|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Burek...
18.1.2006 15:43:39   
Sibil_
Prosim za kakšen recept za fin burek-pa da bo res fin.user posted image
Lahko je zelenjavni ali sirni ali mesni...in prosim tudi navodila za peko.
Hvala,
Sibil
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Burek...
18.1.2006 20:07:13   
Anonimen
Osnova je listnato testo in obilje maščobe, bolj je masten bolj je fin. user posted image
Vsak list listnatega testa na debelo premažeš z maščobo (olje, margarina, maslo) in potem naložiš gor nadev, pa spet list z maščobo, nadev,... na koncu vse premažeš - s čim že - maščobo. user posted image
Za mesni nadev nimam pojma, če je sirov (skuta, liptarski sir, mascarpone,...), paše zraven seveda kisla smetana, zelenjavni pa je odličen bučkin pa špinačin, tudi tukaj s kislo smetano ne šparamo. Pri zelenjavi pazi, da se dobro odcedi, da ne bo polna vode.

Iz vsega tega sledi, da boš morala na burek za nekaj časa pozabiti. user posted image

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Burek...
18.1.2006 20:28:33   
Sibil_
Hehe-saj ne bi bil zame ampak za moja dva fanta.user posted image
Jaz itak skute ne jem. Nisem pa še nikoli naredila in me zanima kako to zgleda doma narejeno.
A listnato testo da gre?A ni vlečeno?Al je to isto?user posted image
LP pa hvala,
Sibil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Burek...
18.1.2006 23:09:40   
Nasy
vlečeno testo..vsaj kar jaz vem, jaz sem ga delala iz vlečenega

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?