|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zopet otrokovo prebivališče
4.1.2006 13:12:30   
barbarak
Na forumu sem sicer že dobila nekaj odgovorov glede otrokovega stalnega prebivališča, vendar me vseeno  nekaj muči.
Še vedno nisem 100%, če lahko otroka prijavim na očetovo stalno prebivališče. (očetovo stalno prebivališče bo moje začasno kasneje pa tudi stalno vendar šele konec leta 2006).
Zasledila sem pa tudi, da starš ki ne prebiva na istem naslovu (v tem primeru jaz) kot bolan otrok ne more dobiti zanj bolniške. Kaj pa v tem primeru če imam jaz tam prijavljeno zač. prebivališče ali potem lahko dobim bolniško za bolnega otroka?

Hvala za pojasnila in odgovore.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zopet otrokovo prebivališče
6.1.2006 9:13:05   
Cikica
Ja to je res.Bolniško lahko dobi samo tisti pri katerem je otrok prijavljen.Če je vajinuser posted image prijavljen na očetov naslov lahko dobi samo on,če pa je pri tebi pa samo ti.Tega tudi jaz nisem vedela dokler se nama to ni zgodilo.
Otrok je prijavljen na moj naslov,ko je bil bolan pa si je hotel ati zrihtati bolniško in so nama povedali da to ni mogoče,samo tisti lahko dobi pri katerem je otrok prijavljen.

Tako pač jeuser posted image

_____________________________

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/





(odgovor članu barbarak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zopet otrokovo prebivališče
6.1.2006 10:26:17   
Anonimen
Otroka lahko prijaviš na materin ali na očetov stalni naslov (že pri matičarki v porodnišnici), ne moreš pa ga na materin ali na očetov začasni naslov. Če imata z očetom različni stalni bivališči, potem lahko bolniško vzame tisti, ki ima naslov tam, kjer ga ima otrok. Mislim, da se da bolniško urediti tudi, če ima oče recimo stalno bivališče na XX, pa otrok tudi na XX, ti pa imaš na XX samo začasnega, stalnega pa na YY. Ampak preveri.

(odgovor članu barbarak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?