram (rozica zame, medved za dojencka), ob obisku poticko iz pekarne user posted image

njegovi: brez telegrama, ob slucajnem srecanju v mestu ga se pogledala nista, sta pa poslala po sestricni (premale, new born) plenice, ko je bil otrok star 2 meseca user posted image

Pa me boli kur... za njih, glavno da se mamo lepo in da sfolgamo sami za svoje otroke poskrbet... user posted image

...aja, pa da ne bo kdo mislil, da sta doma vec kot 6 km proc, s super novim avtom in rednimi avtobusnimi linijami user posted image

..ko bota na stara leta kaj nucala, pa dobita kontra user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Darila ob rojstvu
19.12.2005 19:48:43   
Marogica
Moja starša sta kupila mikrovalovko(da bo hrana hitro pogreta), zlato veržico(ki jo bomo najbrž samo gledali oz. ohranili za spomin-noslil je ne bo), pa polno drobnarij.
Pri ta drugem so bile tudi oblekice, plenice, zlata veržica-zopet spominska.
Od njegovih nič-ker sta pokojna.
Priznam, da sem bila vesela, me pa ne bi motilo, če ni bi dobila nič, ker nas moji tudi v drugih življenskih situacijah podpirajo, če je treba. Finančnih in drugačnih(npr. čuvanje otrok, ko greva na lušno)
SEm pa pri drugem otroku vsem rekla, naj mi kupijo pleniceuser posted image , ker sem imela vsega dovolj še od ta prvega. Tako se je nabralo plenic za 5,5 mesecev. Kaj bi s toliko majčkami, pajacki??Finančno gledano, pa sem kar dosti privarčevala. Najlepše stvari pa ponavadi tako ali tako kupiš sam.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Darila ob rojstvu
25.12.2005 21:42:41   
bobek05
naj se spomnim... user posted image moja mama je dala zraven za voziček, moj ata je dal zraven za otroško sobo, poleg tega sta kupila še 1 posteljco za malega, ko spimo doma pri njima (se pravi, da ima 2), mama mi je zrihtala najboljšo patronažno, mali je dobil ogromno drobnarij (2 odejici, celi komplet oblačil + blazinico za krst, ... stolček za hranjenje, ki ga ima pri njima - drugega ima pri nama doma, ga pa je kupila druga babica, ki je kupila Aneju tudi gugalnik - ga je zdaj že prerasel...)...skratka vsakič dobi nekaj - kakšno igračo ali bodi ali kakšno drugo malenkost... pa nikoli za nič ne prosim, ampak kar nabavljajo.. (pa vejo, da sva zmožna vse sama kupit)

HALOOOO!!! Po 1 tednu 1 žabice user posted image user posted image Tudi tvoji starši????? user posted image Sorry, tega pa ne razumem. Saj ne rečem, da bi morali kupit ne-vem-kakšno darilo, ampak vsaj kakšno malenkost, toliko da ti dajo vedet, da se veselijo svojega vnuka (Ok, z malo malenkostjo nisem mislila žabic user posted image user posted image )...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Darila ob rojstvu
25.12.2005 21:44:20   
bobek05
no zdaj sem se še spomnila... moja mama je še kupila sterilizator in banjico, moj ata pa še baby phone pa črpalko za črpanje mleka.... pa verjetno še kaj, pa se ta moment ne spomnim...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Darila ob rojstvu
25.12.2005 23:51:39   
KODA
Našedva sta čisto nora na vnučke in jih tako zasipavata z vsemi darili in oblekami,da me že včasih malo moti.Saj nimam nič proti,naj jima kupita,ampak ne jih preveč razvajat in dajat potuho.Tavelik mi je zadnjič izjavil,če mu jaz ne kupim,bo pa dediju rekel.Točno vem kaj bo.Ko mene ne bo zraven,bo dosegel svoje.Saj sem jim že omenila to,pa nič kaj dosti ne zaleže.Vsa srečna sta,če jima kaj prineseta.
Tašča je bolj realna.Točno ve,kje je meja.Ponavadi jima prinese malenkosti ali tiste stvari,ki jih res rabita.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Darila ob rojstvu
25.12.2005 23:59:22   
Andra
Jaz sem za rojstvo vsakega otroka dobila 100 000 SIT od tašče in tasta, ki sem jih porabila za nakup stvari, ki sem jih potrebovala za otroka. Meni osebno pa sta vsakič podarila nekaj zlatega. Moji se kaj takega niso spomnili....
Res, da denar in darila niso vse, je pa lepo, če kaj dobiš. Kljub darilom lahko vedno računam na varstvo, če ga potrebujem.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Darila ob rojstvu
2.1.2006 11:58:43   
Jutra
Darila ob rojstvu. Hm, spet odvisno od naših pričakovanjuser posted image  Pri meni tudi ni bilo tako, kot sem si predstavljala, da mora biti. Ampak, ko pogledam takole nazaj, mi je čisto vseeno.

Veš, kaj se meni zdi pomembnejše: dober odnos med vami še naprej. Pa da se sami kaj ponudijo in ti pomagajo, ko imaš dojenčka.

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Darila ob rojstvu
2.1.2006 18:55:03   
Anonimen
ja ne vem no...da ne dobiš oz ne podafriš čisto nič se men zdi popolnoma neolikano. js sem od obeh dobila najprej telegrame z darilci v porodnišnico, pol pa od tašče je tamala dobila zlato zapestnico, pa eno verižico k je bla sicer od moža, pa še ene par tsvari k so sicer od isine sestrične ble pa so mi ful prov pršle - pojstelnina pa žakli za spanje pa tak. moja mami pa je kupila vozek pa en zlat obesek z znamenjem astrološkim ji je dala.

pole tega je pa jasno da ju mata obe neizmerno rade, prav tako ata in pa aščin dec, k sploh žlahta ni pa jo m ačist za svojo.

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?